Dodaj do ulubionych

Usunięcie zęba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 07:59
Mam do usunięcia ząb. Bardzo się tego boję a na samą myśl że muszę iść do
stomatologa wpadam w ropzpacz i histerię . Czy ktoś z was może polecić mi
dentystę który zrobi to sprawnie no i oczywiście z bardzo dużym znieczuleniem
bardzo proszę o pomoc .Sprawa bardzo pilna.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:47
      Przychodnia Stomatologiczna "NOVA" - dr Jacek Tobiasz
      • Gość: Pati Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:21
        dr.Szyda.
        • Gość: maks... Re: Usunięcie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:24
          Ewa Stacherczak , nawet nie poczujesz zabiegu , opinia innych
          • Gość: Bojąca Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:09
            Bardzo proszę o namiary na tą panią
            • Gość: maks... Re: Usunięcie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:33
              508177170 p. Ewa Stacherczak aktualnie jest w gabinecie
              • Gość: Bojąca Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:45
                Bardzo dziekuję, a czy mogłabym się dowiedzieć gdzie przyjmuje, i czy usunięcie
                zęba jest na Sląską Kasę czy prywatnie.
                • Gość: maks... Re: Usunięcie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:57
                  proponuje zadzwonic bardzo przemila kobieta, przyjmuje na kase i prywatnie.
    • petraaa Re: Usunięcie zęba 30.06.06, 13:32
      A ile się dopłaca ewentualnie, jeśli usuwa się zęba ze znieczuleniem w ramach
      refundacji NFZ?
    • Gość: rty Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:37
      Propnuję dr Szlęzaka na ulicy Tetmajera. Nic nie bolało. Profesjonalnie usunął.
      Niestety kosztowało 80 zł, ale i tak było warto :]
    • Gość: panikara Re: Usunięcie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:57
      Kilkanaście lat temu rwałam 4 zęby na raz w narkozie u dr. Szydy.Byłam b.
      zadowolona.Nic nie czułam także po zabiegu.Rany b.szybko się zgoiły.Obecnie
      rzadko stosuje się narkozę nawet przy poważnych operacjach,gdyż osłabia serce.Na
      szczęście na mój organizm nie miało to większego wpływu.Polecam dr Szydę.Nie
      wiem gdzie aktualnie przyjmuje.Trzeba by poszukać w ks.tel.lub Pan.Firm.
      Bojąca trzymaj się.Życzę trafnego wyboru i bezbolesnego zabiegu.Daj znać jak
      będzie po wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka