Dodaj do ulubionych

A co myślicie o imieniu Pawełek :)

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:40
jak juz tak wszyscy pisza to ja tez jestem ciekaw co sadzicie o imieniu Paweł :) Pytanie kierowane glownie do kobiet;p jakie Pawły wam sie trafily w zyciu... jakie mialy charakterki itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 27.07.06, 09:42
      Zwykle bardzo mile ulozone osoby, niekonfliktowe wiem bo mam brata pawelka.
      • Gość: :) Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:03
    • Gość: ola Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:11
      same pedały
      • Gość: ew Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.21.pl / *.21.pl 27.07.06, 10:14
        PAWŁY TO SMIECI
    • Gość: rozwódka Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:16
      Ja miałam męza Pawła - kawał hama żeby nie powiedziec gorzej ;/ wogóle nie da
      się z Wami dojśc do porozumienia ;/ zawsze musicie postawic na swoim ;/ i co
      tak Wam lepiej? ;/
    • Gość: Martha Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.21.pl / *.21.pl 27.07.06, 11:22
      ja tam lubie wszystkich Pawłów jakich znam :)
      w wiekszosci uparci ale przy odpowiednim podejsciu mozna zmusic ich do kompromisu :D
    • Gość: Ewelina Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:49
      Więkrzość to dziwkarze i wredne typy, które potrafią wykorzystać naiwność kobiet. Z początku romantyczni, a potem aroganccy. Zmieniają się w potworów nie do poznania. Nienawidzę tego imienia. Straszne wspomnienia i upokorzenia.
    • paolo101 Re:Pawel 27.07.06, 12:18
      Opis imienia: PAWEŁ

Imieniny obchodzi: 01.15, 01.25, 02.06, 06.26, 06.29, 10.19,

Osobowość: Ten, co triumfuje
      Charakter: 94 %
      Promieniowanie: 88 %
      Rezonans: 104 000 drgań/sek.
      Kolor: Czerwony
      Główne cechy: Wola - Intelekt - Aktywność - Moralność
      Totem roślinny: Szalej
      Totem zwierzęcy: Bóbr
      Znak: Strzelec
      TYP: W jednej dłoni trzymają dynamit, a w drugiej zapałkę, ale w chwili, gdy
      mają wszystko wysadzić, mówią sobie: "Uwaga! Nie działajmy pochopnie,
      zastanówmy się". Są budowniczymi, jak ich totem, bóbr, budują swe życie,
      interesy, nawet miłość.
      PSYCHIKA: To ludzie o precyzyjnym umyśle, którym prawie zawsze udaje się to, co
      zamierzyli. Są cierpli­wi, poświęcają konieczną ilość czasu na osiągnięcie celu.
      WOLA: Bardzo silna. Pozwala im być wydajnymi pracownikami, dopóki nie wpadną w
      zły humor.
      POBUDLIWOŚĆ: Wysoki poziom pobudliwości czy­ni z tych mężczyzn buntowników,
      którzy nieraz wysła­liby wszystkich do diabła. Nie można powiedzieć, żeby mieli
      łatwy charakter!
      ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Ich reakcje są silne, choć opóźnione. Nieraz są mściwi, długo
      trwa, zanim uregulują rachunki, ale o nikim nie zapomną.
      AKTYWNOŚĆ: Ich równowaga zależy od maksymal­nego spożytkowania ożywiającej ich
      energii. Lubią studia klasyczne, choć interesuje ich również matema­tyka i
      języki żywe. Są dobrymi administratorami, prawnikami. Interesuje ich wszystko,
      co porusza tłu­my, są więc stworzeni na ludzi radia i telewizji.
      INTUICJA: Bardzo duża. Ich ciekawość jest tak żywa, że przypomina niedyskrecję.
      INTELIGENCJA: Posiadają głęboką, ale raczej po­wolną inteligencję. Zużywają dużą
      część energii intele­ktualnej na sprawianie wrażenia, że są błyskotliwi i pełni
      humoru. Powinni akceptować się takimi, jakimi są.
      UCZUCIOWOŚĆ: Są czuli i kochający, ale cechuje ich pewna szorstkość, co nie
      ułatwia sprawy. Cierpią ogromnie, jeśli zostaną zdradzeni.
      MORALNOŚĆ: Wydaje im się, że mają prawo robie­nia wszystkim wokół niegrzecznych
      uwag. Posia­dają silny zmysł przyjaźni, ale zdarza się, że chcą uszczęśliwiać
      innych na siłę. Są wrażliwi na porażki, zwłaszcza moralne, pragną we wszystkim
      surowej doskonałości. Ten perfekcjonizm nieraz prowadzi do katastrofy.
      ZDROWIE: Dopóki unosi ich entuzjazm, wszystko jest w porządku, ale gdy ogarnia
      ich pesymizm, wszystko się psuje. Słabe punkty: zmysł równowagi i słuch.
      ZMYSŁOWOŚĆ: W tej dziedzinie są trochę hipokry­tami. Często odgrywają
      uduchowionych, gdy tymcza­sem szaleją w nich demony zmysłów i w życiu seksual­nym
      zdarzają się im zahamowania z przyczyn moral­nych czy religijnych. Wówczas
      trudno przywrócić im zdrowe podejście do tych spraw. Wykazują nawet pewną
      nieufność wobec kobiet...
      DYNAMIZM: Posiadają silny dynamizm, ale obja­wiający się z pewnym opóźnieniem.
      Nie należy ich
      ponaglać, przeciwnie, trzeba dać im do zrozumienia, że każdy powinien żyć
      według swego rytmu.
      TOWARZYSKOŚĆ: W inteligentny sposób wykorzy­stują swoje znajomości. Kochają
      rodzinę i dzieci.
      PODSUMOWANIE: Ludzie nadzwyczaj interesują­cy, gdy .zrezygnują z
      odgrywania "swawolnych dy­ziów". Żony Pawłów muszą wykazywać wiele cierpli­wości,
      by wytrzymać ich uszczypliwe uwagi.

no troche prawdy w tym jest, ale ja lubie swoje imie i uwazam, ze Pawły to
      fajni ludzie i kazdy czlowiek jest w stanie sie z nim zakumplowac jesli sam ma
      oczywiscie troche sympatii do innych ludzi
      Pozdrawiam
      Paweł
    • Gość: AntyPaweł Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:22
      Ten opis znalazlam na stronie ze sprosnymi znaczeniami imion:

Paweł - dobry kolega, dużo ru.ha a potem opowiada kumplom, trochę ciapa.
      • Gość: paolo101 Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:43
        błuhahahaha le sie usmialem....to juz koniec tego tekstu..??????????
        charakter i tak nie zalezy od imienia..
        mam na imie Paweł, olraz znam jeszcze innego Pawła. Ja jestem spokojny, nie
        unosze sie, nie cpam tak jak on, nie pale i wogole jestesmy rozni...nie mowiac
        juz o tym, ze on wogole nie mysli o przyszlosci tylko zyje dniem dzisiejszym, a
        co bedzie potem to zawsze mowi zobaczy sie...
        nom ciekawe zobacze go z checia za pare lat...........................
    • Gość: Michael Jackson Dziewczyny czy lubicie sex od tyłu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:33
      • pmfw Re: Dziewczyny czy lubicie sex od tyłu???? 27.07.06, 18:13
        Mam na imię Paweł i po tych wpisach nie wiem czy dobrze robię przyznając się do
        tego ;) Ale co tam jak ktoś kiedyś dostał po tyłku od jakiegoś Pawła i teraz
        wszystkich Pawłów szufladkuje pod szyldem --> zły, to nawet lepiej, że te osoby
        mają uraz do Pawłów, po co mnie zadawać się z tak ograniczonymi ludźmi ;)

Pozdrawiam wszystkich Pawłów jak i resztę trzeźwo myslącą
        • Gość: gość Re: Dziewczyny czy lubicie sex od tyłu???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:21
          znałam dwóch Pawłów i każdy z nich inny, uosabiali bardziej swoje znaki zodiaku
          ( jeden Panna drugi Koziorożec ) niż imię .
    • Gość: Mona Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:39
      A ja mam cuuudownego mężusia Pawełka ;-)) i pozwolę sobie nie zgodzić się z
      niektórymi opiniami na temat osobników noszących to piękne imię :-P.
      Pozdrawiam wszystkich Pawełków!!!
      • Gość: nieznajomy Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:23
        dzieki :)*
    • Gość: misia Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) IP: 87.239.176.* 27.07.06, 18:55
      Chodzę z Pawłem od trzech lat i nie zamieniłabym Go na żadnego innego! Jest
      świetnym facetem, etc. Więcej pisać nie będę, bo mi jeszcze w piórka obrośnie
      mój Pawełek:)
    • paolo101 Re: A co myślicie o imieniu Pawełek :) 27.07.06, 19:41

ja tez tak mysle:)))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka