Gość: Ivan IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 00:16 Jak czytam o sądownictwie o jego szybkim dzialaniu,nieprzekupnych prawnikach/zawsze trzeżwych/ to po prostu chce mi się spać Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soprano Re: Wyrok po ośmiu latach IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 02:10 Gość portalu: Ivan napisał(a): > Jak czytam o sądownictwie o jego szybkim dzialaniu,nieprzekupnych > prawnikach/zawsze trzeżwych/ to po prostu chce mi się spać > Dobranoc Brawo Ivan milych snow Ja tez ide spac bo jak czytam to wszystko co sie dzieje w tym kraju to mnie k.... ch.. boli i lepiej sie poloze bo moglbym komus p......... a najpewniej tym zlodzieja polityka co tylko krasc potrafia. Ale kiedys im sie dobiora do dupy i bekna za te wille i bmw. Pozdrawiam rodakow i zycze zmian na lepsze w tym smutnym kraju jak pizda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louie Re: Wyrok po ośmiu latach IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 02:23 Gość portalu: soprano napisał(a): > Gość portalu: Ivan napisał(a): > > > Jak czytam o sądownictwie o jego szybkim > dzialaniu,nieprzekupnych > > prawnikach/zawsze trzeżwych/ to po prostu chce mi się spać > > Dobranoc dzien dobry > > Brawo Ivan milych snow > Ja tez ide spac bo jak czytam to wszystko co sie dzieje w tym > kraju to mnie k.... ch.. boli i lepiej sie poloze bo moglbym > komus p......... a najpewniej tym zlodzieja polityka co tylko > krasc potrafia. Ale kiedys im sie dobiora do dupy i bekna za te > wille i bmw. > Pozdrawiam rodakow i zycze zmian na lepsze w tym smutnym kraju > jak pizda. Odpowiedz Link Zgłoś