Gość: Ciekawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:08 Mam pytanie - ostatnio słyszalem kilka razy niby o partii czy stowarzyszeniu Unia Laikatu Katolickiego (jesli cos pomieszalem to sorrka) - kto jest szefem tego stowarzyszenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.czestochowa.agora.pl 08.07.06, 13:14 ULK działa od początku lat 90. na terenie Częstochowy, które wystawiało m.in. własnych kandydatów do samorządu w koalicjach prawicowych. Wywodzi się z niego były wojewoda częstochowski Jerzy Guła, ale nie wiem kto jest obecnie szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:15 Ha ha ha to Guła jeszcze działa w polityce, przeciez to nieudolny człowiek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serek Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:08 Z tego co slyszalem to chyba Wrona jest prezesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 15:01 Pan Guła lata wstecz dzialal mocno ale nie po prawej stronie sceny politycznej tylko po lewej, dziwi mnie ze teraz wszyscy uwazaja go za gorliwego katolika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:40 Unia Laikatu rzadzi miastem: vice prezydent Sobuś, vice prezydent Ludwi, Pczk - prezes Szyma, Pczk vice prezes - p. Gula to jka sie nie myle wszyscy panowie z ULK i zobaczcie na jakich stanowiskach - aha jeszcze prezes warty - oczyszczalni Odpowiedz Link Zgłoś