Gość: idealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:45 Pilnie poszukiwany "ideał"!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:47 Zapraszam do działu z bajkami i fantasy. Tam cos znajdziesz na pewno! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:49 Czyż życie nie jest bajką?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilek Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:54 Kobietom zawsze będzie źle! Wciąż mało i mało!!! Dla Was ideałami jesteście same dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:08 Nie ma idealow i musisz sie z tym pogodzic. Bo jesli wiecznie bedziesz zyla w tej swojej "bajce" i szukala idealu to sie zestarzejesz i bedziesz samotna:(:(: (. Zacznij patrzec na swiat zupelnie inaczej i staraj sie akcepttowac faceta takim jaki jest a nie wyszukiwac kogos kogo tak naprawde nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Szukam idealnego partnera;) 29.07.06, 19:40 Jak mówiła moja koleżanka: Życie to nie je bajka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:18 Opisz jaki jest twoj ideal to bedziemy mogli dopiero podyskutowac bo to podobnie jak z 'normalnymi'. Norma dla kazdego jest inna... czekamy wszyscy na odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucuś Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:11 Tia wszyscy czekamy ;], a zwłaszcza ty napalony, opetany chucią demonie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:22 mój ideał powinien: nie palić, być takowny, miły, rozsądny, powinien miec swoje zdanie, ale szanowac wypowiedzi innych... co więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:41 heh faktycznie idealow chyba nie ma ale facetow pasujacych do Twojego opisu jest troche(sam znam wielu) ale niestety nie ma reguly gdzie mozesz ich spodkac, bo ich ulubionym miejscem napewno nie jest dyskoteka. Ile masz lat idealna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj ideał Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.169.* 29.07.06, 14:29 Gość portalu: idealna napisał(a): No to trafiłas na odpowiedniego ideała,ale to jeszcze nie wszystko bo ja tez chcac byc tym twoim ideałem mam żadania? Otóz moja partnerka powinna umiec gotować,napewno prasowac przynajmniej swoje rzeczy,nie byc bałaganiarą,ukonczona szkołe wyższą,poziom intelektualny z wysokiej póleczki,nie musi byc urodziwa ale mądra.Najważniejsze jest wnętrze człowieka a nie długie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:33 Myślę. że gdybyś zamiast: "Żądania" napisał "oczekiwania" brzmiałoby dużo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj ideał Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.169.* 29.07.06, 20:33 Gość portalu: Famke napisał(a): Brzmiałoby lepiej gdyby autorka watku nie pisała tylko o oczekiwaniach ale rowniez co prezentuje soba szukajac idealnego mężczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:40 Napisała :)), że jest idealna, to mówi wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ide...... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.169.* 30.07.06, 11:34 Gość portalu: Famke napisał(a): Nic nie mówi.Bo to co ona uwaza za ideał inni moga uważać inaczej wiec trzeba pisac wprost i wtedy kazdy wie o co chodzi.Dla niektorych ideałem jest to ze potrafi zagotowac wode na miekko., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:40 Gdyby zaczęła opisywać swoją "idealność" wyszłoby na to, że się chwali :))) napisała, jakie ma oczekiwania, Ty przedstawiłeś swoje, jeśli okaże się, że Pani idealna potrafi to robić i chce to robić dla Ciebie, okaże się Twoim ideałem. A jak nie, to zarówno TY, jak i ona będziecie szukać dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:42 Wasze teksty mnie rozśmieszają:))))) Myślę, że jestem idealna dla idealnego ideału idealności:D Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 30.07.06, 11:43 Idealna, ale to Ty, jak Helena Trojańska, rozpętałaś tę wojenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Czy naprawdę tak robisz?... 29.07.06, 19:47 Jak bym chciała się naprawdę przekonać o tym, czy wcielasz w życie te swoje ideały? Czy faktycznie nie patrzysz na kobiece nogi, ale na to, co ma w głowie i w sercu? Na to, jaka jest, a nie jak wygląda? Zresztą myślę, że oczekiwania co do "ideału" - z każdej strony - zależą od wieku. Ja na przykład, jako dojrzała kobieta, już wiem, że ludzie, jak są bardzo młodzi, jak kochają pierwszy raz tak naprawdę, to patrzą nie na to, co potrzeba. I pobierają się z nieodpowiednich powodów... Odpowiedz Link Zgłoś
selfsufficient Re: Szukam idealnego partnera;) 29.07.06, 10:25 a jaka Ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ideał Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prenet.pl 29.07.06, 11:02 Ja jestem idealny-nie piję, nie palę, pracuję, tylko dlaczego mam juz 3 żonę hmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna do Ideału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:35 Widocznie " normalna" kobieta nie potrafi wytrzymaćz idealnym facetem:P Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Do Ideału... 29.07.06, 20:01 Mogą być da się to wyjaśnić jednym z dwóch powodów: ale Twoje żony nie są idealne, albo życie z takim ideałem jak Ty po prostu nie jest łatwo... Pozdrawiam... Chciałabym mieć Twoje dobre samopoczucie, bo ja nigdy bym o sobie nie powiedziała, że jestem ideałem. Nawet gdybym nim była... Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj ideał Re: Do petraaa IP: 80.54.169.* 29.07.06, 20:29 Chciałabym mieć Twoje dobre samopoczucie, bo ja nigdy bym o sobie nie > powiedziała, że jestem ideałem. Nawet gdybym nim była... Gdybys dobrze zrozumiała wypowiedz autorki watku jakiego szuka ideału to nie pisałabys steku bzdur.Odpisałem ze tego czego szuka to własnie ja dlatego sie nazwałem ze jestem tym jej ideałem. , albo życie z takim ideałem jak Ty po prostu nie jest łatwo Nie jestem żonaty i szybko nie bede i tez nie szukam idału ale skoro ktos go szuka to w zamian musi tez coś dać,niestety nic nie ma za darmo. Czytaj dziecinko ze zrozumieniem tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do twój ideał 29.07.06, 20:49 Sprawdź lepiej nicki. Tamta wypowiedź nie była do Ciebie. Ty się nazwałeś "twój ideał", a wypowiedź Petryyy była do "ideału". I jak widać, to Ty nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Do twój ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:04 Kochani wróciłam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Do idealnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:25 Mój ideał jest gdzies niedaleko, czuje to:) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do idealnej 29.07.06, 21:35 To weź głęboki oddech. Po tym deszczu zrobiło się czyste, ożywcze powietrze. Może go wywąchasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Do idealnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 21:36 notrendy- ja go raczej moge wyweszyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do idealnej 29.07.06, 21:39 Jeśli jest blisko, to może do Ciebie dolecieć jego zapach: zapach prawdziwego męskiego ideału albo aromat jego wody po goleniu. Dlatego napisała, że go możesz wywąchać... hihihihi Pozdrowienia. I życzę powodzenia dla wszystkich węszących, wąchających i polujących... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Do twój ideał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:19 Idealna ile masz lat? napisz cos o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Poprawka 29.07.06, 20:37 Kurczę, przepraszam, zlały się 2 zdania. Wpis powinien brzmieć: Może być prosta odpowiedź. Prawdopodobnie da się to wyjaśnić jednym z dwóch powodów: albo Twoje żony nie są idealne, albo życie z takim ideałem jak Ty po prostu nie jest łatwe... Chciałabym mieć Twoje dobre samopoczucie, bo ja nigdy bym o sobie nie powiedziała, że jestem ideałem. Nawet gdybym nim była... ;) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 12:43 ja pasuje do Twojego opisu Idealna... Ale nie wiem ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.21.pl / *.21.pl 29.07.06, 14:17 ja jestem idealny pale, pije i to duzo jakies 4 dni w tygodniu jestem mlody 24 latka, nie pracuje, podrozuje zawsze tam gdzie mozna sie swobodnie halucynowac mam psa mialem kota ale go zjadłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.171.* 29.07.06, 14:40 Ja jestem ideał. chlam gorzołe za nazbierane puszki po piwie, waże 150 kg.wzrost 155 cm.wiek nie ma znaczenia, bo wyglądam na 60.Nic dodać,nic ująć. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.171.* 29.07.06, 18:27 Nikt na mnie reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.171.* 29.07.06, 19:26 A szkoda. Mam jeszcze jeden worek na puszki.Było by nas dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cop.b.p Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 212.160.86.* 29.07.06, 19:28 takie ideały to tylko w erze prosze Pani..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:29 no prosze ale na internet Cie stac jakos????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:34 Szukamy zawsze kogos nawet podświadomie na swoje podobienstwo... wiec zacznij szykac na pocatek wzgledem pochodzienia i korzeni (czyt. z Wenus) Hihihihihiihihihi..:)))))))))) PS Nawet szkoda rak załamać nad tak wyimaginowanie wysoko posatwioną samooceną...ech........ Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 29.07.06, 23:41 Szukamy kogoś podobnego, żeby patrzeć na świat w tym samym kierunku... Trudno całe życie z kimś walczyć, z kimś, kto ma odmienny światopogląd, upodobania, zwyczaje... Czasami szuka się swojej drugiej połówki jabłka czy pomarańczy... Czasami szuka się całe życie, wciąż źle wybierając... I czasami w końcu się to udaje... Życzę tego wszystkim. Sobie również. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:52 Fiasko nieuniknieone \gdy bedziemy szukać drugiej POŁÓWKI!!!!! Szukamy jak wynika z powyzszego dpołeniania.. a dopełnienie to brak..... Wiec dążmyzeby z 50% które mamy do zaoferowania zrbic 70-80% i oczekiwac na osoba która to docenie i nadbiegnie do nas z równowatoscia tego.... W zyiu to yglada ze dajemy 50% i zcekamy na drugie 50% (marzymy o komplecie 100%) ale czas biegnie relacje sie spoufalaja zaczyna sie przyzwyczajeniei nadle zdajemy sobie sparwe ze zaczelismy dawac tylko 98% czyli sumarycznie mamy braki i niedosigniecia w :pełni szczscia.... (troche tu chyba chaos wprowadziłem....) Epilog: Dążmy w swpjej posatwie by zaoferowac min 70% sobą wówczas nawet zycie powodujace tendencje czesto spadkową tego zbyt szybko nam tego nie wykonczy i nie ukaze dziur:D Zakumali co tu wypociłem?:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 29.07.06, 23:57 Kum, kum... Ale, nexgen, jak określić 70% zaangażowania? Myślę, że po prostu trzeba się na maxa zaangażować, a nie udawać tylko, jak bardzo nam zależy. Że trzeba dawać z siebie wszystko - dla kochanej osoby i dla siebie. Nigdy nie ma tak, że obie strony dają z siebie jednakowo, ale nie może być tak, że jedna strona tylko bierze, a druga się poświęca. To wtedy nie jest związek, ale relacja "pan i władca" - "służąca". Niestety, facetom często się wydaje, że jak przynoszą wypłatę, to już nic więcej nie muszą robić w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:09 Nie dla ikochanej osoby!!!! tylko zanim zejdziemy sie z taką.... bo my musimy miec predyspozycje juz w trakcie kandydatury a nie w praniu... Ktos kto tu pisze ze połowke czyli 50%... niejednokrotnie potrafimy dac i pokazac wiecej ale jak w podswiadomosci dochodzimy ze juz duzo dalismy to przystajemy i wymownie oczekujemy teraz otrzymania równowartosci.... a nic nie kosztuje byc naturalnym ciepłym i kochanym... z predyspozycjami na parwdziwa kobiete czy mezczyzne... z pełnym usmiechem a nie tylko takim wyrachowanym do 50% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:13 Nexgen, Twoja filozofia oparta o realność szarej rzeczywistości staje się ciekawy tematem do badań naukowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 30.07.06, 11:15 Czyli że sprawdza się moja teza, że trzeba się mocno poznać, sprawdzić w różnych sytuacjach, nie tylko tych fajnych i przyjemnych, a zwłaszcza w tych trudnych. A nie myk! do łóżka i już jesteśmy razem, już się kochamy na zabój i już nic nas nie rozdzieli. I znowu... Ludzie są ze sobą nie z tych powodów, dla których powinni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idealna Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:19 Bez poznawania drugiej osoby kroczek po kroczku do niczego "głebszego" się nie dojdzie, nie można oceniać ludzi po pozorach, a tymbardziej po paru słowach, a potem to słynne: kocham Cię... to nie jest ten "złoty środek". p[oświęcajmy naszej połówce więcej czasu, spróbujmy znalezc wspólne i odmienne zainteresowania, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 30.07.06, 11:24 Chyba właśnie na tym to polega. Na szukaniu i odnajdowaniu wspólnych rzeczy i na szanowaniu odmienności. Każdy musi mieć swoją pasję, w której się realizuje, w której się spełnia, bez której nie może być tak naprawdę do końca szczęśliwy. I wcale tych pasji nie trzeba dzielić z ukochanym... Przecież nie o to chodzi, żebyśmy byli idealnie podobni do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:44 Pamietajcie ze jednak ostatecznie bedziiemy zawsze ROZDZIELNI wzgledem swpich postaw i oceny swiata podejmowania działan i reagowania na cokolwiek.... nie szukajcie cudownego układu dla dwoja wypracowanego ... bo on sam przyjadzie gdy w to miejsce postaracie sie ze swoim partnerem o wzajemna wyrozumiałosc i akceptację 9opuszczanie deski sedesowej wypracujecie pzrez porozumienie.. ale nie da sie tak np w kwestii jego dyskretnego rzucenia okiem na trakcyjna kobiete na ulicy... Zapomnijcie o tym i cieszcie sie ze wasz wspaniały partner jest "ZDROWY" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 30.07.06, 11:46 Och, to żaden problem. Sama często wymieniam komentarze na temat mijających mnie atrakcji, czy to kobiet, czy mężczyzn. I uważam się za w pełni ZDROWĄ. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:48 Wy tu gadu gadu, a niedziele marnujecie;) Nie lepiej wyjechać na zieloną trawkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:49 Nie każdy jest na tyle: "idealny", aby mieć z kim wyjechać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 30.07.06, 11:50 No właśnie... Gdzie ci nie-tak-bardzo-idealni, co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:51 Famke , a to trzeba być idealnym, aby ruszyć się z domu? Co Ty gadasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:52 No wiecie... każdy jest jedyny w swoim rodzaju, więc szanujmy odmienność:) mnie jest dobrze w swojej skórze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do nexgen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:55 Widzę, że próbujesz znaleźć miejsce w nazsych rozważaniach:) i miło spędzić przy tym czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:57 Nie zrozumiałaś mnie :))) chodziło mi o to, że gadamy tu w niedzielę o ideałach, a sami dalecy jesteśmy od nich, nikt się na nas nie poznał i dlatego wywnętrzamy się w necie :) pewnie, że można się ruszyć samemu, ale co to za frajda? Lubisz być sama, albo z kimś na przyczepkę, bo ja nie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do Famke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:59 Zrozumiałam, tylko nie rozpisałam się tak jak Ty:) Odrobina samotności jeszcze nikomu nie zaszkodziła! nie jestem sama i nigdy nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:51 jeszce 30min i sparwdze czy cos od wczoraj zmieniło sie na DK1 az pod warszawe..(hm... moze dołozyli ze 2 zakrety?.. jak obstawiacie?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do nexgena cd. 2 30.07.06, 11:59 Ja Ci życzę, żeby było prościutko, równiutko i szybciutko. Idealna droga, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szukam idealnego partnera;) IP: 80.54.171.* 30.07.06, 21:48 Tyle odpowiedzi a na mnie nikt nie reflektuje. Zaraz 9idę puszki spławić ,bo mi kasy brakuje. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatr Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 23:50 Noi dalej wszyscy nie wiemy ile nasza idealna ma lat... moze nam zdradzisz ta tajemnice...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 31.07.06, 08:57 Z tego co wiem ... idealny partner, partnerka z czasem się "nudzi" I idealność może być "cielesna" tylko choć też żadko się to zdarza. Niestety ale można podważać te wszystkie "dawane" procenty od siebie ponieważ co z tego że Ty dajesz z siebie powiedzmy ogólnie "dużo" skoro druga osoba tego niedocenia. Jeśli jestes szanowany przez swoją drugą "połowę" i nie ma w związku jakis "chorych" regół, innego rozumienia znaczenia niektórych słów i tajemnic to wszystko powinno być "w miarę" dobrze Życzę wszystkim zadowolenia z życia Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczynek_wojownika Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 11:24 Bo w sumie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:36 Jeśli tak bardzo interesuje Was mój przedział wiekowy to proszę: 20-30 latek:D Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 11:45 A czy ktoś już Cię pocieszył? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 11:44 Tylko szkoda że nie każdy to rozumie ... a właściwie większośc tego nie rozumie Bo jak wytłumacz tyle rozpadów związków rozwodów ... ? I po co się męczyć ? Trzeba się uniezależnić od innych ! Łatwo powiedzieć ciężko zrobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 11:53 Ciezko jest tylko oszukac biologię (jak kto woli naturę) ale łatwioej wszystko inne zwiazane z relacjami D/M bo one juz nie sa w sobie same naturlne.. Dla przyblizenia o czym tu pisze: Przyroda w zanym gatunku istniejecych stworzec nie nakazała monogamii Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 12:51 Konrad, harem Ci się marzy? Czy to działałoby w dwie strony? Jeśli tak, to ja nie chcę. Ja wysiadam... Wiesz, może gdyby tak było od zawsze, uznałabym to za standard... Ale tak... Chcę mieć jednego jedynego mężczyznę, ale też nie chcę się dzielić ukochanym z innymi kobietami. Chcę czuć, że jestem tą wybraną, a trudno mówić o takim sapomoczuciu, jeśli jest się jedną z czterech czy sześciu nałożnic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:59 Dążyłem do tego ze: wszystko posatwione na głowie i odwrócone naturze poza sfera seksu.. wiec to nieciezko nawrócic na swój pierwotny rytm... natomiast dzsiiejsza sfera seksu jest ta tez biologiczną... jedyna która własnie jest celem (u mnie) i wytyczonem sukcesem do osiagniecia... by sie wlasnie jemu pzreciwastawiac i doptrowadzic u siebie wyzszosc intelektu nad popędem.. mama moja mówiła: "Prawdziwy facet sex nosi w głowie a nie w spodniach" Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:01 Co to znaczy: "Chcę czuć, że jestem tą wybraną ? " I czy to nie powoduje że kobieta jest "słaba" lub zbyt pewna siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:05 jak_pije_nie_jade (mógłbys u mnie otrzymac nominacje jako pełnomocnik do wypowiadania sie tu za mnie gdy bede np na urlopie) PS Moze my z jednego ojca????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:07 Och, czepiasz się. Chodzi mi o to, że kobiety (prawdziwe kobiety) co jakiś czas potrzebują potwierdzenia swej atrakcyjności i wyjątkowości w oczach ukochanego. To działa w dwie strony. Chyba nie chcesz mieć baby, która wszystkie Twoje zabiegi będzie lekceważyć, będzie olewać Twoje potrzeby, pragnienia i oczekiwania? Skąd twierdzenie, że to słabość? Ja uważam, że właśnie tu tkwi siła prawdziwych kobiet, które są w stanie stworzyć oazę spokoju, taki odpoczynek dla swojego wojownika... Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:08 a ja nigdy nie bede szukal idealu... poniewaz wiem, iz kiedy go znajde i bedzie to osoba IDEALNA... to mi sie znudzi :/ idealy sa poprostu nudne i tyle !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:16 A znacie cos na temat Ukrainek? co to sa za kobiety? co soba naparwde pzresdstawiają? jak im daleko czy blisko naszym meskim oczekiwaniom? PS jest tu mzoe jakas ukrainka? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:19 Prawdziwa, zakochana kobieta stanie się dla Ciebie wszystkim, nawet Ukrainką, jeśli takie będzie Twoje życzenie, Konrad... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:20 Ukrainki z tego co widziałem to nawet ŁADNE są ! A o oczekiwaniech mężczyzn hmmm cóz no jakby to powiedzieć ... Kobieta jak każda dwóch głów nie ma przecież :-) Ukrainka, Amerykanka, Szwedka nieważne ważne żeby tylko rozumu miała troszkę i umiała szanować kogos kto się dla niej poświęca ! Nie ma reguły na narodowośc można wodę lać Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:21 ja osobiscie ukrainek nie znam...ale ostatnio zaprosila mnie i kumpla do swojego stolika Bialorusinka... siedzielismy przy Ratuszu na piwku ;) bylo ich 6 dziewczyn :) ale odmowilismy :) twardzi jestesmy ;) P.S w cholere wszystkie brzydkie byly :/ wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:27 One maja wrodzona grzecznoc i szacunek do mezczzny... tylko palant którego nawet facetem nie mzona nazwac a co doiero mezczyzna nie odda takiej tego samego... ja uwazam ze to sa kobiety donoszenia na rekach za swoja skromnośc (uroda oczywiscie najczesciej bez zarzutu) wrodzony takt i uległosc mezczznie... znaja przyznane od wieków hierrchie obowiazków i zadan nam przydzielonych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:29 A co do szwedek....:) Uznane sa podobno za najmniej pruderyjne i najbardziej wyzwolone seksualnie... wiec ziomom nie polecam... ale wrogowi owszem (niech łysieje i poszerza futryny w górę w domu) :P Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) 31.07.06, 13:30 pięknie to wszystko brzmi .... za pięknie ! Ale nie znam niestety żeby polemizować na ten temat posiadam tylko "ogólną" wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque do jak_pije_nie_jade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:33 Ktoś sie za Ciebie podstawia;) i co Ty na to? hi:) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: do jak_pije_nie_jade 31.07.06, 13:37 Potwierdzam autentycznośc nik się nie podstawił - wylogowało mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:30 No proszę... widzę, ze mój wątek zszedł na psy;) Och... zejdzmy z tematu Ukrainek! Tutaj Polki są:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak_pije_nie_jade Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 31.07.06, 13:31 A co Ty z LPR-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:32 Zamiast tak polemizować moi mili moglibyście mnie czymś innym rozśmieszyć:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:33 No to co nam zaoferuje Autorka watku? chce nas na ziemie sprowadzic w naszych stanach rozmazrenia.. wiec ok... przywołuje nam realizm i zajecie sie tym co mamy pod reką... wiec słucham... jakie predyspozycje do pretendowania na partnerke mezczyznie juz zrazonemu postawa nowoczesnej (tfu!) kbiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:38 No więc pomyślmy;) chociaż za bardzo nie ma nad czym:P nie tylko kobiety potrafią zrazić do siebie przeciwnika... ja jestem, jaka jestem i tego się nie wstydzę :D jak każda kobietka mam swoje zasady i ich się trzymam, staram się życ tak, aby niczego nie żałować i nikogo do siebie nie zrazić :D najważniejesze, że być sobą, a nie udawać kogos, kim się nigdy nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:45 Życzę miłego popołudnia:) papapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 13:47 "prawda kole aureole.." Koleznaka by tu chetnie chciała pocztac jak mezczyzni jej słodza by sie czuc dowartosciowna.. Oczywiscie OK! ale jakie ma ona predyspozycjie do takich zabiegów meskich by je doswiadczac? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Złoty środek na miłość kobiety do mężczyzny 31.07.06, 13:40 Jest coś co spowoduje miłość dozgonną Taki środek na TRWAŁY ZWIĄZEK: Intercyza przemałżeńska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Złoty środek na miłość kobiety do mężczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:42 Materializm i poczucie finansowego bezpieczeństwa przede wszystkim;) ale swoją drogą ta intercyza to nie taka głupia idea ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dla idealnej konieczne wsparcie psychologa IP: 80.54.169.* 31.07.06, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Intercyza 31.07.06, 14:25 Ale w sumie to po co intercyza? Jeśli macie majątek własny przed ślubem, to mąż/żona w razie rozwodu (i jego/jej rodzinka na wypadek śmierci męża/żony) nie może na tym położyć łapy. I dzieci są zabezpieczone. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Intercyza 31.07.06, 14:27 to naprawdę nie jest zły pomysł ... 1.W razie niepowodzenia w interesach rodzina nie cierpi 2.Rzeczywiście jakoś stawia do pionu małżonkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Intercyza 31.07.06, 14:39 Albo małżonka. Bo często jest tak, że to dziewczyna jest z bogatego domu, a chłopak... gołodupiec... (sorki ;) ) W każdym razie na pewno stanowi jakieś zabezpieczenie, bo życie różnie się toczy. Teraz się kochamy, a za chwilę będziemy sobie wydzierać złote koronki z zębów i silikon z piersi. Mój przyjaciel był kiedyś świadkiem (siedział na balkonie, zasłonięty przez drzewa) takiej rozmowy. Szła matka z dwudziestoletnią córką. Matka czerwona z gniewu opieprzała córkę tekstem m.in.: - Oszalałaś?! Jak chciał, to trzeba mu było dać dupy! Wiesz, ile oni mają forsy?! Bylibyśmy ustawieni! Aleś ty głupia! itd... Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Intercyza 31.07.06, 14:44 oczywiście że powinno działać w dwie strony ! Tylko napisane tutaj określenie gołodupiec pasuje mi naprawdę do panienek tzw tipsiar jest to często wypowiadane słowo u nich ... Bez obrazy koleżanko bo z Twoich wcześniejszych wypowiedzi Cię za taką nie uważam tylko mnie bardzo kłują niektóre zwroty Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Intercyza 31.07.06, 14:48 Oj, przepraszam. To nie jest moje określenie. Chyba je gdzieś przeczytałam. Masz rację. Będę bardziej dbać o używanie klasycznej polszczyzny, chociaż czasami aż się chce "zaslangować", żeby być "trendy". hihihi. Nie jestem blacharą, tipsiarą czy jak to się określa. Nie wiedziałam, że one używają takich określeń. Nie mam z nimi kontaktów, może to dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 15:42 Czemu kobiety (pseudo kobiety) na dzis nie pociaga meskosc dzentelmenstwo i predyspozycje intelektualne meski bo one moga zabezpieczyc byc fizyczny i finansowy rodziny a bierze je tylko i8lośc plastików w portfelu? pzreciez one same ta ułomnoscia postzregania robia sobie krzywdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotesque Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:01 Nie potrzenuje psychologa bo sama jestem pania psycholog;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:12 Nie uogólniaj :(, nie wszystkie kobiety są takie. Na takiej samej zasadzie moglabym zapytac, dlaczego pseudo faceci w disiejszych czsach trzymają się spódnicy mamy, najchętniej w ogóle nie wyprowadziliby się z rodzinnego domu, nie chcą się angażować, gdy okazuje się, że związek to nie tylko przyjemności ale i obowiązku, niee są odpowiedzialni i słowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 17:17 Jezuuusiczkuuu! jaki jam jest doskonały!!! :)))))))))) pzreparzsam--> DOSKONAŁY!!! Ale tak naparwde ciezko mi sie tu rozmawia gdzie idzie o odczucia i filozofie metafizyczną.... jakos za wami próbuje nadazyc... i troszke sie douczyc i przytrenowac co to jest i z czym sie to je... Bo my nie znay tez swoich kategorii zainteresowań ... domen w których jestesmy liderami..wiec mzoe zaczniemy tu i to ze kazdy wymieni co do niego z zyciu nalezy i w czym sie dobrze czuje jako dązyciel do perfekcjonizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:29 Najlepsze scenariusze zawirowań damsko-męskich i męsko-damskich pisze samo życie. Tak naprawdę zrozumienie ludzkiego wnętrza to nie lada wyzwanie nawet dla filozofa;). Tak to juz jest... w sprawie uczć, czy w miłości nie ma jednomyślnych reguł rządzących całością... ale to chyba dobrze, prawda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 17:32 Wiecie co? Najlepiej to sie chyba układa homoseksualistom i lesbijkom tam kazdy kazdego rozumie bo sa z tej samej gliny (ups. złe skojarzenie):DDDDD z tej samej planety i tam szybciutko sie zrozumiają... bo nawet podziałanie egosityczne bedzie w czesci pozytywne dla dugiej połówki... Tak mniem siem wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Szukam idealnego partnera;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:35 Nexgen dokonałeś odkrycia:), ale wracając do tematu wolę te swoje trudy w poszukiwaniu prawdziwego oblicza psychiki męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Dogadać się jakoś... 31.07.06, 17:45 No nie wiem, Konrad, czy akurat masz rację. Ja się z facetami, tfu!, z mężczyznami świetnie dogaduję, natomiast z kobietami, cóż, różnie to bywa. Drażni mnie czasami egzaltacja i zdziecinnienie, bo wiem, że o ile mężczyznom podobają się kobiety pozornie kruche, słabe i wymagające opieki, to na dłuższą metę takie osobniczki są męczące. Także dla swoich koleżanek. Nie jestem za tym, żeby kobieta na każdym kroku udowadniała, że jest drugim facetem i nie potrzebuje pomocy, wręcz przeciwnie, uważam, że świat zwariował, bo o ile kobiety stają się coraz bardziej samowystarczalne, samodzielne i nie potrzebują mężczyzn, o tyle mężczyźni nie chcą wiążać się z takimi kobietami. I może dlatego większość z nich nie chce wyprowadzać się od mamy, uważając, że nie ma sensu wymieniać jednej silnej kobiety na drugą. Ja jestem za tym, żeby mężczyzna wykazywał inicjatywę, był odpowiedzialny za rodzinę i za siebie, bo z tym jest różnie, żeby to on "polował na tygrysa szablozębnego", a kobieta była "odpoczynkiem wojownika", a nie różnił się od kobiety tylko tym, że to on codziennie się goli, bo wtedy tak naprawdę w małżeństwie jest dwóch facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Dogadać się jakoś... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 18:26 Paulina... jezu jak ja mam dosc gzrebania sie w takich tematach... pzreszedłem co pzreszedłem i chetnie bym oddał takie wspomnienia ale nikt ich napewno by nie chciał odemnie... bo sie w głowach nie miesci co mzoe facet pzrzejsc... Powiedziałem stop... czuje sie wolny... siegam po samodzielnna satysfakcje i samorealizacje dzis a nie zwiazkową.... wpisałem sie tu na forum do klubu wiecznych kawalerów... wim co robię... jestem szczesliwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Dogadać się jakoś... 31.07.06, 19:20 Oczywiście, masz rację. Każdy ma prawo urządzić sobie taki raj, jaki będzie chciał. Chciałabym tylko spotkać się z Tobą za lat, powiedzmy, dziesięć, i żebyś mi potwierdził wtedy, że jesteś szczęśliwy. Czego życzę Ci naprawdę z całego serca, bo wszak nie o to chodzi, żeby życie spędzić w męczarni - samotnej czy we dwoje. I powtarzam po raz kolejny: najgorsza jest samotność we dwoje. PS. "Paulina... jezu" zabrzmiało bardzo dramatycznie... hihihihi. Aż zaczęłam się bać i doszłam do wniosku, że może powinnam zamilknąć na jakiś czas (albo na zawsze) na tym forum i dać się wypowiadać innym... ... :D Odpowiedz Link Zgłoś