Dodaj do ulubionych

Unia Laikatu Katolickiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:08
Mam pytanie - ostatnio słyszalem kilka razy niby o partii czy stowarzyszeniu
Unia Laikatu Katolickiego (jesli cos pomieszalem to sorrka) - kto jest szefem
tego stowarzyszenia??
Obserwuj wątek
    • Gość: szcz Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.czestochowa.agora.pl 08.07.06, 13:14
      ULK działa od początku lat 90. na terenie Częstochowy, które wystawiało m.in.
      własnych kandydatów do samorządu w koalicjach prawicowych. Wywodzi się z niego
      były wojewoda częstochowski Jerzy Guła, ale nie wiem kto jest obecnie szefem.
      • Gość: Koniu Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:15
        Ha ha ha to Guła jeszcze działa w polityce, przeciez to nieudolny człowiek !!!
    • Gość: Serek Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:08
      Z tego co slyszalem to chyba Wrona jest prezesem
      • Gość: Waldemar Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 15:01
        Pan Guła lata wstecz dzialal mocno ale nie po prawej stronie sceny politycznej
        tylko po lewej, dziwi mnie ze teraz wszyscy uwazaja go za gorliwego katolika
    • Gość: Unia Re: Unia Laikatu Katolickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:40
      Unia Laikatu rzadzi miastem: vice prezydent Sobuś, vice prezydent Ludwi, Pczk -
      prezes Szyma, Pczk vice prezes - p. Gula to jka sie nie myle wszyscy panowie z
      ULK i zobaczcie na jakich stanowiskach - aha jeszcze prezes warty - oczyszczalni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka