IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:19
Jakie mają plany absolwenci, którzy nie zdali matury? Wyjazd,praca, szkoła
policealna,kamasze,....?
Obserwuj wątek
    • Gość: madryt Re: Matura IP: *.eu / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:10
      "amnestia" dla maturzystów ogloszona! kto nie zdal to zdal
      • Gość: jr Re: Matura IP: *.prenet.pl 15.07.06, 13:52
        ciekawe czy znajdzie sie osoba ktora po takiej zmianie warunkow zdania mimo
        wszystko nie zdala matury, jezeli jest 5 przedmiotow do zdania i z jednego
        dostanie sie 100% punktow to praktycznie z pozostalych 4 przedmiotow wystarczy
        dostac po 13%.

ciekawe co giertych jeszcze wymysli by zdobyc poparcie dla LPR przed wyborami
        samorzadowymi
        • Gość: Uczeń Re: Matura IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 15.07.06, 14:42
          Z czterech przedmiotów zdałem na poziomie 70%, a z jednego zabrakło mi trzech
          punktów.Wiecie jaki to pech. Licze na Giertycha. Bo taki system zdawania jest
          wariacki. Cały system procentowy jest wariacki. Eksperymentuje się na nas.
          Wreszcie znalazł się ktoś mądry w tym kraju. Brawo Giertych.
          • Gość: Ktoś Re: Matura IP: *.icpnet.pl 15.07.06, 15:32
            Gość portalu: Uczeń napisał(a):

> Z czterech przedmiotów zdałem na poziomie 70%, a z jednego zabrakło mi trzech
            > punktów.Wiecie jaki to pech. Licze na Giertycha. Bo taki system zdawania jest
            > wariacki. Cały system procentowy jest wariacki. Eksperymentuje się na nas.
            > Wreszcie znalazł się ktoś mądry w tym kraju. Brawo Giertych.

Tobie zabrakło trzech pkt. i zdałeś więc ci gratuluję ale i tak uwarzam że ta
            cała amnestia jest do bani bo inni jakoś zdali bez amnesti i co oni mają teraz
            powiedzieć??
            • Gość: perkis Re: Matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:27
              Właśnie - na tej zasadzie to można kompletnie olać 1 przedmiot i wykuć się 2
              pozostałych - tych potrzebnych do egzaminó na studia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka