Dodaj do ulubionych

szukam dobrego lekarza onkologa

10.07.06, 21:39
Szukam onkologa w Częstochowie, pilnie!!!!!!
a co sądzicie o ginekologu dr.Olku? Muszę natychmiast się zdecydować na
oparacje potrzebuje jeszcze konsultacji dobrego specjalisty.Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.07.06, 21:51
      ..
      • kasia26_a Re: szukam dobrego lekarza onkologa 10.07.06, 22:04
        Olek to nie onkolog tylko ginekolog
        Po pierwsze jesli lubisz weterynarzy od badania krow to moge ci polecic.
        Gdy chodzi o onkologa to jest w Poliklinice jeden nie pamietam nazwiska ale on pracuje w centrum onkologii w gliwicach. Wartoby sie do niego przejsc tak mi sie wydaje. Zreszta wogole jedzi do Gliwic jesli to faktycznie powazna sprawa, nie ufam tu lekarzom o tej specjalnosci. popatrz co sie dzieje chociazby na Parkitce - masakra!!!!!
        Moja mama jezdzila do Gliwic bo to nie pozwolilabym na jej leczenie.....
        • Gość: Marta Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:22
          A ja polecam Lizaka na Parkitce a nie Gliwice,to z doświadczeń akurat mojej
          mamy!!!To co spieprzyli w Gliwicach naprawili w naszym beznadziejnym szpitalu!!!
          Pozdrwiam
          • Gość: kacha Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:57
            hmm ciekawe czemu ten szpital ma taka zla opinie jak nie ciezarna umiera na gestoze w szpitalu bo lekarzowi dupy sie niechcialo ruszyc to znowu sie slyszy ze oddzial onkologi nie ma lekow na chemii i karze ludziom cierpliwie czekac.
            Moja mam lezala na poczatku na parkitce i dali jej skierowanie do Gliwic. Zawsze mozna wybrac Warszawe ale cz-wy wogole nie polecam.
            to sa za powazne sprawy zeby sie tutaj leczyc.
            jak ja to mowie dupy raczyska i zebow nie ma co bagatelizowac.
            • Gość: kacha Re: szukam dobrego lekarza onkologa DO MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:12
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,3465301.html
              Przeczytaj sobie a potem chwal ten szpital:)))))
              • Gość: polecam Re: szukam dobrego lekarza onkologa DO MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 05:19
                zadzwonic do Centrum Oonkologii do Gliwic i tam szybko sie umówic na wizyte,.
                Oprócz tego , ze specjalisci to maja jeszcze szacunek dla pacjenta,
                Nieczesto spotykane.
                Podonmo jakis tez stamtad lekarz przyjmuje na Mirowskiej
                • Gość: Anna Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:09
                  Mój Tata jeździł do Krakowa chyba na ulice Garncarską, u nas chcieli leczyć mu
                  raka rutinoscorbinem i wapnem.... Już jest prawie 10 lat po operacji, co pól
                  roku kontrole i wszystko wporządku!!! U nas prędzej prześlą na tamten świat....
                  • Gość: mm Re: Gliwice i Bielsko-Biała IP: *.c29.msk.pl 11.07.06, 13:30
                    W województwie śląskim są 2 szpitale stricte onkologiczne:
                    Instytut Onkologii w Gliwicach i Beskidzkie Centrum Onkologii im. Jana Pawła II
                    w Bielsku-Białej (niedawno zbudowali nową przychodnię onkologiczną; lekarze
                    podobno dobrzy).
                • Gość: pacjentka Re: szukam dobrego lekarza onkologa DO MARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:33
                  Polecam dr Adama Lizaka w Częstochowskim Centrum Onkologii na Parkitce,
                  jewentualnie jezeli będzie potrzeba podam namiary. pozdrawiam
                  • Gość: wisienka4040 Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 11.07.06, 11:26
                    proszę o jego namiary jesli możesz podaj szczegóły gdzie pzryjmuje
                    • Gość: pacjentka Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:00
                      Dr. Adam Lizak przyjmuje w Medyku na Wolności we wtorki(gabinet), w centrum
                      onkologicznym jest codziennie tel do rej. 034 3673685. W rejestarcji należy
                      zapytać się o doktora , ale najlepiej pojechać do Centrum Onkologii i
                      bezpośrednio namierzyć . Pozdrawiam
    • Gość: Anya Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.czest.pl 11.07.06, 11:59
      Mojego tatę wyleczyli lekarze z Gliwic, szczególnie polecam dr.Miszczyka.
      Rozsądny i bardzo konkretny lekarz, nie pozwolił mojemu tacie rozczulać się nad
      sobą. Nam też nie pozwolił rozklejać się nad chorobą taty. Czasem bywał trochę
      szorstki ale dzięki temu nowotwór taty potraktowaliśmy jak chorobę do
      wyleczenia a nie jak wyrok. Jakby co poszukam namiarów na niego.
      • Gość: gosc Re: szukam dobrego lekarza onkologa IP: *.krak.tke.pl 31.08.06, 19:51
        jesli mozesz to podaj mi jego namiary na gg-> 3019159 i powiedz mi jeszcze
        nowotwor czego mial twoj tata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka