Gość: osa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:30 Kobiety macie jakieś doswiadczenia z hiszpańska muchą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakow_czestochowa Re: hiszpańska mucha 30.06.06, 14:23 Jestes taka oziebla ze chcesz spróbowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: hiszpańska mucha 30.06.06, 21:23 Zainteresuj sie lepiej wibrujacym jajkiem,naprawde mega przyjemnosc.Podarowalem cos takiego swojej narzeczonej i nie moze sie teraz bez tego obejsc:)Porada kup odrazu ladowarke i akumulatory:))))Hiszpanskie muchy czy feromony sa guzik warte lepiej namow swojego faceta na takie jajko badz "motylka"a Ty podaruj mu nasadke na penisa ktora stymuluje lechtaczke badz bawole oczko.Orgazm gwarantowany inaczej zwracam gotowke:) Pozdrawiam i zycze jak najwiecej eksperymentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: hiszpańska mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:29 oziębła nie jestem, ale nowe doświadczenia??dlaczego nie!i tylko o to ni chodzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pindolina Re: hiszpańska mucha IP: *.34.pl / 80.51.236.* 30.06.06, 21:35 sprobuj skok z szafy, ale conajmniej 2 merty. wrazenia gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: hiszpańska mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:36 nooo tego jeszcze nie próbowałam, a tzreba by:))))hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: hiszpańska mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:21 Hiszpanska mucha... mnie to nie koplo. Odpowiedz Link Zgłoś