Dodaj do ulubionych

SC - Sunny California ------ bardziej oryginalne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:14
Pochodze z poza cz-wy, z poza SKL jednak myśle, że ten przydomek Słoneczna
Kalifornia bardziej odpowiada rejestracjom Częstochwoy - bardziej oryginale.
Tamto z kłobucka wyglada troche spolszczone na wichure.
Macie inne propozycje na tą rejestracje ?

SC - ?????
Obserwuj wątek
    • Gość: fazy Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:08
      SC - Science Fiction
      SC - SCotland
      • Gość: eh Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 10:48
        to żeś sie popisoł ...
      • Gość: Jorgus Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.34.pl / 80.51.236.* 31.07.06, 20:17
        Gość portalu: fazy napisał(a):

> SC - Science Fiction
        > SC - SCotland

Można też tak:
        "SC" - Same Ciule !!!!! Same Cioty !!!!
    • Gość: aska Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:21
      SC - Super City :)
      • Gość: Barone Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:24
        O tak, właśnie :))))
      • Gość: Kasia Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: 87.239.176.* 26.07.06, 12:24
        SC- Saint City
        SC- Super Citizen
        • Gość: Antek Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:53
          SC - Secular City
          • Gość: paula Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:26
            sloneczna kalifornie zostawicie dla siebie SKL-e!
            • Gość: Irek Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.34.pl / 80.51.236.* 31.07.06, 20:19
              Gość portalu: paula napisał(a):

> sloneczna kalifornie zostawicie dla siebie SKL-e!

SC - Same Ciule !! Same Cioty !!
        • dale5 Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi 26.07.06, 21:24
          Saint City - bardzo mi sie podoba:) wydaje mi się, że doskonale pasuje......
    • Gość: tyui Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:09
      SC - Splendid City
      • Gość: K Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: 87.239.176.* 26.07.06, 21:17
        ...i jeszcze mi się przypomniało
        SC- Sin City
        ;)
    • citimen Re: SC - Super Car !! 26.07.06, 21:21

tak winno brzmec !!! wlasnie mysle co by sprowadzic i wlasnei SC rulez

--------------------------------------

nigdy nei lubie na drodze skl-ów !!!
      furmanka i na pole !!
      • Gość: Kasia Re: SC - Super Car !! IP: 87.239.176.* 27.07.06, 10:45
        Cieszę się,że się podoba. Pozdrawiam.
    • pmfw Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi 27.07.06, 11:14
      Gość portalu: ten obcy napisał(a):

> Pochodze z poza cz-wy, z poza SKL jednak myśle, że ten przydomek Słoneczna
      > Kalifornia bardziej odpowiada rejestracjom Częstochwoy - bardziej oryginale.
      > Tamto z kłobucka wyglada troche spolszczone na wichure.
      > Macie inne propozycje na tą rejestracje ?
      >
      > SC - ?????

ale jaka Słoneczna Kalifornia, jesteś niedoinformowany, blachy SKL informują
      nas nie o Słonecznej Kaliforni, tylko Słonecznej KALAFIORNII. Sami sobie
      zapracowali na taką ocenę i pewnie są z tego dumni, a i jeszcze elementem
      kalafiornijczyków który ich wyróżnia jest długaśna antena od CB, który ma
      dłuższą jest wyżej w hierarchii

Pozdrawiam wszystkich SC, no może oprócz stjuningowanych ala hipermarket starych
      rekinów i calibr ;)
      • Gość: Sw Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:24
        SC - Sex City ... a jak .... będę oryginalny ;)
    • Gość: Gonzales Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:32
      SC - Sztukmistrz Całowania
      SC - Sexy Citizen
      SC - Sex & Coke
    • Gość: Kate Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 06:40
      SC - Szybki cywil :)
      • Gość: Kasia Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: 87.239.176.* 28.07.06, 13:43
        SC- Szalony Czterokołowiec
        • Gość: Skl Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:54
          SC - stuknięty człowiek
      • Gość: XX Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.34.pl / 80.51.236.* 31.07.06, 20:21
        Gość portalu: Kate napisał(a):

> SC - Szybki cywil :)

lub
        SC - Szybki Cw.. !!
    • Gość: z miasta Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.man.czest.pl 31.07.06, 17:32
      dziś godz. ok 15, przechodziłem spokojnie przez przejście pod realem, miałem
      zielone, przed moim nosem przejechał jakiś stary dziod oczywiście miał "skl",
      trzeba napiętnowac takie zachowanie, buraki to jest miasto a nie wieś,
      SYGNALIZACJA ŚWIETLNA OBOWIĄZUJE
      • Gość: Irek Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.34.pl / 80.51.236.* 31.07.06, 20:23
        Gość portalu: z miasta napisał(a):

> dziś godz. ok 15, przechodziłem spokojnie przez przejście pod realem, miałem
        > zielone, przed moim nosem przejechał jakiś stary dziod oczywiście miał "skl",
        > trzeba napiętnowac takie zachowanie, buraki to jest miasto a nie wieś,
        > SYGNALIZACJA ŚWIETLNA OBOWIĄZUJE

Szkoda "bucu" ze ci z dupy orlego gniazda nie zrobił !! Jednego miękkiego
        ciulasa mniej by było !!
        • Gość: victor SC - Sunny California ------ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:48
          Trzeba przyznać, iż obserwacje potwierdzają, że im więcej LITER na rejestracji
          (im głębsza wieś), tym więcej przekroczonych przepisów, najczęściej dzięki
          szpanerskiej, brawurowej (idiotycznej) jeździe. Oczywiście kierowcy debile z
          rejestracjami SC (gdyż piszemy o naszych okolicach) także się zdarzają, ale
          jakby są w mniejszości. I odwrotnie - wśród kierowców SKL+dwie literki na końcu
          lub SCZ+parę literek także zdarzają się życzliwi i dobrze jeżdżący kierowcy.
          Ale gdy czasem widzi się jakiegoś nażelowanego pewniaczka w bmw, które trzyma
          się na samym lakierze prawie i które wyprzedza wszystkich (albo usiłuje) po
          podwójnej ciągłej lub na pasach, wypuszczając kłęby czarnego dymu, to możesz
          postawić trochę grosza zakładając się, że to będzie SKL. Oni ćwiczą w
          Częstochowie, skoro usiebie mają tylko dwie ulice na krzyż. A oburzeniem na
          tego typu posty na forum reagują także tylko te pewniaczki. Z pewnością nie Ci,
          ktorzy jeżdżą prawidłowo i o których wspomniałem.
          • Gość: kalifornijczyk Re: SC - Sunny California ------ IP: *.eu / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:07
            >A oburzeniem na
            > tego typu posty na forum reagują także tylko te pewniaczki
            Jestem ten pewniaczek. Wyprowadziłem się z miasta świetego bo dawali pracę i
            mieszkanie. Mieszkałem w cieniu Góry na Barbary póżniej na Tysiącleciu na górce.
            Mam sporo krzyzyków na karku. Rocznaą skodę. I BęDE OBURZONY NA TYM FORUM I
            INNYM NA KSENOFOBICZNE I CHAMSKIE ZACHOWANIA. NIE REJESTRACJA CZYNI Z CIEBIE
            CZłOWIEKA A TO JAKIM JESTES. Czy z SC czy SKL czy inna rejestracja to naprawdę
            nie ma znaczenia. Znaczenie ma tylko to jak się zachwouje jako kierowca.
            Użytkownik drogi. a tak ogólnie to i tak winni sa cykliści ;)
    • Gość: z miasta Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.man.czest.pl 01.08.06, 00:33
      do irka:
      też cię bardzo gorąco pozdrawiam
    • Gość: częstoch Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:39
      tyle że dzisiaj koło 12 po Kilinskiego jechało po chodniku pod prąd renault z
      numerami SKL a nie SC...
      • Gość: SMY Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:11
        Czy SC czy SKL ... jesteście cieniasy ... najlepszy jest zawsze SMY!!!
        • Gość: x Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:25
          ludzie czy wy jestescie normalni??co ma rejestracja do kierowcy??!!ja mam SKL a
          jestem z czwy i dziennie robie 50km po czwie<taka praca> i tak od 7 lat i
          zadnego wypadku,stloczki czy innej mniej milej sytuacji na drodze nie mialem!!a
          te glupie teksty "sloneczna kalifornia" czy "same ciule" to jest zenada!!
        • Gość: etjop Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:26
          SMY - SMrodY najlepsze? buahahhahaha
    • Gość: rafi Re: SC - Sunny California ------ bardziej orygi IP: *.provident.pl 01.08.06, 10:31
      Gdybym byl z okolic kalafiorni otworzył bym sklep z akcesoriami do tuningu
      naklekowego, czyli: skrzydła na tył, płetwy na przód, naklejki na wlew paliwa,
      neony, chamskie gałki biegów, oczywiście końcówki na tłumik i ryczące tłumiki
      itd. Chyba by szło nie? Rynek taki nienasycony tam jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka