Dodaj do ulubionych

Pranie dywanów

30.07.06, 09:02
Gdzie w Częstochowie można dobrze i tanio wyprać dywan??? Słyszałam, że
ludzie piorą na myjniach samochodowych, prał może ktoś z Was w takim miejscu
dywan i może polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ryba Re: Pranie dywanów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 09:47
      Ja piorę dywany na myjni samochodowej na ulicy Łódzkiej (zaraz za skrzyżowaniem)
      i jestem bardzo zadowolona. Biorą 7zł od metra kwadratowego. Już wiele razy tam
      prałam dywany i nie mam zastrzeżeń. Naprawdę mogę polecić.
      • mmaly Re: Pranie dywanów 30.07.06, 10:11
        W myjni na południowej stronie ul. Jagiellonskiej.
        • ziabcia Re: Pranie dywanów 30.07.06, 10:20
          A dokładniejszy adres... Jakie ceny?
          • mmaly Re: Pranie dywanów 30.07.06, 10:31
            Adresu nie znam, gdzieś tak między Intermarche a Makro, po tej stronie co
            Intermarche.
            Ceny kiedyś były konkurencyjne, aktualnych nie znam, sorry.
    • Gość: anika Re: Pranie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:27
      Dywany i wykładziny pierze u mnie w domu pan Gienek podaję numer komórki
      (stacjonarnego nie mam) 504 475 192, metr kosztuje ok.2,5 - 3zł. Wielu osobom
      już poleciłam tego Pana bo jest super dokładny i naprawdę robi to porządnie.
    • ziabcia Re: Pranie dywanów 30.07.06, 12:44
      Dziękuję za namiary i jeśli ktoś ma coś jeszcze godnego polecenia to proszę
      pisac.
      • Gość: Zibi Re: Pranie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:58
        witam,mam profesjonalną maszynę piorącą z głowicą firmy Karcher,piorę w domu
        klienta wykładziny,dywany,tapicerkę meblową środkami karchera.solidnie ,szybko
        gwarancja usług,biorąc pod uwagę,że do pralni trzeba zawieźć i zapłacic prawie
        10zł za 1 m kw,polecam połowę tej ceny,telefon 601 47 08 85,gg 4983261 .
        dla zapominalskich nr w panoramie firm F.U.CZYSZCZ.DYWANÓW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka