gogo31 10.07.06, 17:02 Czy ktoś może wie czy przy szpitalu na Tysiącleciu działa szkoła rodzenia,a jeżeli tak to jak można sie do niej dostać?Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Szkoła rodzenia IP: *.net / *.flatpla.net 10.07.06, 20:01 czesc! o ile mi wiadomo, to jest tam szola rodzenia ale jest duzo pacjentek i z tego co wiem to jest beznadziejna:(ja mam adres szkoły rodzenia a rakowie, dokładnie na ireckiego ale ponoć rusz dopiero od września1 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Szkoła rodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:36 do kasia! daj namiary na szkołe rodzenia na mireckiego, bom ciekawa co i jak , podaje numer gg - bedzie szybciej - 7391492 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Szkoła rodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:27 na Tysiącleciu działa szkoła rodzenia, zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki od 13.30 do 15.00.prowadzi je przemiła i przede wszystkim doświadczona połozna p. Małgosia. Najlepiej zacząć zajęcia w 30 tygodniu ciąży. Sama tam chodze i uważam że jest super. A poza tym jest nieodpłatna :-). Na zajęcia możesz przyjść z marszu, nie trzeba się z nikim umawiać, obecność jest dobrowolna tzn. przychodzisz kiedy Ci pasuje lub kiedy masz na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Szkoła rodzenia IP: *.net / *.flatpla.net 12.07.06, 21:43 najlepiej chodzić z grupą i na wszystkie wykłady.Ja chodziłam w łodzi.Pomogło mi to bardzo w czasie porodu.Mam także koleżankę którą poznałam w szkole rodzenia.Do tej pory wymieniamy się doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Szkoła rodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:42 Ja chodziłam do szkoły rodzenia własnie na PCK. Niedopłatnie we wtorki i czwartki tak jak napisała dziewczyna wyzej. Na prawdę polecam PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rid Re: Szkoła rodzenia IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rid Re: Szkoła rodzenia IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:36 Również chodziłam na Tysiąclecie i byłam zadowolona, pomoga to dużo podczas porodu i opieką nad dzieckiem. No i mozna poznać dziewczyny i powymieniać się doswiadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: Szkoła rodzenia IP: *.man.czest.pl 17.07.06, 10:07 Co zabiera się na te zajęcia?????? Czy jakiś dres czy co??? Jak się przygotować?????? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta05 Re: Szkoła rodzenia 17.07.06, 11:20 nic nie trzeba zabierac, jak pisaly dziewczyny wyzej przychodzisz z marszu:) w tym tygodniu szkoly NIE MA. Dopiero od nastepnego (urlop). Szkola jest na pierwszym pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: Szkoła rodzenia IP: *.man.czest.pl 17.07.06, 11:31 dzięki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti do zuza IP: *.prenet.pl 17.07.06, 13:06 Witam, mam pytanie dotyczące szkoły rodzenia na PCK. Czy dziewczyny przychodzą tam z mężami? Mój pracuje do późnych godzin i nie da rady ze mną uczestniczyć w zajęciach. czy będę jedyna samotna...? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: do zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:26 Ja chodziłam sama i wiele dziewczyn chodziły same. Mój mąż pracuje do 15 i nie mógł sie zwalniać. Ale niektórzy Panowie przychodzili na zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: do zuza IP: *.prenet.pl 17.07.06, 13:40 dzięki bardzo, kamień spadł mi z serca... Myślałam, że będę tam jedyna samotna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Szkoła rodzenia IP: *.net / *.flatpla.net 17.07.06, 16:23 warto chodzić z mężem oni też muszą wiedzieć co ich czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Szkoła rodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:08 Ale nie każdy może. Z reszta można mu pokazać w domu to samo co na zajęciach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: położna Re: Szkoła rodzenia IP: *.net / *.flatpla.net 19.07.06, 19:05 pracuje na bloku porodowym i ciesze sie ze coraz wiecej pacjentek chodzi do szkoly rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Szkoła rodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:00 to moze sie spotkałyśmy ;-), a w szkole rodzenia też Pani pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś