Dodaj do ulubionych

opalanie na golasa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:53
Gdzie w Cz-wie lub okolicy można opalać się na golasa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany Re: opalanie na golasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:55
      wszędzie
      • Gość: dc Re: opalanie na golasa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:56
        przed Jasna Gora 15 sierpnia
        • Gość: aaa Re: opalanie na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:07
          No dzięki, dzięki. Bardzo mi pomogliście.
          • Gość: zzz Re: opalanie na golasa IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 26.07.06, 23:11
            Tam gdzie nikt Cie nie widzi, jak sie poda miejsce na forum to zaraz stado
            spragnionych widoku nagich cial tam przyleci ;) i bedzie po opalaniu ;(
    • Gość: a Re: opalanie na golasa IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 23:13
      SOLARIUM NIE?????????????????
      • Gość: Agus18 Re: opalanie na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:04
        na wlasnym podworku
        • Gość: napalony Re: opalanie na golasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:12
          na moim ogródku!
    • Gość: Naturystka Re: opalanie na golasa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.06, 14:37
      Polanka pod laskiem Aniołowskim, opalam się tam systematycznie, pisałam już o
      tym nie raz i jakos tlumu szaleńców tam nie spotkałam.
      Polecam - wysoka trawa, niewiele ludzi i dużo prywatności, tylko nie przy
      promenadzie, wiadomo dlaczego...
      • Gość: aaa Re: opalanie na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:32
        No tak, gdzieś w ustronnych miejscach, to oczywiste. Ale mnie chodziło o coś
        oficjalnego lub półoficjalnego, jakaś plaża, miejsce wyznaczone, coś w tym
        stylu. Jest coś takiego w okolicach Częstochowy ?
        • mmaly Re: opalanie na golasa 27.07.06, 22:47
          Coś oficjalnego w tym mieście?
          Daj spokój, zapomnij.
          To jest miasto, w którym nie wolno pić piwa w knajpach, iść na zakupy do sex
          shopu albo przegrać trochę kasy w kasynie. Miasto bardziej papieskie od papieża
          Benedykta XVI, który potrafił w Krakowie na Błoniach odprawić mszę patrząc w
          wielki neon z napisem CASSINO i jakoś na to nie zwrócił uwagi. Ani on, ani nikt
          z pielgrzymów.
          Jednym słowem: musisz się zadowolić nieoficjalnymi miejscami. Tak jak Ci wszyscy
          piszą, tam, gdzie jest jakaś minimalna prywatność. A prawdę mówiąc sensacji nie
          wywołasz. Jak latem biorę psa rodziców i idę z nim na spacer na tak zwany
          Pacyfik, od strony ulicy Huculskiej często widuję 'golasów'.
          No i szczerze mówiąc przeżyłem ostatnio lekki szok, jak zobaczyłem na postoju
          TAXI pod M1 gościa siedzącego na masce samochodu, wprawdzie w kąpielówkach, ale
          zsuniętych tak nisko, że było mu widać jakieś trzy centymetry 'ogonka'. Nie
          robiło to na nikim specjalnego wrażenia, więc myślę, że tłumy gapiów na Pacyfik
          nie pobiegną ;-)
          • Gość: aaa Re: opalanie na golasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:10
            Dla mnie problem jest taki:
            -gdy opala się dziewczyna na golasa to pewnie nimfomanka i tylko czeka na
            pierwszego lepszego
            -gdy opala się chłopak, to jest to napewno zboczeniec
            -gdy opala się para (on i ona) to zaraz będą uprawiać miłość
            Wszystko to skłania ludzi do robienia niepotrzebnej sensacji a jak sami wiecie w
            grupie choćby nieoficjalnej jest jakoś normalniej i przede wszystkim bezpieczniej
      • Gość: xxx Re: opalanie na golasa IP: 80.51.222.* 28.07.06, 14:52
        Opalasz sie sama?Szukam partnerki do opalania.Odezwij sie na forum
        • Gość: ...ja... Re: opalanie na golasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:07
          Ja się chętnie poopalam z Tobą ale nic za darmo
          • Gość: XXX Re: opalanie na golasa IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 28.07.06, 20:35
            Dobra, a jak masz na imie, ile latek?
          • Gość: xxx Re: opalanie na golasa IP: *.strefa.com / *.profiline.pl 28.07.06, 20:38
            Podaj GG to sie odezwe
    • Gość: xx Re: opalanie na golasa IP: 80.54.171.* 05.08.06, 16:32
      Myślę,że przy tej pogodzie zapał Ci minoł.
    • Gość: amator Re: opalanie na golasa IP: 217.96.15.* 06.08.06, 02:10
      Może interesują Cię zrobienie zdjęć podczas opalania i nie tylko.
      Tylko do użytku prywatnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka