Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:50 Jest fajniej niz na biznes centrum milsza obsluga,krocej sie czeka na pizze i pracuje fajny kelner!super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:55 a gdzie to jest? ile kosztuja pizze? dlaczego tak drogo? ile sie czeka na ta pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:02 właśnie gdzie jest ta nowa pizzeria,prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: gdzie ona jest???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: gdzie ona jest???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:05 Al. Niepodległości 46 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.07.06, 20:10 Bardzo szybko podana pizza. Nie to co na BCB. Miła obsługa i przyjemne wnętrze. Tylko błagam nie wyłączajcie klimatyzacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:42 loakal super!lepszy niż na bc i pizza też mi bardziej smakowała,ma więcej składników, tylko szkoda że piwa nie ma,ale może będzie:)czeka się krótko i kelner mniam mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z nich Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.man.czest.pl 03.07.06, 20:54 mosze stwierdzic i z wami sie podielic moja opinie zeczywiscie obsluga i wogole wszyscy bardzo mili i sympatyczni ale kelner jest zajebisty wiedzieli jakiego przystojniaka przyjac.na pewno jest lepiej nic na bc.polecam tam chodzic niz na bc.pizza pyszna skladnikow wiecej i mila atmosfera.nie wydzielaja sosow tak jak to robia na bc pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara991 Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:15 a dowożą pizze na telefon? jakies namiary tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:54 telefon:(0-34) 366-36-36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:23 powiem wam ze lepsza jest pizza na dowoz z niepodleglosci zawsze goraca nie tak jak z bc zawsze dostawalam zimna a ten kelner chodzi ze mna do szkoly (Biegan). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:27 Ja tez chodzilam do Biegana-SUPER SZKOLKA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka da grasso IP: *.man.czest.pl 04.07.06, 19:22 mila i przyjemnna sympatyczna obsluga i pizza w skali 1:6 daje 6+ a tak poza nawiasem mowiac przystojny kelner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co sadzicie o nowej pizzerii Da Grasso IP: *.trustnet.pl 04.07.06, 19:35 Juz tam nie paracuje heheh.Olał sprawe a tak wogole to pizza z dagraso nigdy nie była dobra moze na poczatku a teraz jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś