ziabcia 30.07.06, 09:02 Gdzie w Częstochowie można dobrze i tanio wyprać dywan??? Słyszałam, że ludzie piorą na myjniach samochodowych, prał może ktoś z Was w takim miejscu dywan i może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba Re: Pranie dywanów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 09:47 Ja piorę dywany na myjni samochodowej na ulicy Łódzkiej (zaraz za skrzyżowaniem) i jestem bardzo zadowolona. Biorą 7zł od metra kwadratowego. Już wiele razy tam prałam dywany i nie mam zastrzeżeń. Naprawdę mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Pranie dywanów 30.07.06, 10:11 W myjni na południowej stronie ul. Jagiellonskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Pranie dywanów 30.07.06, 10:31 Adresu nie znam, gdzieś tak między Intermarche a Makro, po tej stronie co Intermarche. Ceny kiedyś były konkurencyjne, aktualnych nie znam, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Pranie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 10:27 Dywany i wykładziny pierze u mnie w domu pan Gienek podaję numer komórki (stacjonarnego nie mam) 504 475 192, metr kosztuje ok.2,5 - 3zł. Wielu osobom już poleciłam tego Pana bo jest super dokładny i naprawdę robi to porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabcia Re: Pranie dywanów 30.07.06, 12:44 Dziękuję za namiary i jeśli ktoś ma coś jeszcze godnego polecenia to proszę pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Pranie dywanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:58 witam,mam profesjonalną maszynę piorącą z głowicą firmy Karcher,piorę w domu klienta wykładziny,dywany,tapicerkę meblową środkami karchera.solidnie ,szybko gwarancja usług,biorąc pod uwagę,że do pralni trzeba zawieźć i zapłacic prawie 10zł za 1 m kw,polecam połowę tej ceny,telefon 601 47 08 85,gg 4983261 . dla zapominalskich nr w panoramie firm F.U.CZYSZCZ.DYWANÓW Odpowiedz Link Zgłoś