Dodaj do ulubionych

Technik farmaceutyczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:18
czy ten zawod sie oplaca?? zastanawiam sie nad skonczeniem technika ale nie
wiem czy to jest opłcalny zawod ..prosze o podpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:54
      nikt niewie;/;/;/
      • Gość: ottak Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:11
        wg.prawa by sprzedawać farmaceutyki trzeba mieć tytuł technika farmacji-ale w
        kazdym sklepie ,kiosku sprzedają farmaceutyki i nikt tego się jeszcze nie
        ima,gdzie PIH i inne instytucje..? spod lady w sklepie dostaniesz niemal
        wszystko wiagre i .......
        by być farmaceutykiem -i komponować leki trzeba być mgr farmacji
        dopóki absolwentka ZSH jest/może być włascicielką sklepu-"apteki" dopóty nasze
        zdrowie jest w rekach handlarki!
        Mgr farmacji i technik (prawdziwy) mogą liczyć jedynie na roznoszenie badziewia
        z importu itp.pseudoleków. ewentualnie opuścić ten kraj którego prezydent i
        premier zachęcają do tego czynu!
        • Gość: ja Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:16
          co ty gadasz ... chyba skoero konczysz technika farmacji to nim jestes i mozesz
          sprzedawac w aptece i sklepach zielarskich ...
          • Gość: ad Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:23
            tak zostało napisane - chciałem jedynie wskazać na fakt sprzedawania
            farmaceutyków przez handlarzy ,którzy uprawnień do tego nie mają i obniżaja
            renomę technika farmacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka