IP: *.man.czest.pl 29.06.06, 22:07
Mieszkam w bloku i widze jak co wieczor pod smietnik podjezdzaja prywatne
samochody /niezle marki/ i z tych samochodow wynoszone sa wory ze smieciami po
czym szybciutko odjezdzaja o co tu chodzi bo nie wiem,czy tak sie
wykosztowali na te autka ze koszty wywozu smieci musza przerzucac na
mieszkancow blokow.Jest to nagminne -widze bo musze wieczorem wychodzic z psem
Obserwuj wątek
    • lopezmiki Re: SMIECI!? 30.06.06, 21:31
      Zapisz rejestracje i Mi przeslij,w wydziale komunikacji sprawdze na kogo auto
      zarejestrowane i po przekazaniu Ci potrzebnych informacji przeslesz temu komus
      note ostrzegawcza.
      • Gość: Pisia Re: SMIECI!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:29
        a srajacym pod oknami psom wielkosci cielaka z innych blokow tez dolozysz?
        Cholera mnie bierze. po jednej stronie uklicy zaplantowali sobie zywoplot i
        wala z tymi kundlami pod nasze okna bo u nas nie ma tych zywychplotow hahhaha
        Moze wiecie co by tu wylac zeby nie lazily te posiory?
        • Gość: baba 55 Re: SMIECI!? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:36
          po co wylać. Każdemu do rączki foliową torebkę, rekawiczki i niech od razu
          sprzątnie po swoim piesku. Będzie po problemie. Ja mam swoje małe podwórko, psa
          dużego - owczarek niemiecki- więc jak narobi to od razu łopata i zakopuję żeby
          potem nieopatrznie nie wejść w toto. No ale hrabiostwo blokowe nie może
          sprzątać po swoich psach bo to obraza majestatu. Inteligencja blokowa ,psia
          jego mać.
          • Gość: alex kupy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:49
            chyba bym się zerzygał, jakbym miał sprzątać gówna po moim psie
    • Gość: gość Re: SMIECI!? IP: 212.87.244.* 30.06.06, 23:12
      Poproś szanowny zarząd spółdzielni aby postawił wartę przy koszach na śmieci ,
      w celu kontroli wyrzucajacych co do adresu zameldowania.
    • Gość: M&M Re: SMIECI!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:45
      Najlepiej zrobić foto i w internet. To jest zarówno na wyczerpach, północy,
      rakowie, parkitce. Głownie to są pseudo biznesmeni mający jakąś działalność, a
      wiadomo, że śmieci są liczone od kubła. To woli wywalić do osiedlowego
      śmietnika. A najlepszym elementem jest opór i reakcja ludzi z bloku. Przy naszym
      blokowym kosztu rozgrywały się niezłe sceny, z udziałem kilku mieszkańców, a że
      każdy cięty na takiego frajera to zaraz było opitalanie i pakowanie śmieci
      gratis do auta, bez względu czy w worku czy bez worka. Bo to już naprawde jest
      plagą.
      • Gość: ola Re: SMIECI!? IP: *.man.czest.pl 01.07.06, 07:21
        Gdyby kazdy mieszkaniec ustawowo placil za wywoz smieci to nikomu nie chcialoby
        sie ich wywozic gdziekolwiek
    • Gość: cer BMW se sprowadził, ale na kosz to juz go nie stać IP: 212.87.232.* 01.07.06, 09:24
      BMW se sprowadził, ale na kosz to juz go nie stać. Typowo przyład dorobkiewicza
      i buraka. Koło mnie też te buraki co sie troche dorobili w Anglii albo Iralndii
      wstawiaja sobie okna plastic, płot kuty, dachówka najdroższa, ale reklamówki z
      pieluchami wyrzucają gościowi do ogrodu. A to Polska właśnie.
      Co jeszcze jest charakterystyczne dla PL, sikanie przy autostradach i spluwanie
      na ulice.
      • Gość: hunter Re: BMW se sprowadził, ale na kosz to juz go nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:35
        I co, na hacjende i BMW mnie stac, a nie bede jeszcze jak jakis głupek za
        smieci placił. A na ulice se charchne i wyszczam przy drodze, ale jestem gość
        bo mam fure a ty na piechote zasuwasz
        • Gość: asia Re: BMW se sprowadził, ale na kosz to juz go nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:36
          ty buraku, jeszcze sie wysraj przy tej drodze bo masz fure. Te NOWOBOGACKIE
          PALANTY Są STRASZNE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka