Dodaj do ulubionych

K o c i ą t k a szukają domków - czarne i bure

• Gość: Qba Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:12
      uśpij je w ciula
      • Gość: no i własnie- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:16
        -odezwała się ta różnica,która byc może przekona pozostałych,że warto pomóc
        kociątkom a taki homo........do piekła.
      • Gość: Piotr W Do Qby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:50
        Jak chcesz to moge uspic Ciebie, wiec daruj sobie takie komentarze
        • Gość: ona Re: Do Qby i wszystkich IP: 195.116.125.* 01.07.06, 16:03
          W książce do zoologii do siódmej klasy szk. podst. w latach siedemdziesiątych,a
          więc w czasach w większości Wam odległych było motto:OBOJĘTNEGO NA NIEDOLĘ
          ZWIERZĄT I LUDZKA NIEDOLA NIE WZRUSZY.

pozdrowienia dla wszystkich
          ps.moja znajdka,która czeka na miłość i opiekę jest koloru czarno-
          brązowego z beżowymi obwódkami wokół oczu uszu i noska.Ma skośne oczy i hardą
          minkę.Z tego co powiedział lekarz ma ok. miesiąca.Nie jest za bardzo zdrowy,ale
          lepiej już śpi.
          • Gość: do ona- Re: Do Qby i wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:12
            -na wszelki wypadek ;

mobbing wobec nowego,kot zasiedziały uprawia bardzo często;trwa to koło
            tygodnia,potem następuje tolerancja...a jeszcze później przyjaźń.
            W każdym razie co 2 koty to nie jeden....i wiem co mówię..
            Serdecznie pozdrawiam..
            • Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 21:44
              też potwierdzam....co trzy koty to nie dwa..:-) Jak przygarnełam do dorosłej
              kotki malucha to go troche ustawiała ale po paru dniach zaakceptowała. Teraz do
              moich 2 doszedł kolejny bezdomny, ok roczny kocur. Moje koty go przygarneły.
              Tylko on rozrabia jeszcze troche i łobuzuje na całego. Ale pełnojajeczny jeszcze
              :-)...bo walczymy jeszcze z kocim katarem..ale już niedługo..
              Reasumując jeżeli masz szanse utrzymać 2 koty, to daj szanse maluchowi u siebie.
              Dwa koty zajmują właścicielowi mniej czasu bo są zajete sobą!
              Nie oddawaj go do schroniska......poszukamy dla niego domu, jeżeli nie możesz go
              zatrzymać u siebie! Proszę..
              • Gość: ona Re: Do Qby i wszystkich IP: 195.116.125.* 01.07.06, 22:39
                Szukajmy dla niego domu-mogę go przetrzymać parę dni-niestety nie więcej.Jest
                mi z tego powodu przykro,ale moja sytuacja domowa nie pozwala mi na
                przetrzymywanie drugiego kota.Jest coraz ładniejszy-ma kręcone futerko-długi
                włos i skośne oczy.
                • Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 23:07
                  Założ wątek na forum.miau.pl
                  Potrzebne będą zdjęcia koteczka
                  wierz mi uda się!!
                  Ja znalazam na tym forum dom dla dwóch dorosłych kotów, a takim najtrudniej
                  znaleźć dom.
                  jeżeli bedziesz miała problemy to pisz
                  • Gość: Kinia Re: Do Qby i wszystkich IP: 80.54.173.* 02.07.06, 10:49
                    Dziewczyny jesteście super, ja niestety nie mogę wziąć kolejnego kota :(
                    mieszkam z rodzicami i niestety nie ma o tym mowy, mój obecny i tak był
                    przyniesiony do domu podstępem, ale na więcej nie ma miejsca...Ale jeżeli ktoś
                    się zastanawia, to polecam kociaka, są super:)
                • Gość: magda Re: Do Qby i wszystkich IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.07.06, 20:22
                  Założyłaś wątek na forum, które Ci podałam? Bo szukam i nie znalazłam...
                  • florida_blue DO ONA 03.07.06, 00:37
                    magda, to powinno być skierowane do "ona"
                    ja załozyłam tam wątek, prosze: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46119
                    mówiłam, że jezeli ten kociak zostanie przebadany i bedzie zdrowy - bede miała
                    dla niego domek we wtorek :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 07:18
      i hop :) WRACAMY DO TEMATU :>
      • nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 07:51
        :)))) hop:)
        • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:01
          Popieram temat:) pieniazki dzisiaj wyszly:)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 10:41
      no, kochani
      Pierwsza bure koteczka zamówiona :)
      • Gość: ja Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:30
        -i moja dziewiątka..:-)))))))))))))

ps.pieniążki wysłałam w ubiegłym tygodniu,
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 12:17
      dziękuję w imieniu Fundacji :)
    • czaterxx Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 03.07.06, 21:38
      Podbijam temat
      • Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 03.07.06, 22:22
        Przepraszam,że nie pisałam-nie miałam czasu,wszystko się spiętrzyło-moja
        znajdka pomimo opieki lekarza i całej mojej rodziny niestety odeszła.Za póżno
        wyszła z piwnicy...
        dziękuję...

• Gość: :( Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:29
          Smutne...:(
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 04.07.06, 13:40
      no na razie są wszystkie - mnie najbardziej urzekł całkiem czarny maluszek :):)
      • Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 04.07.06, 17:08
        Koty u nas wszystkie są piękne,zadbane-o ile to możliwe-przez ludzi dobrej woli
        a w szczególności przez Panią Elę,która ma serce ogromne dla nich.Każdy z kotów
        ma swoje imię-jest Leoś,Ławkowa,Śpioch,Ruda,Szarutka,Młotek itd.Rozumiem,że
        widziałaś niektóre z nich.pozdrowienia
        • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 04.07.06, 17:44
          nie, nie widziałam Waszych kotków - miałam na mysli czarnego koteczka z mojej
          bandy :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 05.07.06, 19:31
      w góre kociaki :)
      • Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 06.07.06, 18:54
        Śliczne są kociątka, czemu nikt ich nie chce?
        • Gość: bo- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:00
          -duzo ludzi nie wie jeszcze,jaka to radość dać dom takiemu puszkowi.
          Pozdrawiam,ja i moje drapichrusty,które są już wielkimi,kochającymi kotami.
          • Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 07.07.06, 22:23
            To najwyższy czas, żeby się o tym przekonać...
            • Gość: bo- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:13
              -może dać zdjęcie na forum.Niech ludzie zobaczą,kto czeka na pomoc..
              • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 11:30
                chwilowo nie mam mozliwosci zrobienia dobrych zdjęc... ale sie postaram :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 11:29
      teraz troszke z innej beczki....

Kociątek mamy pod dostatkiem, rózne kolorki, nie wiem ile z nich trafi do
      dobrych domków a ile zginie na ulicach...

Chcemy troche opanować problem mnożących się dzikich kotów. Nasze częstochowskie
      schronisko i TOZ nie są chetni do współpracy i sterylizowania i kastrowania
      dziko żyjących kotów. Jest weterynarz, który podejmie się wykonania zabiegów
      taniej, tylko jest jeden problem: opieka nad kotkami po zabiegu sterylizacji.
      Kotka wymaga około 2 tygodni po operacji żeby mogła dojść do siebie i zeby można
      ją było wypuscić. Zaczełam od swojego podwórka, pierwsza kotka jest po operacji
      - ale naprawde cieżko opiekować sie zupełnie dzikim kotem trzymając go w
      transporterku 40x60 przez 2 tygodnie...

POTRZEBUJEMY KLATKI ... Takiej wiekszej klatki, w której bedzie mozna
      przetrzymac kotke po zabiegu, na tyle sporej żeby zmiesciła sie kuwetka,
      miseczki z jedzeniem i spanie :) Sa takie specjalne klatki wystawowe, są jednak
      dość drogie - koszt około 300 - 400 zł. Klatka byłaby tu na miejscu na terenie
      częstochowy - dla naszych częstochowskich podwórkowych kotów.
      Jesli mozecie nas wspomóc finansowo prosimy o wpłaty na konto:

Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt
      42-600 Tarnowskie Góry, ul. Korczaka 9/6

Volkswagen Bank: 62 2130 0004 2001 0334 6772 0001
      w tytule przelewu prosimy wpisywać "na klatkę dla częstochowskich kotów"

Liczy sie kazda suma :) z góry dziekujemy :)
      • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 21:14
        Ja daje 30 zł..
        Wiem, ze ta klatka u nas w Częstochowie to konieczność! Sa pieniądze na
        sterylizacje kotek a nie ma ich gdzie przechować.....Kazdy się boi zabrac
        dzikiego kotka do siebie na 2 tygodnie..i trudno się dziwić..
        Prosze pomóżcie!! Ta klatka to szansa dla kotów w Częstochowie, bo problem
        sterylizacji bezdomnych kotów w tej chwili rozbija się o miejsce przechowania
        ich po zabiegu..bo pieniądze w tej chwili są ...jeszcze są..nie wiadomo jak
        długo bo inne miasta też korzystaja z pomocy fundacji..i które prędzej się
        zorganizują to maja zwrot na sterylizacje..
        • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:52
          • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:55
            -i moja dziewiątka dajemy 100 na teraz.Przelew bedzie tak jak poprzedni z mojej
            firmy,chyba ze nie będę miała mozliwosci bo urlop,wyślę w środę pocztą.
            Pozdrawiam.
            • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 22:03
              Dzieki!!!!!!!!!Z całego serca!!!!
              Znalazłam w internecie :
              chatazwierzaka.pl/index.php?n=prod&k=12&p=1957
              tylko musze doczytać ile koszt przesyłki.
              Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.07.06, 22:08
                chatazwierzaka.pl/index.php?n=kat&k=2&pg=5
                - tytaj jest cena 289 + koszt przesyłki
                • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 08.07.06, 22:57
                  tak, ale cena nie obejmuje podlogi klatki - łącznie wyjdzie nieco wiecej :)

• Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:10
          Podbijam temat, kotki dla dobrych ludzi....
      • florida_blue ZMIANA KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.07.06, 16:51
        przepraszam wszystkich - ale niestety musimy zrezygnować z wpłat na podane
        przeze mnie konto Stowarzyszenia. Pojawiły sie problemy "techiczne". Wpłacone
        kwoty bedą odesłane... Inny numer konta podam mailem zainteresowanym osobom.
        PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ..

• florida_blue Re: ZMIANA KONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 12.07.06, 16:53
          .........
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 09.07.06, 09:13
      co prawda troche zeszlismy z tematu kociaczków - na rzecz organizacji
      sterylizacji kotek (i zbiórki na klatke) ale kociaki są nadal.... Nadal nie ma
      chetnych...

Maluchy rosną jak na drozdzach - dostały jedzonko od Kinii - za które bardzo w
      ich imieniu dziekuję ;) Moim ulubieńcem jest czarny maluszek, pierwszy, który
      zachorował i jednocześnie pierwszy, który zdrowieje. Jest tylko pozornie dziki -
      złapany, wzięty siłą na rece i głaskany - po chwili wygodnie sie układa mruczy i
      przymyka brązowe ocz :):):) Taki z niego "dzikus" :)
      • Gość: olimpio- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:28
        -ja mam sporo lat i duzo doswiadczenia ze zwierzętami a szczególnie kotami.Nie
        ma cos takiego jak kot dziki;to my tak nazywamy koty urodzone na
        wolnosci.Miałam wiele dzikusów,które po okresie chowania się pod sprzęty
        domowe,stawały się łagodnymi mruczkami.W swojej dziewiątce mam kota potrąconego
        przez auto,którego zebrałam z drogi żeby godnie umarł.Wylizał się i po 3
        miesiącach nie opuszczania kotłowni,cos się przełamało i jest teraz najmilszym
        i najrozkoszniejszym przytulasem,a miał co najmniej 5 lat.
        pozdrawiam.
      • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:44
        Kotki up, up
        • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 09.07.06, 12:50
          Porozmawiam z tatą, może zgodzi się zrobić taką klatkę dużo niższym kosztem niż
          wysyłkowo, robi gabloty wystawowe, podesty i dużo innych dziwnych rzeczy, więc
          może zrobi klatke...Tylko musze wiedzieć z czego ona jest itd. Pozdrawiam
          • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:01
            -więc uzgodnijcie,wtedy ta stówa będzie na karmę dla kotków.Pozdrawiam.
            • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.54.173.* 09.07.06, 13:20
              Ogladalam zdjecia tych klatek wystawowych i wydaje mi sie ze ta powinna byc
              troche mocniejsza, w koncu koty wystawowe sa oswojone i przyzwyczajone do takich
              klatek, a dzikusek w dodatku po sterylizacji moze czuc sie malo komfortowo i
              rzucac sie po klatce jak bedzie juz przytomniejszy. Jak tylko bede miala chwilke
              to wycenimy ile by taka klatka kosztowala i damy znac. Mój tata uwielbia koty,
              wiec moze nie bedzie zle:)
              • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:59
                -więc czekam z kasą.Pozdrowienia dla taty.:-)))))))))))))))
              • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.07.06, 20:23
                Tak myślę ..czy taka klatka zrobiona przez Twojego tatę będzie się łatwo składać
                i rozkładać? Bo..to będzie klatka dla całej Częstochowy, więc trzeba brać pod
                uwagę konieczność jej transportu i montowania w różnych miejscach - w zależności
                od tego gdzie pojawi się taka potrzeba (no i chęć pomocy oczywiście)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 09.07.06, 18:09
      i piękne czarne słoneczko, małe buraski i 2 czarno białe - SZUKAJĄ WŁASNYCH
      DOMKÓW :)

BTW - Kinia - czekamy na wycene :)
      • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:37
        Spoczko, tylko muszę mieć chwilke czasu w pracy, a możecie mi podać wymiary? I
        czy ma mieć nóżki? Co do składania, nie ma problemu, coś się wymyśli :)
        • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:23
          :)
          • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 10.07.06, 22:29
            Piotrze, zapraszam do odwiedzenia kociaków :)
            • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:49
              -Olimpia,Magda....

Chcę podesłac te pieniążki,ale może napisać co innego,skoro klatka ma byc?
              • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 11.07.06, 19:22
                ale za tą tez trzeba by zapłacić ;) Na razie prosze o wpłaty na konto
                stowarzyszenia :)
                • Gość: ja- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:48
                  -jutro pójdzie przelew na to konto co poprzednio,jako klatka dla kotów...100
                  zł,jak obiecałam.Jakby coś trzeba zmienić w adresie,to napiszcie na forum,jutro
                  tu zajrzę.

Powodzenia:-)...ja+9
                  • rudaa26 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 08:43
                    Witam serdecznie.
                    W tej ilości postów pogubiłam się i nie wiem czy nadal ktoś ma do oddania
                    kotki. Poszukuję dla koleżanki malutkiej czarnej koteczki. Może ktoś pomoże.
                    Byłabym ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam.
                    • Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:29
                      Kociaki jak najbardziej są jeszcze do oddania:) I mały czarny "Diabełek" też
                      się chyba znajdzie. Skontaktuj się z Olimpią, nr gg 1383323, mail jest też
                      gdzieś podany na początku wątku.Pozdrawiam
                      • Gość: ja Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:09
                        wysłałam pieniądze na klatkę..pozdrawiam...........
                        • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 15:00
                          DZIEKUJE !!!! :)
                    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 15:03
                      ruda, napisz do mnia maila albo na gg sie odezwij... Napewno cos bede miała dla
                      Ciebie :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 12.07.06, 19:53
      przepraszam wszystkich - ale niestety musimy zrezygnować z wpłat na podane
      przeze mnie konto Stowarzyszenia. Pojawiły sie problemy "techiczne". Wpłacone
      kwoty bedą odesłane... Inny numer konta podam mailem zainteresowanym osobom.
      PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ..
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 13.07.06, 23:33
      a tu nowa koteczka... juz po odrobaczeniu i odpchleniu
      [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k1.jpg[/img]
      [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k2.jpg[/img]
      [img]olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k3.jpg[/img]
      • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 13.07.06, 23:34
        olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k1.jpg
        olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k2.jpg
        olimpia1400.w.interia.pl/krysia/k3.jpg
        • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 14.07.06, 18:04
          juz nieaktualne - koteczka trafiła dzisiaj do REWELACYJNEGO domku :)
          • Gość: xxx Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:35
            --)-)))))))))))))))))))))))))))))
          • nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 16.07.06, 15:28
            Bardzo się cieszę;)))))
    • florida_blue mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.06, 17:25
      Pan Weterynarz do mnie dzisiaj dzwonił... Pilnie szuka domku taki maluch około
      7 tygodni teraz, szary prążkowany kocurek. Kociak urodzil się bez kawałeczka
      prawej tylnej łapki, z tego co zrozumiałam jako bezdomny, jest w miare
      udomowiony (oswojony)... Zdjęcia będę miała w poniedziałek i wkleję, domu szuka
      MEGA PILNIE bo nie da sobie rady jako kotek wolnożyjący, nadaje sie natomiast
      na domowego pupilka. Za dobry, kochający domek napewno odwdzięczy się
      mrrrruczącym dogrzewaniem stóp w zimowe wieczory ;)

***W ramach promocji*** Pan Weterynarz proponuje darmową opieke nad nim i
      kastrację w pierwszym roku zycia kocurka...
      • Gość: Adam Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:41
        Szkoda, ja juz mam ale moze ktos potrzebuje małego przyjaciela ktory napewno
        odwdzięczy sie serduszkiem....
      • nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 14:13
        Hooooop! Niech ktoś przygarnie tego koteczka :)
      • nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 15:25
        3 mam kciuki za domek dla koteczka !!!!
      • nanny_1989 Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 15:25
        Czekamy na zdjęcia !!!!
      • florida_blue Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 15:44
        www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%201.jpg
        www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%203.jpg
        www.olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%202.jpg

kociaczek zostanie uśpiony jeśli nie znajdzie się dla niego domek... :(
        • florida_blue Re: mały KOTEK bez kawałeczka łapki !!!!!!!!!!!!! 17.07.06, 15:46
          olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%201.jpg
          olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%203.jpg
          olimpia1400.w.interia.pl/krysia/kociak%202.jpg
          poprzednie linki sie nie udały ;)
    • florida_blue do : ja i 9 15.07.06, 23:22
      ja i 9 kotków - bardzo prosze o kontakt mailowy PILNIE !!!! (
      olimpia14000@interia.pl )
      • czaterxx Re: do : ja i 9 16.07.06, 10:19
        Kotki up, up, up w gore:)
        • Gość: :) Re: do : ja i 9 IP: 80.54.173.* 16.07.06, 10:30
          :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 16.07.06, 23:07
      do wzięcia są miedzy innymi:
      bury kocurek oswojony i kochaniutki bardzo :)
      bury kocurek z białymi skarpeteczkami i białym śliniaczkiem ;)
    • Gość: kocia mama Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:23
      Koty są the best, sama mam kotkę-mamę i trzy kocięta, są prześliczne. Trzymam
      za was kciuki ;-)))
    • Gość: dor. Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:46
      podnoszę
    • Gość: Piotrek W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:20
      UP Kotki :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 18.07.06, 22:54
      i kociaki do góry do domków !!! mamy piękne bure malenstwo i bure z białym
      krawacikiem i łapeczkami - oba kocurrrrki :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 19.07.06, 17:28
      i hop :) kociaki czekają :)
    • Gość: vet Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:19
      do góry ...
    • Gość: vet Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:21
      i jeszcze raz w górę...
    • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.06, 22:50
      ech...nikt nie chce kociaków...........
      i żeby nie było więcej kociaków bez domu staramy sie organizowac sterylizacje..
      póki co mamy pomoc finansowa na ten cel - nie wiem jak długo...
      W tym celu zbieramy na klatke wystawowa, zeby karmiciele mogli przetrzymac
      kocice po zabiegu..i mamy juz 130 zł (dziekuję mojej przyszłej sasiadce!!)! (a
      moze więcej..Florida pewnie ma swiezsze wiadomosci).
      Ja tracę nadzieje, że znajdą sie domy dla tych kociąt..:-(
      Proszę pomózcie nam!
      1) kwestia znalezienia domków (ale to pomoc doraźna...za rok lub wczesniej znowu
      ten sam problem...
      2)uzbieranie pieniędzy na te klatke (ale jeżeli sie nie uda na klatke dla kotów
      to są dla królików tańsze - tylko czekam na odpowiedz czy sie nadadzą - wtedy
      wystarczyłoby te 130 zł )
      3)rozmowa z karmicielami i skłonienie do akcji sterylizacji (kwestia złapania i
      ustawienia tej klatki w odosobnionym miejscu, gdzie będzie mozna kotke doglądać
      ....czas max 2 tygodnie)
      Dziękuję wszystkim którzy chcą pomóc
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 23.07.06, 10:56
      do góry kociaki !!!
    • florida_blue b u r e i c z a r n e 23.07.06, 19:36
      w góreeeeee :)
      • Gość: magda Re: b u r e i c z a r n e i biało szare..... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.07.06, 20:20
        Niestety do całej tej biednej bandy u Floridy dołączył mały kociak u mnie pod
        blokiem :-(
        Myślałam, że ktoś go przygranął bo zniknął jednej nocy....dziś przyniosły go
        dzieci...już się im znudził....Najgorsze jest to, że zdążył się oswoić już z
        domem i siedzi teraz pod blokiem przerażony. Jest strasznie wychudzony -
        podejrzewam że dzieciaki karmiły go tylko mlekiem (o ile w ogóle).
        Boję się o niego bo już został oswojony i garnie się do ludzi..a tutaj nikt nie
        chce kotów...a dzieci są sadystyczne..-"bezstresowo" wychowywane (czyt. nie męcz
        kotka bo sie spocisz).
        Czy ktoś chce małą wychudzoną biede, w dodatku biało-burą..ale całkowicie oswojoną?
        Ja nie moge go zabrac do siebie ani na chwile bo caly czas mam KK Tygrysa -
        doroslego kocura zgarniętego z ulicy bo umierał :-(; a taki kontakt dla małego
        kociaka to śmiertelne zagrożenie
        • Gość: kocia mama Re: b u r e i c z a r n e i biało szare.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:47
          up, kociaki, up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka