Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:09 ze co??palil sie ale GOLF!! a nie maluch!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Black Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:14 Oni muszą zawsze dodać coś od siebie bo by potem nie mogli spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Spłonął w "maluchu" IP: 195.189.52.* 14.07.06, 14:47 przeciez wiadomo ze gazeta pierdołami sie zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:50 Widzialem zdjecia, kaszlak niezle polamany... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:21 Gdyby zamiast malucha jechał chociaż starym passatem to by żył. Odpowiedz Link Zgłoś
emill8 Re: Spłonął w "maluchu" 14.07.06, 15:29 Z całym szacunkiem, ale nie wiem skąd Gazeta ma takie niesprawdzone informacje. Zanim się coś puści w świat wypadałoby to przedtem (choć pobieżnie), ale sprawdzić. Nikt nie spłonął, tylko po prostu zginął na miejscu - to po pierwsze. A po drugie, myślę że może jest to odpowiedni moment, by rozpocząć dyskusję na temat bezpieczeństwa (a właściwie jego braku) na tym zakręcie, do którego doszło wczoraj do tego tragicznego wypadku. Notorycznie kierowcy "grzeją" swoimi furami i wypadają z zakrętu, który jest źle wyprofilowany od lat. Wystarczy spojrzeć na stojące przy ulicy latarnie i sprawdzić częstotliwość ich napraw przez energetyków, a wszystko będzie jasne. Niedawno (finał mistrzostw świata) jakiś gość wjechał w mur (dobrze, że nie w dom). To tylko jeden z wielu przkładów, które można spokojnie przytoczyć. Dziś jedna ofiara, jutro, pojutrze, lub kiedyś następna itd... Strach chodzić po chodniku wzdłuż Jesiennej przy zakręcie. Co tzeba zrobić, by w jakikolwiek sposób podnieść poziom bezpieczeństwa na tym odcinku? Policja jest bezradna (choć wcale jej tu nie widać), a jest to równie niebezpieczny punkt w mieście, jak np. ul Jana Pawła. Może URZĄD MIASTA zamiast debatować o linii tramwajowej, której nie ma, powienien przyjrzeć się temu co już jest i się tym zająć?! DO REDAKCJI GAZETY - jeśli możecie zajmijcie się tym tematem, bo warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx2 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:41 co za bzdury tu piszecie, byłam światkiem tego zdarzenia i to vw sie paliło a nie maluch, skad wy bierzecie takie bzdety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx2 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:46 P.S. poza tym straż przyjechała po ugaszeniu auta, przyznaję rację emilowi8 tu jest bardzo niebezpiecznie, już nie jedno auto wylądowało w rowie obok ulicy, to cód że żaden nie spadł na tory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx2 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:48 sorry "cud" a nie "cód" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kokot let 12 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:36 w cale nie splonol bo bylem przy tym zmar bo maluch go zgniutl po otwozeniu dzwi przez strarzakuw wypadla mu zrenki puszka okocim a na drugim fotelu lezala pusta warka maluch wcale sie nie palił tylko zielony golf i prosze nieklamac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:50 Byłoby lepiej, gdybys posiedział nad gramatyką, ortografią, a nie stał wśród gapiów i sycił się "sensacyjką"... Smutne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx3 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.stermobiel.nl / 193.173.20.* 14.07.06, 17:45 a czyja byla wina ??? malucha czy golfa jak mozecie to napiszcie bede bardzo wdzieczny bo w tym wypadku uczestniczyl moj znajomy.... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Spłonął w "maluchu" 14.07.06, 17:58 Bardzo nam przykro, że podaliśmy błeda informację, ale pochodziła ona z bardzo wiarygodnego źródła - oficera dyżurnego komendy miejskiej. Ale i on może się mylić. Dziekujemy forumowiczom za zwrócenie uwagi. Przepraszamy i pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asad Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.cable.casema.nl 15.07.06, 13:42 i nadal nie wiadomo jak to bylo kazdy pisze o wypadku a nikt nie opisze go..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:54 No właśnie. Ja nic z tego nie rozumiem, gdzie to było, jakie tory itd. Zakrętów pełno w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja234 Re: Spłonął w "maluchu" IP: *.stermobiel.nl / 193.173.20.* 17.07.06, 21:22 no wlasnie tez bym sie chcial dowiedziec jak to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś