go-domi 28.07.09, 18:19 Czy dopiero co powstala firma ma mozliwosc jakiegos kredytu? Prosze o podpowiedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: kredyt na start nowej firmy IP: *.dolsat.pl 09.12.09, 13:12 mbank to banda oszustow, juz mialam podpisac umowe, dzialalnosc powadze od miesiaca tez sie cieszylam ze dadza 10.000zl bez niczego, po czym sie okazalo (splacam jeden kredyt) ze nie mam zdolnosci, wiec umowy nie podpiasalam.banda oszustow i specow od zalatwiania sobie klientow. tez bym chciala na poczatek jakas kase na rozszerzenie dzialalnosci ale teraz to juz nie wiem ktory bank daje takie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: kredyt na start nowej firmy 09.12.09, 17:23 Nie masz zdolności kredytowej, jesteś zadłużona, a oni nie dali ci 10 tysięcy złotych? Więc są bandą oszustów? Żaden bank nie rozdaje pieniędzy każdemu kto ma na to ochotę. Przedsiębiorstwa są po to aby zarabiać, nie prowadzić działalność dobroczynną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kredyt na start nowej firmy IP: 77.79.255.* 15.12.09, 20:27 Ja nie mam żadnego kredytu.Również starałam się o limit debetowy w mBanku z uwagi na brak możliwości finansowych na poszerzenie działalności.Na wstępie usłyszałam,że najpierw muszę złożyć wniosek o konto,dopiero potem mogę sprawdzać czy zostanie mi przyznany ten limit.Okazało się,że dokumenty o przyznanie konta dotarły po 3 dniach a limitu debetowego nie otrzymałam po dzień dzisiejszy.Ale jedyne co mogę poradzić stronę Money.pl tam doradcy kredytowi służą pomocą odnośnie kredytów.A o mBanku mogę powiedzieć;może nie oszuści bo jeszcze mnie nie oszukali ale na pewno naciągacze,z uwagi na fakt,że wiele osób założyło konto a limitu debetowego czy kredytu nie dostali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dandora Re: kredyt na start nowej firmy 10.12.09, 10:09 Mi proponowali kredyt odnawialny w Multibanku jak zakładałam u nich konto firmowe. Musisz być w BIK-u i na pewno mieć dobrą punktację. Odpowiedz Link Zgłoś
katw1 Re: kredyt na start nowej firmy 27.12.09, 14:10 wiem ze w skoku stefczyka daja kredyty nowym firmom, trzeba miec biznes plan i firma musi juz byc zarejestrowana ( wpis do ew, NIP REGON) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fransky Re: kredyt na start nowej firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 23:52 no pewnie że tak, ja dostałem kredyt z hsbc, co prawda musiałem założyć konto, ale kredyt na start dla firmy dostałem bez problemowo To wszystko przez przypadek - wszedłem na stronę www.gobank.eu , pomyślałem, że znajdę sposób na dofinansowanie z EU, a okazało się, że w prosty sposób skontaktowałem się z doradcą gobank i następnego dnia oddzwonił i przesłał umowę o konto firmowe i kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: kredyt na start nowej firmy IP: *.ip.telfort.nl 21.07.14, 20:36 Tak,ta porada jest bezcenna....szczególnie ,że dana po 5 latach idioto NIE POLECAM Górnośląskie Towarzystwo Finansowe Odpowiedz Link Zgłoś