IP: 80.54.173.* 16.06.06, 17:54
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: Sandaly! IP: 80.54.173.* 16.06.06, 17:58
      Panowie pamietajcie o tym ze do sandalow i klapek nie zaklada sie skarpetek bo
      jest to nie eleganckie i wyglada smiesznie.Kobiety zreszta tez chodza w
      sandalalch lub butach z odkrytymi palcami i zakladaja do tego podkolanka to
      tez wyglada smiesznie. A i jeszcze jedno jak decydujecie sie zakladac klapki
      (japonki) to zadbajcie najpierw o stopy i paznokcie.
      • Gość: carmen Re: Sandaly! IP: 87.239.176.* 16.06.06, 18:15
        bardzo dobrze powiedziane!! święta racja!!!
      • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:17
        Gość portalu: Q napisał(a):

> Panowie pamietajcie o tym ze do sandalow i klapek nie zaklada sie skarpetek bo
        > jest to nie eleganckie i wyglada smiesznie

Częstochowskie chodniki są tak brudne, że w trosce o swoje nogi należy wkładać
        skarpetki. Najpierw miotły i sprzątać, nie pluć i nie sikać. Dopiero potem
        udawać będziemy Paryżan.

Leczę również kompleksy i zarozumialstwo. Zapraszam
        • Gość: Do lekarza Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:26
          Buaahahahahaa.To chodz burolu w skarpetach i sandalach
          • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:54
            Nie zrozumiała(e)ś tekstu. Współczuję i zapraszam do gabinetu
        • Gość: *** Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 14:52
          Jeśli nie będziesz sikać i pluć na chodniki to będą czyste!! Pozdrawiam.
      • Gość: dred Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:53
        taki madry Q ... forumowicz po co Ci Q ... sandały na bosaka przemierzaj
        smołowe asfalty w Cz-wie i JG , i kurz święcony przez paulinów w cz-wie . Na co
        ci sandały bedziesz miał osobiste świecone opony na stopach.
    • ewullina Re: Sandaly! 16.06.06, 18:23
      a ja chyba zacznę chodzić w skarpetkach do sandałów bo już mam dosyć odparzeń i
      ciągłych ran od butów. Każde wyjście kończy się tym samym.
      • Gość: x.x Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:20
        to trzeba kupić sobie porządne buty, a nie jakąś szmirę z Wałów Dwernickiego...
        • ewullina Re: Sandaly! 16.06.06, 19:46
          obcierają mnie i skórzane, i sportowe nike, i alpinusa. Więc nie ma reguły.
          • Gość: iona Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:37
            Tez mnie obcieraja i to każde!!!!!!!!
            • Gość: do Q Re: Sandaly! IP: *.man.czest.pl 16.06.06, 20:49
              zgadzam sie z toba ze sandaly i skarpety to nie fajnie wyglada
        • Gość: ONA Re: Sandaly! IP: *.man.czest.pl 16.06.06, 20:51
          wez pod uwage ze nie wszystkich moze stac na te PORZADNE buty. chyba ze
          zafundujesz tym ktorych obcieraja buty hehe w co watpie hehe
          • Gość: Q Re: Sandaly! IP: 80.54.173.* 17.06.06, 01:27
            Jak kogos obcieraja to niech nie nosza sandalow,a i pamietejcie o paznokciach.
            • Gość: kkika Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:36
              paznokcie zawsze zabieramy z sobą.
              • Gość: Thomas27 Re: Sandaly! IP: 80.50.253.* 17.06.06, 09:46
                Macie racje. Skarpety i sandały = bleeee. A tak w ogole to uwielbiam kobiety w
                sandałach lub klapkach jak pokazują swoje stopki, ale facet w sandałach to
                totalna ciota. Owszem na plaży czy na basenie ok. Ale facet w sandałach w
                mieście jest smieszny i żałosny. I nie mówcie ze latem nogi sie pocą i dlatego
                chodza w sandałach. Jak sie dba o stopy i używa kosmetyków to sie da wytrzymac.
                Ja chodze w glanach najczęściej, używam kosmetyków i nogi mi sie nie poca.
                Pozdrawiam kochane kobietki w sandałkach
                • Gość: on Re: Sandaly! IP: 212.160.86.* 17.06.06, 09:53
                  Latem zawsze chodze w snadalach, oczywiscie bez skarpet. Wspolczuje twoim stopom
                  bo nie wiem jak one wytrzymuja upalne dni w glanach.
                  • Gość: kasia26_a Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:28
                    mnie buty kazde obcieraja czy klapki czy sandlay czy pelne. W zyciu nie zaloze na gola stope butow.I rozumiem te kobiety co podobnie sie wypowiedzialy. A moze faceci nam zaproponują gorsety naszych prababc????????
                    Bedzie talia jak u osy i cyc do przodu:))))))
                    Zadna z nas nie bedzie mowila ze oponki jej wisza znad spodni:))))
                    Pozdrawiam, niech kazdy chodzi ubrany jak chce, taka juz moda......
                • Gość: Do thomasa27 Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 10:25
                  Sam jestes ciota brudasie nie do je ba ny
                  • Gość: Thomas27 Re: Sandaly! IP: 80.50.253.* 17.06.06, 10:34
                    Widze ze mlodziez wchechpolska rzadzi.
                • Gość: ONA Re: Sandaly! IP: *.man.czest.pl 17.06.06, 10:41
                  gratuluje pomyslu a twoim stopa wspolczuje w lato przez pocenie sie stopy w
                  butach mozesz dostac grzybicy a tak na marginesie jak ci sie stopa poci i
                  pozniej zdejmiesz buta to nie przyjemny zapach fe
                  • Gość: ONA do Thomasa IP: *.man.czest.pl 17.06.06, 10:46
                    gratuluje pomyslu Thomas a twoim stopom wspolczuje w lato przez pocenie sie
                    stopy w butach mozesz dostac grzybicy a tak na marginesie jak ci sie stopa poci
                    i pozniej zdejmiesz buta to nieprzyjemny zapach fe
                    • Gość: Thomas27 Re: do Thomasa IP: 80.50.253.* 17.06.06, 10:57
                      Dzieki za współczucie, ale jak sie dba o stopy to sie nie pocą. Przynajmniej ja
                      nie mam z tym zadnego problemu. W każdym badz razie każdy niech chodzi w tym w
                      czym mu wygodnie. Ja osobiście nigdy bym nie założył sandałów, bo to nie w moim
                      stylu. Pozdrowienia
                      • Gość: ONA Re: do Thomasa IP: *.man.czest.pl 17.06.06, 11:07
                        jasne kazdy sie ubiera i chodzi jak mu wygodnie a chodzenie w sandalach to nic
                        strasznego tylko kwestia gustu i dobrania ubrania do sandlow ja rowniez cie
                        pozdrawiam i innych fomurowiczow
                      • wegatka Re: do Thomasa 17.06.06, 12:43
                        Tak, tak, facet w glanach przy 30-stopniowym upale zapewne wygląda super
                        aligancko, aż się słabo robi wszystkim tym, którzy na niego patrzą i zapewne
                        pukają się w czółko. Grunt, to mieć zasady i być w centrum uwagi, prawda ;-))
                        Zawsze wydawało mi się, że to buty mają służyć człowiekowi, a nie człowiek butom.
                • Gość: Mikado Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:00
                  Sandały u faceta smiesznie wyglądałyby tylko w biurze. Na mieście są ok. Jak
                  jest upał 30 stopni i widze na mieście faceta w pełnym obuwiu sportowym to
                  myslę że ma kompleksy na punkcie stóp swoich i dlatego nie założy po prostu
                  sandałów...
                  • Gość: Q Re: Sandaly! IP: 80.54.173.* 17.06.06, 13:31
                    Ja nie mam nic przeciwko sandalom tylko ze jak widze kolesia w sandalach i
                    skarpetkach podciagnietych do samych kolan no to smiac mi sie chce.Oczywiscie
                    niech kazdy chodzi ubrany jak chce wolna wola a ja moge sie z tego smiac i nic
                    mi nikt nie zrobi.
                    • Gość: Mikado Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:03
                      Kolesiom w sandałkach i skarpetkach mowimy NIe ale sandałki i gołe stopy są
                      sexi:-)
                • Gość: F Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:16
                  Nie widzę potrzeby w upalny dzień męczyć stóp męskich w pełnych butach.
                  Natomiast stopa męska taże powinna być zadbana.
    • Gość: karol Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:29
      to ja w takim razie jestem śmierdziuchem, brudasem i wieśniakiem dlatego że noszę skarpetki by przykryć moją bliznę po operacji.
      A swoja drogą nie spotkałem się jeszcze z takim poglądem że noszenie skarpetek w sandałach jest "be" , nigdy tego nie uważałem za coś nienormalnego nawet przez myśl mi nie przeszło, ale widać na takie coś stać tylko kobiety.
      Dziwi mnie to że tysiące osób w częstochowie w taki upał chodzi w całych adidasach, pumach,nikeach toż to dopiero jest śmierdzielstwo bo chodźby one najlepsze były to i tak noga w nich się spoci
      • Gość: Q Re: Sandaly! IP: 80.54.173.* 18.06.06, 00:10
        Chodzenie w sandalach i w skarpetkach to wiesniactwo nawet kiedys czytalem o
        tym w gazecie na temat mody meskiej,to jest jak zakladanie do garnitu bialych
        skarpetek, to to samo.Ja mowie zdecydowane nie.Same sandaly oczywiscie sa ok.
        • Gość: Ania Re: Burak = nietolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:55
          Z tymi skarpetkami to było tak, że na początku lat 90-tych jakiś brukowiec
          napisał jakie to buractwo nosić je do sandałów. No i czytelnicy takich właśnie
          czasopism rozpowszechnili ten pogląd zapominając, że sami stają się w ten sposób
          wieśniakami (jak raczą nazywać innych).

Oczywiście fajniej i estetyczniej zakładać sandały na bose nogi, ale to już inna
          historia.

Każdy niech się ubiera jak mu wygodnie, zwłaszcza spacerując po brudnych
          chodnikach Częstochowy. Jeżeli "Q" nie przeszkadza brud i smoła na trotuarach
          naszego miasta, to nie znaczy że jest np. brudasem. "Q" nie musi się zadawać z
          ludźmi w skarpetkach, a wyzywanie innych świadczy o kulturze "Q".

Z ludźmi typu "Q" nie warto chyba polemizować, bo przypomina to rozmowę z jakimś
          Lepperem. Pozdrawiam ludzi tolerancyjnych!
        • Gość: Magda Re: Sandaly! IP: *.man.czest.pl 18.06.06, 10:20
          ja uwazam ze noszenie sandalow bez skarpet jest naprawde cool aczykolwiek
          kazdy z nas ubiera sie tak jak mu pasuje sa rozne gusta dlatego chlopak w
          sandalach i w skarpetach i tak dla mnie nie bedzie zadnym wiesniakiem skoro tak
          mu sie podoba sposob noszenia skarpet z sandalami ok nikt mu przeciez tego nie
          zabrani.Pozdrawiam wszystkich wypowiadajacych sie forumowiczow

• Gość: Ania Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:44
            Widzisz Magda, "wieśniak" to bardzo pogardliwe określenie, używane przez ... (no
            sama sobie dopowiedz, bo ja nie chcę Cię obrażać).
            • Gość: Magda do Ani i sandala IP: *.man.czest.pl 19.06.06, 19:26
              chcialam sprostowac ze wyzej napisana przeze mnie wypowiedz NIE MOWI o tym ze
              sandaly i skarpety nosza wiesniaki czytajcie UWAZNIE pozdrawiam

• Gość: sandal Re: Sandaly! IP: 80.53.75.* 18.06.06, 12:20
        I ja Cię Karol popieram. Nie zamierzam nie zakładać skarpetek do sandałów tylko
        dlatego, że napisali w jakimś " Bravo ", że wygląda to obciachowo. Jakaś ćwikła
        podłapała ten pogląd i teraz wmawia wszystkim, którzy zakładają skarpety do
        sandałów, że wyglądaja jak wieśniaki.
        Pozdrawiam
    • Gość: Mika Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:21
      W ubiegłym roku byłam we Włoszech w środku lata-upał niemiłosierny. Na placu
      Sw. Marka tłumy półgołych turystów- polską wycieczkę bardzo łatwo wyodrębnić z
      tego tłumu-własnie po skarpetkach założonych do sandałów u mężczyzn :-))
      • Gość: Ania Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:24
        Mika zlituj się! Tam są czyste chodniki, przecież.........
        • Gość: sandal Re: Sandaly! IP: 80.53.75.* 18.06.06, 12:48
          ... i upały też mamy inne ( trudno nazwać to, co mamy upałami ).
          • Gość: sandałka Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:34
            a ja uważam że każdy powinien się nosiC jak mu wygodnie.
            nie wiem jak Wy ale ja mam większe problemy niż oglądanie cudzych stóp.
            już nie macie o czym pisać-żenada.
            • Gość: Absolwent Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:51
              Ale w Vivie im napisali żeby patrzeć, hahahahahaha
              • Gość: sandałka Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:07
                o kurcze nie czytałam ostatniego numeru....szkoda:(
                pozdrawiam
    • Gość: kalafior Re: Sandaly! IP: *.adsl.alicedsl.de 20.06.06, 20:59
      skarpetki trzeba nosić w sandałkach, inaczej się nie da, ni erozumiem tych ludzi
      którzy noszą na goła stopę, to jest barbarzyństwo- stopa się brudzi i jest chora
      i śmierdzi, tak nie wolno...

• Gość: lex Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:54
        Największy obciach to jest wtedy jak pójdziecie w tych sandałach bez skarpet po
        paru godz z wizytą do kogoś np(ciotki)i wam poda domowe gościnne chapcie
        najlepiej jasne i nowe. WSPANIALE i bardzo kulturalnie i modnie się wtedy
        poczujecie
        • Gość: Mika Re: Sandaly! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:01
          To jak idziesz do tej ciotki to zdejmujesz skarpetki do kapci? Skarpetki do
          sandałów to buractwo ale zakładaj sobie co chcesz bo nikt cie nie zreformuje
          na siłę przecież.
    • Gość: Lekarz-psychiatra Re: Sandaly! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:28
      Prawdziwe buractwo rozpoznaje się po częstotliwości wyzywania innych od buraków!
      hahahaha
      • Gość: katon2 Przeczytałem te posty i jestem bardzo zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:26
        Bo szczeże mówiąc nigdy nawet nie pomyślałem czy to pasuje jak się ma założone skarpetki do sandałów. Kurcze ludzie paranoja, ja do ubioru nie przywiązuje specjalnie wagi, ważne żeby mi było wygodnie a to co sobie ludziska myślą, a niech myślą ??!!??!?!?!
        Jak nie mielbyście innych problemów :))
        • Gość: Wodzu Re: Przeczytałem te posty i jestem bardzo zdziwio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:08
          Przyznaje Ci kolego racje. Mam wazniejsze problemy niz ten czy zakłądac
          skarpetki do sandałow czy tez nie. Smieszy mnie to po prostu.
          • Gość: ona Przeczytałam te posty i jestem bardzo zdziwiona IP: *.man.czest.pl 22.06.06, 21:14
            popieram moim wypowiadajacych sie poprzednikow co to ma za znaczenie jak i kto
            chodzi ubrany. Kazdy chodzi tak jak mu pasuje i jak mu na te ubiory pozwalaja
            finanse podrawiam zwyklych niewywyzszajacych sie ludzi.jestem z Wami pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka