Gość: Ciekawy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.06.06, 09:59 Chciałbym zasięgnąć Waszej opinii na temat ZS Andersa przy ul. Legionów. Proszę o opinie uczniów, absolwentów a także nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: ZS Anders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:22 jedna z przeciętnych szkół.Ogólnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalll Re: ZS Anders IP: 195.117.107.* 22.06.06, 11:42 Seks na korytarzach, jointy w kiblu... wybór należy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomallllll Re: ZS Anders IP: 195.117.107.* 22.06.06, 11:42 Seks na korytarzach, jointy w kiblu... wybór należy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ZS Anders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:11 ja ukonczylem ta szkole w tym roku i powiem ze mimi przecietnego poziomu nauczania szkola bardzo fajna:)ni nie sluchaj sexu na korytarzach nie ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xl Re: ZS Anders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:55 To mierny musi być poziom w tej szkole, skoro ją ukończyłeś; masz niby maturę "w kieszeni", a w jednym zdaniu zrobiłeś tyle błędów !!!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: ZS Anders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:18 Szkoła jak szkoła, nie jest super fajna, najgorsza też nie. Nauczyciele jedno wymagający, inni nie interesujacy sie uczniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: ZS Anders IP: *.prenet.pl 23.06.06, 23:02 Polecam tą szkołę.Większości nauczycieli zależy na uczniu i na jego edukacji.Nie ma sexu na korytarzach,uczniowie i nauczycele bardzo wyrozumiali i tolerancyjni na różne subkultury.Nie ma dealerów narotykowych,nie ma tzw."kocenia" klas pierwszych co niestety z tego co wiem zdarza się w najlepszych szkołach.Ogolnie gorąco polecam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ZS Anders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:26 Szkoła jest ok, nauczyciele też. Tylko nieraz uczniowie beznadziejni... Jak zresztą i w innych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Anders Re: ZS Anders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:32 Ale jestem ważny . Od mojego nazwiska szkoła mimo , że w 1968r.wyjechałem z Konopiska i mieszkam w Zielonej Górze . Pozdrawiam Częstochowiaków i Konopiszczaków. Good Luck. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9913 Re: ZS Anders 26.06.06, 16:14 chodziłam do tej szkoły gdy była przy Legionów 58,było super spoko nauczyciele i atmosfera ale podobno dużo się tam pozmieniało po przeniesieniu Odpowiedz Link Zgłoś