bujaka_jamajka 27.06.06, 16:14 Witam. Czy wie ktoś może gdzie mogę wyrobić książeczke sanepidowską (bo tak się to chyba nazywa)? Jak wygląda wyrabianie takiej książeczki i ile to trwa? Dziękuje za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Re: Książeczka sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:31 jak Ci sama nazwa mowi mozna ją wyrobic w Sanepidzie.... No chyba nie myslalas, ze w Wodociągach, albo Elektrowni, lub w Urzędzie Miasta w gabinecie Prezydenta..... Zanosisz przez 3 dni kał do nich, a oni to badają.... po 2-3 tyg wydają Ci ksiązeczke..jesli jestes w normie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Książeczka sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:42 blondynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Książeczka sanepidowska 27.06.06, 17:09 Heh no nie jestem blondynką ale własnie zadałam pytanie bo nie wiem gdzie znajduje się sanepid.. Znaczy niby wiem gdzie znajdował sie kiedyś ale nie wiem czy to nadal aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Książeczka sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:13 na ul. Wilsona podobno Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: Książeczka sanepidowska 27.06.06, 22:15 tak. Zanosisz na Wilsona przez 3 dni probke do badania. Po okolo tygodniu odbierasz ksiazeczke za ktora oczywiscie placisz. Z ta ksiazeczka idziesz do lekarza medycyny pracy zeby ją podbil i mozesz przacowac.Pieczatke lekarza powtarzasz co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek25 Re: Książeczka sanepidowska 27.06.06, 23:07 nooo nie wspominajac ze za pieczatke lekarza tez placisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Książeczka sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:16 koszt badań to 70 złotych. badanie masz na całe życie, chyba że pracujesz przy artykulach spożywczych to częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Książeczka sanepidowska 29.06.06, 15:53 Dziękuje za odpowiedzi, muszę jak najszybciej to załatwić:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś