Gość: Głodny IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 12:40 Kto ma pomysł na obiad nieskomplikowany szybki do zrobienia. Pizza odpada frytki też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: OBIAD IP: *.man.czest.pl 24.07.06, 12:44 Makaron spaghetti, sos Napoli (Knorra ) starty ser żółty na wierzch - pycha!!:) albo ziemniaki z koperkiem i maślanka - na upał w sam raz:) smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: OBIAD IP: *.21.pl / *.21.pl 24.07.06, 12:48 kuskus, piers z kurczaka w kosteczkach ugotowana i sosik knora i mozna wpierdzielac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruce Re: OBIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:48 trzy zimne piwa(okocim czarny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: OBIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:07 makaron tagiatele + 2 puszki tuńczyka w oleju kawałki. cytryna, pieprz,natka. gotujesz makaron do makaronu tuńczyk( ja zawsze odlewam olej z puszki a dodaje oliwę z oliwek lub inny taki jaki lubię )sok z cytryny, pieprz ewentualnie sól i natka z pietruszki- wszystko sie miesza w ciepłym makaronie i tyle sok z cytryny orzeźwia na taki upał Włosi dają nawe sok z dwóch cytryn można dodać 3 puszki jeśli ktoś bardzo lubi tuńczyka...smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: OBIAD IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 13:12 Czy to jest zupa rybna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: OBIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:27 nie zupa tylko makaron z tuńczykiem !!!!!!!!oczywiście wodę z makaronu trzeba odlać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: OBIAD IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 12:53 Ziemniaki z maślanką uuuuu chyba mam ochotę ! Ale na to piwo też :( tylko że jeszcze musze jechać popołudniu Tylko na Boga BEZ KOPERKU !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: OBIAD IP: *.man.czest.pl 24.07.06, 12:57 Co kto lubi:) mogą być skwarki zamiast koperku. Ja też robię dzisiaj taki obiadek ale Z KOPERKIEM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: OBIAD IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 13:02 A mi nie ma kto obiadku ugotować i musze sam :( Ale koperku NIGDY nie polubię Koperek trzeba zwalczać i tyle ! A pomysły na obiadowanie mi się kończą ale ta maślanka ehhhh mniam Pizza przejedzona Mięsko mielone z sosem knora i ryżem - przejedzone Frytki przejedzone Jeszcze placki ziemniaczane mogłyby być ale trochę za gorąco No ta maślanka - rewelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: OBIAD IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 24.07.06, 13:16 Pierś z kurczaka troszkę rozbić, posypac przyprawami i upiec do tego fasolka szparagowa z bułeczką i kefirek do popicia, pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: OBIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:41 Ja dzisiaj mialam chlodnik a na drugie ziemniaczki do tego pieczarki duszone w calosci i kalafior :)-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: OBIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:41 Ja tam wlasnie sobie robie kapusniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: OBIAD 24.07.06, 15:07 A ja Ci polecam Galerie Potraw na formu GW :-) Fajne ciekawe przepisy, a do tego bardzo apetyczne zdjęcia :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=777 Smacznego i pozdrawiam iskierkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: OBIAD IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 24.07.06, 15:10 Człowiek codziennie się uczy czegoś nowego :) Dziękuje za link super ! Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: OBIAD 24.07.06, 15:12 proszę bardzo !! Naprawdę godny polecenia :) Pochwal się na co się zdecydowałes Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: OBIAD 24.07.06, 15:38 ŠALTA GASPAČIO SRIUBA 4 švieži pomidorai be odelės, 20 g grietinės, pusė raudonos saldžiosios paprikos, pusė aitriosios paprikos, 1 skiltelė česnako, 20 g svogūnų laiškų, 5 g smulkintų žalumynų, 10 g krapų, 30 g agurkų, pusė kubelio daržovių sultinio. Pomidorus, paprikas supjaustome smulkiai ir kartu su sultiniu sutriname iki vientisos masės, pastatome į šaldytuvą, kad atšaltų. Svogūnų laiškus ir agurkus susmulkiname ir sudedame į sriubą. Tiekiame atšaldytą su grietine bei ledo kubeliu. Odpowiedz Link Zgłoś