Dodaj do ulubionych

gdzie nad wodę???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:44
gdzie można poodpoczywać sobie w weekend, nad jakimś zalwem, zbiornikiem
wodnym nadającym się do kąpieli...
Obserwuj wątek
    • Gość: gdzie Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:55
      zalej łazienke wodą przez filtr oczywiście dodaj płatków rózy,mięty , ..to
      będzie najspokojniej,najzdrowiej dla Twojego ciała i duszy może ... .

gdzie ta woda czysta,gdzie las czysty pachnący? gdzie łąki,łany w makach?gdzie?
      • paula20_20 Re: gdzie nad wodę??? 21.07.06, 11:57
        hehe jak będzie pogoda to planujemy ze znajomymi na przyszły weekend
        wyskoczyć...nad Morze!;)
        • Gość: aśka Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:17
          może ?nad które morze? wróciłam własnie i przez ten czas urlopowy wody zażyłam
          jedynie z natrysków,niestety ilości glonów odstraszyły mnie i nie tylko mnie po
          zobaczeniu chorób skóry odważnych do pływnia w Morzu "Bałtyk" zwanym.Zdrowia.
    • Gość: gwiazdeczka Re: gdzie nad wodę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:57
      ostatnio byłam w Dzibicach, nawet nie narzekam... woda w miarę czysta... polecam...
      • Gość: Zuza Re: gdzie nad wodę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:41
        Zalew w Ostrowach
        • Gość: ajida Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:57
          wszędzie jest czysto gdzie nie ma nas czyli śmiecących, sikających do wody
          ludzi i jeszcze jest nas tak dużo że mącimy tą wodę, mącimy każdy chce sie
          troche ochłodzić ale wymaga bezludnej wyspy. Czysty piasek, toalety są w
          Borówce w Kamyku- woda ze względu na ilość wypoczyuwających w weekendy zmącona
          bo nie chcą jej dać spokojnie się wyszumieć i pozwolić opaść drobinką piasku na
          dno- Miłego wypoczynku. W Miedzywodziu byłam woda bardzo czysta - tylko
          przeszkadzały mi dryfujące kapsle od piwa, plastikowe kubeczki po piwie- ale to
          nie morza wina tylko ludzi, ale brak toalet na plażach to też wina ludzi....
          polska rzeczywistoś zacznijamy najpierw wymagać od siebie a natura nas sowicie
          wynagrodzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka