Gość: Qba Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:12 uśpij je w ciula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i własnie- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:16 -odezwała się ta różnica,która byc może przekona pozostałych,że warto pomóc kociątkom a taki homo........do piekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W Do Qby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:50 Jak chcesz to moge uspic Ciebie, wiec daruj sobie takie komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Do Qby i wszystkich IP: 195.116.125.* 01.07.06, 16:03 W książce do zoologii do siódmej klasy szk. podst. w latach siedemdziesiątych,a więc w czasach w większości Wam odległych było motto:OBOJĘTNEGO NA NIEDOLĘ ZWIERZĄT I LUDZKA NIEDOLA NIE WZRUSZY. pozdrowienia dla wszystkich ps.moja znajdka,która czeka na miłość i opiekę jest koloru czarno- brązowego z beżowymi obwódkami wokół oczu uszu i noska.Ma skośne oczy i hardą minkę.Z tego co powiedział lekarz ma ok. miesiąca.Nie jest za bardzo zdrowy,ale lepiej już śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ona- Re: Do Qby i wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:12 -na wszelki wypadek ; mobbing wobec nowego,kot zasiedziały uprawia bardzo często;trwa to koło tygodnia,potem następuje tolerancja...a jeszcze później przyjaźń. W każdym razie co 2 koty to nie jeden....i wiem co mówię.. Serdecznie pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 21:44 też potwierdzam....co trzy koty to nie dwa..:-) Jak przygarnełam do dorosłej kotki malucha to go troche ustawiała ale po paru dniach zaakceptowała. Teraz do moich 2 doszedł kolejny bezdomny, ok roczny kocur. Moje koty go przygarneły. Tylko on rozrabia jeszcze troche i łobuzuje na całego. Ale pełnojajeczny jeszcze :-)...bo walczymy jeszcze z kocim katarem..ale już niedługo.. Reasumując jeżeli masz szanse utrzymać 2 koty, to daj szanse maluchowi u siebie. Dwa koty zajmują właścicielowi mniej czasu bo są zajete sobą! Nie oddawaj go do schroniska......poszukamy dla niego domu, jeżeli nie możesz go zatrzymać u siebie! Proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Do Qby i wszystkich IP: 195.116.125.* 01.07.06, 22:39 Szukajmy dla niego domu-mogę go przetrzymać parę dni-niestety nie więcej.Jest mi z tego powodu przykro,ale moja sytuacja domowa nie pozwala mi na przetrzymywanie drugiego kota.Jest coraz ładniejszy-ma kręcone futerko-długi włos i skośne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 23:07 Założ wątek na forum.miau.pl Potrzebne będą zdjęcia koteczka wierz mi uda się!! Ja znalazam na tym forum dom dla dwóch dorosłych kotów, a takim najtrudniej znaleźć dom. jeżeli bedziesz miała problemy to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Do Qby i wszystkich IP: 80.54.173.* 02.07.06, 10:49 Dziewczyny jesteście super, ja niestety nie mogę wziąć kolejnego kota :( mieszkam z rodzicami i niestety nie ma o tym mowy, mój obecny i tak był przyniesiony do domu podstępem, ale na więcej nie ma miejsca...Ale jeżeli ktoś się zastanawia, to polecam kociaka, są super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.07.06, 20:22 Założyłaś wątek na forum, które Ci podałam? Bo szukam i nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue DO ONA 03.07.06, 00:37 magda, to powinno być skierowane do "ona" ja załozyłam tam wątek, prosze: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46119 mówiłam, że jezeli ten kociak zostanie przebadany i bedzie zdrowy - bede miała dla niego domek we wtorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 07:18 i hop :) WRACAMY DO TEMATU :> Odpowiedz Link Zgłoś
nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 07:51 :)))) hop:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:01 Popieram temat:) pieniazki dzisiaj wyszly:) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 10:41 no, kochani Pierwsza bure koteczka zamówiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:30 -i moja dziewiątka..:-))))))))))))) ps.pieniążki wysłałam w ubiegłym tygodniu, Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 12:17 dziękuję w imieniu Fundacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaterxx Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 21:38 Podbijam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 03.07.06, 22:22 Przepraszam,że nie pisałam-nie miałam czasu,wszystko się spiętrzyło-moja znajdka pomimo opieki lekarza i całej mojej rodziny niestety odeszła.Za póżno wyszła z piwnicy... dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:29 Smutne...:( Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 04.07.06, 13:40 no na razie są wszystkie - mnie najbardziej urzekł całkiem czarny maluszek :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 04.07.06, 17:08 Koty u nas wszystkie są piękne,zadbane-o ile to możliwe-przez ludzi dobrej woli a w szczególności przez Panią Elę,która ma serce ogromne dla nich.Każdy z kotów ma swoje imię-jest Leoś,Ławkowa,Śpioch,Ruda,Szarutka,Młotek itd.Rozumiem,że widziałaś niektóre z nich.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 04.07.06, 17:44 nie, nie widziałam Waszych kotków - miałam na mysli czarnego koteczka z mojej bandy :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 05.07.06, 19:31 w góre kociaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 06.07.06, 18:54 Śliczne są kociątka, czemu nikt ich nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:00 -duzo ludzi nie wie jeszcze,jaka to radość dać dom takiemu puszkowi. Pozdrawiam,ja i moje drapichrusty,które są już wielkimi,kochającymi kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 07.07.06, 22:23 To najwyższy czas, żeby się o tym przekonać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:13 -może dać zdjęcie na forum.Niech ludzie zobaczą,kto czeka na pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 11:30 chwilowo nie mam mozliwosci zrobienia dobrych zdjęc... ale sie postaram :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 11:29 teraz troszke z innej beczki.... Kociątek mamy pod dostatkiem, rózne kolorki, nie wiem ile z nich trafi do dobrych domków a ile zginie na ulicach... Chcemy troche opanować problem mnożących się dzikich kotów. Nasze częstochowskie schronisko i TOZ nie są chetni do współpracy i sterylizowania i kastrowania dziko żyjących kotów. Jest weterynarz, który podejmie się wykonania zabiegów taniej, tylko jest jeden problem: opieka nad kotkami po zabiegu sterylizacji. Kotka wymaga około 2 tygodni po operacji żeby mogła dojść do siebie i zeby można ją było wypuscić. Zaczełam od swojego podwórka, pierwsza kotka jest po operacji - ale naprawde cieżko opiekować sie zupełnie dzikim kotem trzymając go w transporterku 40x60 przez 2 tygodnie... POTRZEBUJEMY KLATKI ... Takiej wiekszej klatki, w której bedzie mozna przetrzymac kotke po zabiegu, na tyle sporej żeby zmiesciła sie kuwetka, miseczki z jedzeniem i spanie :) Sa takie specjalne klatki wystawowe, są jednak dość drogie - koszt około 300 - 400 zł. Klatka byłaby tu na miejscu na terenie częstochowy - dla naszych częstochowskich podwórkowych kotów. Jesli mozecie nas wspomóc finansowo prosimy o wpłaty na konto: Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt 42-600 Tarnowskie Góry, ul. Korczaka 9/6 Volkswagen Bank: 62 2130 0004 2001 0334 6772 0001 w tytule przelewu prosimy wpisywać "na klatkę dla częstochowskich kotów" Liczy sie kazda suma :) z góry dziekujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 21:14 Ja daje 30 zł.. Wiem, ze ta klatka u nas w Częstochowie to konieczność! Sa pieniądze na sterylizacje kotek a nie ma ich gdzie przechować.....Kazdy się boi zabrac dzikiego kotka do siebie na 2 tygodnie..i trudno się dziwić.. Prosze pomóżcie!! Ta klatka to szansa dla kotów w Częstochowie, bo problem sterylizacji bezdomnych kotów w tej chwili rozbija się o miejsce przechowania ich po zabiegu..bo pieniądze w tej chwili są ...jeszcze są..nie wiadomo jak długo bo inne miasta też korzystaja z pomocy fundacji..i które prędzej się zorganizują to maja zwrot na sterylizacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:55 -i moja dziewiątka dajemy 100 na teraz.Przelew bedzie tak jak poprzedni z mojej firmy,chyba ze nie będę miała mozliwosci bo urlop,wyślę w środę pocztą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 22:03 Dzieki!!!!!!!!!Z całego serca!!!! Znalazłam w internecie : chatazwierzaka.pl/index.php?n=prod&k=12&p=1957 tylko musze doczytać ile koszt przesyłki. Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 22:08 chatazwierzaka.pl/index.php?n=kat&k=2&pg=5 - tytaj jest cena 289 + koszt przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 22:57 tak, ale cena nie obejmuje podlogi klatki - łącznie wyjdzie nieco wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:10 Podbijam temat, kotki dla dobrych ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue ZMIANA KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.07.06, 16:51 przepraszam wszystkich - ale niestety musimy zrezygnować z wpłat na podane przeze mnie konto Stowarzyszenia. Pojawiły sie problemy "techiczne". Wpłacone kwoty bedą odesłane... Inny numer konta podam mailem zainteresowanym osobom. PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: ZMIANA KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 12.07.06, 16:53 ......... Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 09.07.06, 09:13 co prawda troche zeszlismy z tematu kociaczków - na rzecz organizacji sterylizacji kotek (i zbiórki na klatke) ale kociaki są nadal.... Nadal nie ma chetnych... Maluchy rosną jak na drozdzach - dostały jedzonko od Kinii - za które bardzo w ich imieniu dziekuję ;) Moim ulubieńcem jest czarny maluszek, pierwszy, który zachorował i jednocześnie pierwszy, który zdrowieje. Jest tylko pozornie dziki - złapany, wzięty siłą na rece i głaskany - po chwili wygodnie sie układa mruczy i przymyka brązowe ocz :):):) Taki z niego "dzikus" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpio- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:28 -ja mam sporo lat i duzo doswiadczenia ze zwierzętami a szczególnie kotami.Nie ma cos takiego jak kot dziki;to my tak nazywamy koty urodzone na wolnosci.Miałam wiele dzikusów,które po okresie chowania się pod sprzęty domowe,stawały się łagodnymi mruczkami.W swojej dziewiątce mam kota potrąconego przez auto,którego zebrałam z drogi żeby godnie umarł.Wylizał się i po 3 miesiącach nie opuszczania kotłowni,cos się przełamało i jest teraz najmilszym i najrozkoszniejszym przytulasem,a miał co najmniej 5 lat. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:44 Kotki up, up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 09.07.06, 12:50 Porozmawiam z tatą, może zgodzi się zrobić taką klatkę dużo niższym kosztem niż wysyłkowo, robi gabloty wystawowe, podesty i dużo innych dziwnych rzeczy, więc może zrobi klatke...Tylko musze wiedzieć z czego ona jest itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:01 -więc uzgodnijcie,wtedy ta stówa będzie na karmę dla kotków.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 09.07.06, 13:20 Ogladalam zdjecia tych klatek wystawowych i wydaje mi sie ze ta powinna byc troche mocniejsza, w koncu koty wystawowe sa oswojone i przyzwyczajone do takich klatek, a dzikusek w dodatku po sterylizacji moze czuc sie malo komfortowo i rzucac sie po klatce jak bedzie juz przytomniejszy. Jak tylko bede miala chwilke to wycenimy ile by taka klatka kosztowala i damy znac. Mój tata uwielbia koty, wiec moze nie bedzie zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:59 -więc czekam z kasą.Pozdrowienia dla taty.:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 20:23 Tak myślę ..czy taka klatka zrobiona przez Twojego tatę będzie się łatwo składać i rozkładać? Bo..to będzie klatka dla całej Częstochowy, więc trzeba brać pod uwagę konieczność jej transportu i montowania w różnych miejscach - w zależności od tego gdzie pojawi się taka potrzeba (no i chęć pomocy oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 09.07.06, 18:09 i piękne czarne słoneczko, małe buraski i 2 czarno białe - SZUKAJĄ WŁASNYCH DOMKÓW :) BTW - Kinia - czekamy na wycene :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:37 Spoczko, tylko muszę mieć chwilke czasu w pracy, a możecie mi podać wymiary? I czy ma mieć nóżki? Co do składania, nie ma problemu, coś się wymyśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 10.07.06, 22:29 Piotrze, zapraszam do odwiedzenia kociaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:49 -Olimpia,Magda.... Chcę podesłac te pieniążki,ale może napisać co innego,skoro klatka ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 11.07.06, 19:22 ale za tą tez trzeba by zapłacić ;) Na razie prosze o wpłaty na konto stowarzyszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:48 -jutro pójdzie przelew na to konto co poprzednio,jako klatka dla kotów...100 zł,jak obiecałam.Jakby coś trzeba zmienić w adresie,to napiszcie na forum,jutro tu zajrzę. Powodzenia:-)...ja+9 Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa26 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 08:43 Witam serdecznie. W tej ilości postów pogubiłam się i nie wiem czy nadal ktoś ma do oddania kotki. Poszukuję dla koleżanki malutkiej czarnej koteczki. Może ktoś pomoże. Byłabym ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:29 Kociaki jak najbardziej są jeszcze do oddania:) I mały czarny "Diabełek" też się chyba znajdzie. Skontaktuj się z Olimpią, nr gg 1383323, mail jest też gdzieś podany na początku wątku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:09 wysłałam pieniądze na klatkę..pozdrawiam........... Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 15:00 DZIEKUJE !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 15:03 ruda, napisz do mnia maila albo na gg sie odezwij... Napewno cos bede miała dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 19:53 przepraszam wszystkich - ale niestety musimy zrezygnować z wpłat na podane przeze mnie konto Stowarzyszenia. Pojawiły sie problemy "techiczne". Wpłacone kwoty bedą odesłane... Inny numer konta podam mailem zainteresowanym osobom. PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 13.07.06, 23:33 a tu nowa koteczka... juz po odrobaczeniu i odpchleniu [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k1.jpg[/img] [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k2.jpg[/img] [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 13.07.06, 23:34 olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k1.jpg olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k2.jpg olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 14.07.06, 18:04 juz nieaktualne - koteczka trafiła dzisiaj do REWELACYJNEGO domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:35 --)-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 16.07.06, 15:28 Bardzo się cieszę;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 17:25 Pan Weterynarz do mnie dzisiaj dzwonił... Pilnie szuka domku taki maluch około 7 tygodni teraz, szary prążkowany kocurek. Kociak urodzil się bez kawałeczka prawej tylnej łapki, z tego co zrozumiałam jako bezdomny, jest w miare udomowiony (oswojony)... Zdjęcia będę miała w poniedziałek i wkleję, domu szuka MEGA PILNIE bo nie da sobie rady jako kotek wolnożyjący, nadaje sie natomiast na domowego pupilka. Za dobry, kochający domek napewno odwdzięczy się mrrrruczącym dogrzewaniem stóp w zimowe wieczory ;) ***W ramach promocji*** Pan Weterynarz proponuje darmową opieke nad nim i kastrację w pierwszym roku zycia kocurka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:41 Szkoda, ja juz mam ale moze ktos potrzebuje małego przyjaciela ktory napewno odwdzięczy sie serduszkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 14:13 Hooooop! Niech ktoś przygarnie tego koteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 15:25 3 mam kciuki za domek dla koteczka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 15:25 Czekamy na zdjęcia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 15:44 www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%201.jpg www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%203.jpg www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%202.jpg kociaczek zostanie uśpiony jeśli nie znajdzie się dla niego domek... :( Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 15:46 olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%201.jpg olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%203.jpg olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%202.jpg poprzednie linki sie nie udały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue do : ja i 9 15.07.06, 23:22 ja i 9 kotków - bardzo prosze o kontakt mailowy PILNIE !!!! ( olimpia14000@interia.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 16.07.06, 23:07 do wzięcia są miedzy innymi: bury kocurek oswojony i kochaniutki bardzo :) bury kocurek z białymi skarpeteczkami i białym śliniaczkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia mama Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:23 Koty są the best, sama mam kotkę-mamę i trzy kocięta, są prześliczne. Trzymam za was kciuki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor. Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:46 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:20 UP Kotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 18.07.06, 22:54 i kociaki do góry do domków !!! mamy piękne bure malenstwo i bure z białym krawacikiem i łapeczkami - oba kocurrrrki :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 19.07.06, 17:28 i hop :) kociaki czekają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vet Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:19 do góry ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vet Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:21 i jeszcze raz w górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.06, 22:50 ech...nikt nie chce kociaków........... i żeby nie było więcej kociaków bez domu staramy sie organizowac sterylizacje.. póki co mamy pomoc finansowa na ten cel - nie wiem jak długo... W tym celu zbieramy na klatke wystawowa, zeby karmiciele mogli przetrzymac kocice po zabiegu..i mamy juz 130 zł (dziekuję mojej przyszłej sasiadce!!)! (a moze więcej..Florida pewnie ma swiezsze wiadomosci). Ja tracę nadzieje, że znajdą sie domy dla tych kociąt..:-( Proszę pomózcie nam! 1) kwestia znalezienia domków (ale to pomoc doraźna...za rok lub wczesniej znowu ten sam problem... 2)uzbieranie pieniędzy na te klatke (ale jeżeli sie nie uda na klatke dla kotów to są dla królików tańsze - tylko czekam na odpowiedz czy sie nadadzą - wtedy wystarczyłoby te 130 zł ) 3)rozmowa z karmicielami i skłonienie do akcji sterylizacji (kwestia złapania i ustawienia tej klatki w odosobnionym miejscu, gdzie będzie mozna kotke doglądać ....czas max 2 tygodnie) Dziękuję wszystkim którzy chcą pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 23.07.06, 10:56 do góry kociaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: b u r e i c z a r n e i biało szare..... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 20:20 Niestety do całej tej biednej bandy u Floridy dołączył mały kociak u mnie pod blokiem :-( Myślałam, że ktoś go przygranął bo zniknął jednej nocy....dziś przyniosły go dzieci...już się im znudził....Najgorsze jest to, że zdążył się oswoić już z domem i siedzi teraz pod blokiem przerażony. Jest strasznie wychudzony - podejrzewam że dzieciaki karmiły go tylko mlekiem (o ile w ogóle). Boję się o niego bo już został oswojony i garnie się do ludzi..a tutaj nikt nie chce kotów...a dzieci są sadystyczne..-"bezstresowo" wychowywane (czyt. nie męcz kotka bo sie spocisz). Czy ktoś chce małą wychudzoną biede, w dodatku biało-burą..ale całkowicie oswojoną? Ja nie moge go zabrac do siebie ani na chwile bo caly czas mam KK Tygrysa - doroslego kocura zgarniętego z ulicy bo umierał :-(; a taki kontakt dla małego kociaka to śmiertelne zagrożenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia mama Re: b u r e i c z a r n e i biało szare.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:47 up, kociaki, up Odpowiedz Link Zgłoś