ania8012 13.07.06, 14:19 gdzie w cz- wie można kupić tanie w i ładne płytki do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafi Re: płytki do kuchni IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 14:34 Zrob tak. Jedz do tego centrum lazienkowo kuchennego na ul. Jadwigi. Poogladaj plytki jak sa ulozone itd. Jak wybierzesz jakis wzor to spisz firme, model itp. Objedz kilka innych sklepow w Czewie, zobacz gdzie najtaniej jest ten wzor i kup. Ja tak zrobilem. Kupilem prze firme budowlana, ktora ma duze znizki w hurtowniach. Kosztowaly mnie 2/3 ceny sklepowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oes Re: płytki do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:39 ta ta zrób jak rafi i strać... czas i pieniądze paliwo tylko wyjeździsz a na 20 - 30 metrach zaoszczędzisz tyle, że na zero wyjdziesz szkoda czasu kobito takie objazdówki maja sens jesli kładziesz płytki na całej podłodze hipermarketu niestety ale jesli chodzi o pieniądze to wygrywają merkety budowlane, kupisz tam też kleje, fugi, listwy, grunty, sprzęt itd. a i ostatnio kadra sprzedająca sie podszkoliła i coś doradza z głową oto moje zdanie nie krytykuj - polemizuj Odpowiedz Link Zgłoś