black_halo 02.06.18, 12:42 Nalezy chyba przeprosic wszystkich tych panow, ktorych obsmiewalysmy na forum na noszenie skarpetek w srodku lata. Otoz wyprzedzali oni mode o jakies dwie dekady. Gucci 2019. No poszli troche dalej i uznali, ze sandaly pasuja do gajerka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_halo Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:43 fuckingyoung.es/gucci-cruise-2019/ I cala kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:52 Dawno się tak nie ubawilam Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:46 bardziej modne sa skarpetki niz wlosy do pasa u pani w srednim wieku, chyba ze te wlosy tez wyprzedzaja o dwie dekady mode???? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:45 A co zlego we wlosach do pasa u pani w srednim wieku ? To juz wiek tez okresla jakie wlosy nalezy miec? Ostro Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 14:34 ale czynormalne jest ze ktos nosi fryzure malej dziewczynki ktora idzie do komunii ! czyli sam moda sieabsolutnie nie przejmuje ! i jednoczesnie zalkada watek i wysmiewa sie zee projekty swiatowych projektantow mody sa wiesniackie Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:49 Czasem mam wrażenie, że ci wszyscy projektanci już potracili resztki zdrowego rozsądku i tylko ścigają się o to kto jest najbardziej... tylko w sumie niewiadomo jaki. Skarpetki z sandałami jeszcze rozumiem, to już można zobaczyć na wybiegach od paru lat i ma to jakieś uzasadnienie praktyczne, ale co tam robi zestaw miś + krzyż? To ma coś symbolizować? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:56 Model po prostu ma w kontrakcie, że może zabierać zabawki na wybieg Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 20:04 Moze to garniturek do pierwszej komunii... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 20:13 Nie wiem, co z krzyżem, ale może miś ma symbolizować dzidzię-piernik? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:52 To z misiem jest płci żeńskiej czy męskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:54 A identyczną koszulę mam ja. Jota w jotę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:56 A w innym projekcie: "Memento Mori" na spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 12:57 Co się zobaczyło, to się nie odzobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:03 No wiesz, żabot to nie wyłącznie kobieca ozdoba Ta propozycja nawet mi się podoba, jest jakimś nawiązaniem do trendu w modzie lat 70., który z kolei był nawiązaniem do XIX-wiecznych dandysów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:12 Zawiązana kokarda - tylko dlatego, że z przodu - to jeszcze nie żabot. Ta propozycja jest chyba najlepszą ze wszystkich zaprezentowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:13 Mam wrazenie, ze te chustki to sa inspirowane moda koscielna dla starszych pan (po trzydziestce wtedy) z pererlowskiej wsi za czasow wczesnego Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:17 Bo cała kolekcja inspirowana jest śmiercią, więc wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:18 Tutaj zaś mamy przykład strachu przed śmiercią oraz propagowania antykoncepcji - prezerwatywa naciągnięta na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:24 A to nie ponczocha w przykladzie stroju idealnego do napadu na staruszke sprzedajaca kwiatki, celem zwiniecia jej chustki, ktora przyda sie do innych stylizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:32 Może odpowiedź jest bardziej prozaiczna: model wstydził się pokazać twarz na tym pokazie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:47 Taka przewrotność losu: on jedyny, dzięki prezerwatywie na łbie, zachował twarz Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 19:52 O bogowie nordyccy, a ja się zastanawiałam, na jaką ciężką przypadłość ten człowiek choruje... Na gumkę na twarzy nie wpadłam... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 20:28 Komentarz mojego meza (model w chustce): "C'est La Folle de Chaillot!" Odpowiedz Link Zgłoś
astrum-on-line Re: Skarpetki do sandalow ! 03.06.18, 17:56 Koło mnie mieszkała taka pani, która zbierała po śmietnikach wszystko co się dało. Dość podobnie się ubierała. Widać też wyprzedzała modę o dwie dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:01 E tam zaraz: przeprosić. Po prostu go grona wyśmiewanych dorzucamy projektantów Gucciego (o ile ktoś tego jeszcze nie zrobił). Problem solved. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:46 Bo im wiecej jest do wysmiewania tym humorek lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 13:48 Jola, idź buty uporządkuj i wróć za te 3 lata. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
hesperia1 Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 20:19 Rownie uroczo wyglądają buty wizytowe, czarne skarpetki i sportowe białe spodenki. Wczoraj widziałam w takim zestawie pana który popylał na działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 20:37 hesperia1 napisała: > Rownie uroczo wyglądają buty wizytowe, czarne skarpetki i sportowe białe spoden > ki. Wczoraj widziałam w takim zestawie pana który popylał na działkę. > Modniś. Zapewne kupił najnowszą kolekcję Gucciego 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Skarpetki do sandalow ! 02.06.18, 21:51 Właściwie to nawet fajne, wszystkie chwyty dozwolone. Choć patrząc na ulicę od dawna widać, że w czasach obfitości to wybór/dobór jest największą sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
astrum-on-line Re: Skarpetki do sandalow ! 03.06.18, 18:13 Ale po kreatorach mody spodziewałabym się wyczucia, umiejętności doboru. Tu go nie widzę. Zreszą ja od lat nie mogę zrozumieć, dlaczego to co widzę na zdjęciach z pokazów to jakieś karykatury. Dlaczego i stroje i makijaże są takie, żeby ludzi oszpecić? Ta moda ma chyba tylko jeden plus. Cokolwiek wyjmie się z szafy i ubierze na siebie (w dowolniej kolejności) to i tak będzie dobrze, modnie i trendy. Odpowiedz Link Zgłoś