Gość: //// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:18 czy ten zawod sie oplaca?? zastanawiam sie nad skonczeniem technika ale nie wiem czy to jest opłcalny zawod ..prosze o podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:54 nikt niewie;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottak Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:11 wg.prawa by sprzedawać farmaceutyki trzeba mieć tytuł technika farmacji-ale w kazdym sklepie ,kiosku sprzedają farmaceutyki i nikt tego się jeszcze nie ima,gdzie PIH i inne instytucje..? spod lady w sklepie dostaniesz niemal wszystko wiagre i ....... by być farmaceutykiem -i komponować leki trzeba być mgr farmacji dopóki absolwentka ZSH jest/może być włascicielką sklepu-"apteki" dopóty nasze zdrowie jest w rekach handlarki! Mgr farmacji i technik (prawdziwy) mogą liczyć jedynie na roznoszenie badziewia z importu itp.pseudoleków. ewentualnie opuścić ten kraj którego prezydent i premier zachęcają do tego czynu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:16 co ty gadasz ... chyba skoero konczysz technika farmacji to nim jestes i mozesz sprzedawac w aptece i sklepach zielarskich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Technik farmaceutyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:23 tak zostało napisane - chciałem jedynie wskazać na fakt sprzedawania farmaceutyków przez handlarzy ,którzy uprawnień do tego nie mają i obniżaja renomę technika farmacji Odpowiedz Link Zgłoś