Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:00 heeej ogladacie moze opole? wlasnie spiewa goya i wychodzi jej tragicznie na zywca!! a moze ma dzis cos z gardlem? jesli ona tak spiewa to pozal sie boze, jestem lepsza serio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Opole-Goya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:02 Też to zauważyłam, a bardzo podoba mi się ta piosenka. Chyba jednak bardziej w radiu lub na płytce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasa Re: Opole-Goya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:57 ele piosenki ma świetne i wygląda super (jak na swoje latka) Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 Re: Opole-Goya 03.06.06, 00:12 KOSZMAR!Też podoba(ła)mi się ta piosenka ale jak ta kobitka na żywca tak śpiewa to ładnie przerobili upięknili jej głos w tudiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opole-Goya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 10:47 A z Mandaryny wszyscy się śmiali, a większość tych "sławnych" piosenkarzy na żywca śpiewa tak jak wczoraj zaśpiewała Goya, nawet Kozidrakowej i Urszuli jakoś nie wyszło dobrze że wspierały ich chórki to nie było tak źle. Maryla zawsze dobrze śpiewa, a i Kasia Cerekwicka super pozostali też niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś