Gość: spotykacz IP: 212.160.86.* 01.08.06, 18:28 jak myslice ? w moim przypadku przynajmniej polowa takich spotkan skonczyla sie wiadomo jak na 1 randce . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:30 faceci żonaci też sie umawiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:38 a co z ciebie taki swiety człowieku w którym ty wieku zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.D. Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 10:09 Tu nie jest ważny wiek, tylko -ZASADY, MORALNOść I ZWYKłA UCZCIWOść. A jeśli tego nierozumiesz, to mogę Ci tylko współczuć, tak tak Tobie a nie partnerowi, ponieważ to Ty będziesz tego w przyszłości najbardziej żałowała.Pozdrawiam i radzę "NIE RóB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIłE !!! bo i tak się na tobie odbije" (ale mi się rymło...hymmm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp72 Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:03 jesne, że tak. obie płcie mają po prostu ochotę pobrzdąkać się z kimś obcym... Też kilka takich wyhaczyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:35 wiesz dlaczego bo zycie jest monotonia w jakis sposób praca dom dzieci maz jeden i ten sam ha ha ha dlatego cos innego troszke adrelaniny proste a ilu zonatych meszczyzn sie umawia z kobietami wszystko kreci sie wokoło takie jest zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do spotykacza Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:37 i co fajne te spotkania z mężadkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 18:41 Jak to w zyciu , rozne byly :)) ale nasuwa mi sie taki wniosek ze skoro z wiekszoscia wyladowalem w lozku tzn ze prawie wszystkie wchodza tam w jednym celu a te z ktorymi tego nie zrobilem to po prostu im sie nie spodobalem na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:44 bardzo duzo jest ciekawych kobiet które sa mezatkami mozna z nimi porozmawiac na rózne ciekawe tematy i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojacie Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:57 Gość portalu: lolita napisał(a): > jeden i ten sam ha ha ha dlatego cos innego troszke adrelaniny Hmmmm, adrelaniny powiadasz... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:00 sprubuj to zobaczysz lub odczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 02.08.06, 02:04 Lolita, a co to jest adrelanina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slams Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.man.czest.pl 04.08.06, 11:24 Zgadzam sie z Toba w zupełnosci taka mała adrenalinka jest bardzo podniecajaca po za tym, tak jak ktos wczesniej wposmniał konczy sie na jednej randce bo na drugiej byłaby juz rutyna a to mamy w zyciu codziennym, wiec po co powtarzac te same bledy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen29 Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 05.08.06, 20:32 nie dziwie sie im jak nuda pachnie w zwiazku i calkowitym niezrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:41 dobry temat!!!zawsze mnie intersowało czy często się spotykacie z ludźmi z netu ;) ja nie miałam jeszcze takiej okazji, ale widze że zazwyczaj sa to "jednorazowe randki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:44 no to nieźle nieźle jak prawie z każdą szłeś do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:48 to ty jakis maczo jestes .lepiej sie nie zen bo zonka niezle bedzie w rogi walic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:50 no właśnie ciekawe jak byś sie czuł jakby cię żonka zdradzała na lewo i prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:53 miałby muzeum poroży ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:03 ja juz jestem zonaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:05 to juz muzeum masz ha ha ha ciekawe co na to twoja małzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:32 Najlepsze są zony Policjantow, wiem z doswiadczenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Najlepsze są zony Policjantow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:33 Mezowie popychaja malolaty a ich zonki w tym czasie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 195.116.125.* 01.08.06, 18:53 Co to za tematy ? Od kilku dni na tym forum pojawiają się takie płytkie posty - po co ? Po ilosci nawalonych byków śmiem twierdzić że stoją za tym maturzyści z amnestii, lub inni inteligentni inaczej. Chcą się spotykać - to się spotykają, chcą zdradzać to zdradzają. Ty skwapliwie zrób z tego pożytek i już, po co o tym gadać ? Takie to dziwne ? ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:58 a ty cos za jeden nie lubisz takich tematów to nie wchodz i nie czytaj a nie jakies insynuacje nie pasi to z basi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:06 wyluzuj stary , sa wakacje , mamy tylko o problemach miasta dyskutowac ?? troche dystansu by ci sie przydalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 19:39 po polsku brzmi: szedłeś Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 18:56 Ja się raczej zastanawiam, dlaczego TY się z mężatkami umawiałeś (umawiasz), co? Bo jesteś niezdolny do głębszych uczuć, a mężatka Cię nie będzie ciągnęła przed ołtarza, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:01 no właśnie przecież jak byś nie chciał to byś nie umawiał, pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 19:02 * ołtarz (przepraszam za literówkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:08 a nadal nie ma odpowiedzi na pytanie - dlaczego :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:10 bo im czegoś brakuje w związku, gdyby było wszystko oki to by nie latały nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:09 to troszke nieladnie tak od "pajaca" zaraz wyzywac , nie znasz mnie wiec nie oceniaj , moj problem co robie ze swoim zyciem a watku mozesz nie czytac , wystarcza ze u innych wzbudza zaintersowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re do spotykacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:16 przeczytalam ten post i stwierdzilam ze spytkacz z toba jest cos nie tak, zaczynasz temat a pozniej piszesz ze to twoje zycie i zeby sie ludzie nie wtracali ze to twoja sprawa to po co watek zaczales?? poza tym prawdzimy mezczyzna nie opowiada ile mial w zyciu kobiet , a twoja zona musi byc najwyrazniej gluchoniema i niewidoma skoro nie widzi i nie slyszy co ty roisz albo poprostu wszytstko co piszesz to bzdura bo zadna kobieta na to by sobie nie pozwolila chyba ze ona spotyka sie z facetami bo ty jej nie wystrcasz a jesli ktoras z tych pseldo poderwanych przez ciebie kobiet powiedziala ci kiedys ze bylo jej dobrze to chyba tylko z grzecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Re do spotykacz IP: 212.160.86.* 03.08.06, 16:31 totalny brak logiki w tym co piszesz,temat wątku nie dotyczył mnie tylko mezatek z ktorymi sie spotykalem a wiec podtrzymuje to co napisalem, nie było zadnego chwalenia sie , zadnego wyliczania kobiet i tak dalej , ale widocznie to prawda ze wiekszosc ludzi nie bardzo rozumie to co czyta.Dziwnie malo kto chcial pisac na ten temat a wiekszosc wsiadla na mnie , no ale mam nadzieje ze watek sobie spadnie powolutku i to sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:10 uciekł!! tchurz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:13 to mi sie podoba , pierwszy w zyciu watek na forum a od razu takie zainteresowanie , chociaz temat jak najbardziej autentyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 195.116.125.* 01.08.06, 19:21 Nie pasi to z basi - ehhh "kolo" - pozwól ze nie będe zniżać się do Twojego poziomu i tego nie będę komentował. Mam duży dystans, i nie o to tu chodzi - bo nie raz sie spotkałem, z mężatką poznaną przez neta, ale żeby zaraz o tym trąbić ? przecież to forum może czytać cała masa rogatych mężów, po co wyprowadzać ich z błędu ? niech nadal uważają ze mają super wierne żony, a Ty rób swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:12 a ile kolega ma lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:13 A ja zapuyam: dlaczego żonaci panowie podrywają i umawiają się z panienkami ( przy czym one najczęściej nie znają prawdy) ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:17 zaawansowane po 30 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:15 żonaci panowie wogóle nie maja oporu żeby zrobic skok w bok. mam wrażenie że co niektórzy wręcz tylko czekaja na okazję:( Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 19:42 A ja zauważam podwójną moralność, głównie ze strony mężczyzn. Mężczyzna tłumaczy sobie skok w bok tym, że "jest tylko mężczyzną i nie umiał się powstrzymać" (tzn. ona go kusiła i skusiła), natomiast w takiej samej sytuacji kobietę określa jako "dziwkę". Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:46 ta podwójna moralność istnieje chyba od momentu wymyślenia monogamii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:50 nie masz wrazenia ze to ma zwiazek z zachodzeniem w ciaze ?? kobieta zawsze wie ze dziecko jest jej . Powiem Ci za ja nie jestem pewien co do jednego dzicka urodzonego jakis czas temu przez moja kolezanke ,nie wiem nawet czy nie zostalem swiadomie wykorzystany jako dawca nasienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:15 Boi się napisać ile ma lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:17 a mnie ciekawość zżera hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:18 eee to już faktycznie wiek zaawansowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:19 ale jeszcze sprawny jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:21 no ja nie mówie że nie jesteś sprawy. Napisz czemu takie świństo robisz żonie i co sie rajcuje w takich spotkaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:28 bo taka jest juz ludzka mentalność, ze zawsze będziemy szukac czegos innego niz ta szara codzienna rzeczywistość która przestała kręcic bo wkradła sie rutyna. i dlatego szukamy czegoś nowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:21 a jaki doswiadczony !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 195.116.125.* 01.08.06, 19:25 Ale nie napisał że ma żone ?/ czy nie zauważyłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:23 ale ON nie pisał chyba że ma żonę, a tylko sie z mężatkami umawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:24 no to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:26 mam zone , pisalem wczesniej , i nie spotykam sie tylko z mezatkami ale akurat tego dotyczy moj watek , poza tym z panienkami nie jest tak latwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 195.116.125.* 01.08.06, 19:29 I jak myslisz ?? rosna Ci już różki ?? moze to ja bzykałem ostatnio twoją żonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:32 moja zona nie wchodzi na czaty , ogolnie malo ja net interesuje , a propos , jak twoja zona ma na imie i jaki ma nick ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do spotykacza 01.08.06, 20:03 Oj, no nie byłabym taka pewna na Twoim miejscu... Ciche wody są najbardziej... "pracowite"... To takie głupie męskie myślenie "przecież to niemożliwe, żeby ONA mnie zdradziła kiedykolwiek, takiego mmm pięknego, mądrego, inteligentnego itd...", a potem rozczarowanie wielkie jak stąd do Księżyca. A jeśli Twoja żona nie wie o tym, co Ty wyprawiasz, to także prawdopodobne jest, że Ty nie wiesz wszystkiego o niej. Jeśli jest inteligentna, to nawet gdybyś złapał ją w łóżku z kochankiem, to ona się sprytnie wyprze i to Ty wyjdziesz na głupca. To tak ku rozwadze tych zbyt pewnych siebie (i zbyt wiernych swoich wiernych żon)... Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: Do spotykacza 01.08.06, 22:33 :) dobrze mu powiedziałaś ;)) A jeżeli się teraz "pewny naiwny" załamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana do malaviola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:36 To bylo najdelikatniejsze wyrażenie moich myśli:) nie chce niko przestraszyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Do spotykacza IP: *.juranet.czest.pl 04.08.06, 06:58 Ja sie juz na swojej zonie przejechałem choc jej wcale nie zdradziłem. A zauważyłem taką prawidłowość że to kobiety coraz częściej zdradzają, powiezialbym ze cześciej niż mezczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzębinka Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:51 chcesz powiedzieć , że z mężatkami jest łatwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:34 sorry chyba nieważnie czytałam!!! więc jesli masz zone to baaardzo nieładnie robisz!!! ja męża jeszcze nie mam, ale mam nadzieje że jak juz się zakocham o zdradzie nie będzie mowy ;) ale pozyjemy zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 195.116.125.* 01.08.06, 19:36 Nie jestem zonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:36 osobiscie znam tylko jednego faceta ktory nie zdradza , ale za to jego zdradza zona , rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezatka Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:59 kala uwierz mi ze zycie bardzo weryfikuje poglądy, ja kiedyś uwazałam tak samo jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:36 ja cię zdradzi to go też zdradź i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 19:52 A Ty jaki masz nick ,spotykaczu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 19:58 ojj nie , tak to ja d..y nie odslonie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 80.48.157.* 01.08.06, 20:03 masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 20:11 jezeli zona ktoregos z was wlasnie bierze rower i mowi ze jedzie do kolezanki to uwaga :)) bede za 2 godzinki to poczytam co tutaj ciekawego wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 20:15 Rozumiem, że Twoja właśnie to zrobiła, a Ty postanowiłeś ją troszkę pośledzić?... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 20:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:00 chociaż nigdy nie mozna się zażekać że się nie zdradzi bo w zyciu się baaardzo różnie układa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 21:04 No pewnie. W przyrodzie jednakże występują takie osoby, które Agnieszka Osiecka określiła jako "wtórne dziewice". To tacy osobnicy, którzy dzisiaj płoną świętym oburzeniem, gdy widzą, jak inni robią to, co jeszcze niedawno robili oni, a do czego nie chcą się teraz przyznać. Na przykład. Ktoś kiedyś palił papierosy, a teraz krzyczy, że nie wyobraża się, jak można palić... Pod "nikotynizm" w tym przypadku można podstawić każdy rodzaj uzależnienia, także skłonność do kobiet/mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 01.08.06, 22:29 trafna sugestia, poza tym każdy ma swój własny sposób na życie czy otaczającą monotonię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:05 ale sa też kobiety zaniedbywane przez mężczyzn i odwrotnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 22:02 Własnie poległa nastepna męzatka , co wy na to kobietki ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:23 "złapałeś" następną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 01.08.06, 22:25 Yeahh :))nawet niezla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana do spotykacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:30 Wiesz chwalenie się na forum, że z wiekszością mężatek lądowałeś w łóżku jest co najmniej niestosowne:P jeśli czegoś takiego nie było tzn że nie przypadłeś im do gustu... śmieszne, nie sądzisz? Jesteś widocznie zabawką;) przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: do spotykacza 01.08.06, 22:40 po rpsotu: "ta krowa, która głośno ryczy...." żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: do spotykacza, do malaviola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:43 Inaczej bym ten typ "pseudo-faceta" nazwała;) ale nie chce nikogo urazić :) On czyje się zdobywcą mężatek w łóżku;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola Re: do Roksana 01.08.06, 22:52 Wiesz moja Droga jak to jest... sfrustrowany X-latek, znudzony życiem, siedzi przed monitorem i robi z siebie macho... wydaje mu się, że każda kobieta, czy to mężatka czy nie łapie się na jego słówka... Według mnie o ile trafia już na takie, które zamienią z nim kilka słów, to traktuje to jako triumf... i dopowiada rzeczy, które nigdy miejsca nie miały... mało tego... urzeczywistnia wirtualnie swoje marzenia...ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana do malaviola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:00 Myślę, że ów "spotykacz" został świetnie przez Ciebie rozpacowany:) Osobiście brzydzi mnie zdrada zarówno mężczyzny, jak i kobiety! Po co składać przysięgę, skoro wiadomo, że nie będzie się jej wnosi do swojego życia małżeńskiego?! Lepiej nie łudzić, nie żyć w kłamstwie i się rozwieść:) Jak można komuś rujnować życie, a tym samym i sobie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryrd Re: do spotykacza, do malaviola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:01 i czym ty sie chwalisz, to swiadczy tylko o tobie kim jestes, jesli nie wiesz to ja ci powiem, jestes zwyklym prostakiem ktory chwali sie ile to mial kobiet, napewno to co wygadujesz to tylko twoje fantazje, bardzo bys chcial zeby tak bylo, ale niestety nie jest i jak zawsze zostaja ci fantazja iwlasna graba. Opowiadajac takie bzdury o kobietach ublizasz nam facetom, a ty nawet nie jestes namiastka mezczyzny smieszny czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana do Ryrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:07 Pozwoliłam sobie przeczytać i zinterpretować Twój wątek;) Nie powinno sie chwalić gacetów, lecz ja muszę przyznać- jestem pod wrażeniem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: do spotykacza, do malaviola IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 02.08.06, 07:37 ten spotykacz to jakaś żenada, pewnie tylko świerszczyki, świerszczyki i marzenia, marzenia... ech chłopie, gdybyś faktycznie był takim ogierem to do głowy by ci nie przyszło chwalić się tym publicznie, idź do seksuologa, może on coś zaradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do spotykacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 19:55 erotoman - gawedziarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: do spotykacza IP: 212.160.86.* 05.08.06, 00:52 frustrat-forumowicz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do Roxy 02.08.06, 00:19 Roxy, on się tylko przechwala. Pewnie wyszedł na balkon zafajczyć i przy okazji w myślach rozebrał i przeleciał jakąś przechodzącą po chodniku dziewczynę... Erotoman-gawędziarz. Ego rozrośnięte jak kosmos, a rozum wielkości wysuszonego rodzynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:29 od razu wyznała że ma męża?? co to za czat?? może tez kogos poznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabian Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:06 o jej ciężki jest ten temat ale prawda jest okrutna i napewno sie szybko na lepsze nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:53 malaviola masz rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola do kala 02.08.06, 01:00 Oczywiście, że mam racje... i wyjątkowo irytują mnie właśnie tacy faceci, bo przecież w gruncie rzeczy ujawniają tylko brak szacunku... szacunku do samych siebie, a co za tym idzie własną niemoc w kontaktach z kobietami... tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: do kala IP: 212.160.86.* 02.08.06, 01:59 ładnie mnie tutaj psychologicznie rozpracowalyscie panie , dzieki za doglebna psychoanalize , ale temat watku pozostje ten sam , czemu mezatki to robia??? a ja nie wymyslam jak sugerujecie, to wsystko z "wlasnej autopsji " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do spotykacza 02.08.06, 07:27 Ale Ty nam też nie odpowiedziałeś, dlaczego umawiasz się z mężatkami... Odpowiedz Link Zgłoś
parole11 Re: do kala 02.08.06, 07:27 Mężatki robią to pewnie dokładnie z tego samego powodu co żonaci mężczyźni.Więc odpowiedz sobie na pytanie dlaczego to robisz i będziesz wiedział.A poza tym , to zapytaj te , które to robią z tobą .Dużo czasu chyba nie zajmie ci przeprowadzenie takiej ankiety wśród "wybranek" więc czekamy na odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: do kala 02.08.06, 08:14 To liczba mężatek, które spotykają się w realu z czatownikami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sexi-bambus Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 08:30 A ja z co tzecia konczylem w luzku ! hehe Ale wybieralem tylko te ladniejsze, bo chentne byly prawie wrzystkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 08:31 Następny erotoman-gawędziarz. Na 3 kobiety - z jedną był w łóżku (co trzecia). hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rakow_czestochowa Re: Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 09:40 Marna prowokacja ,facet naogladal sie za duzo taniego porno i musial gdzies podzielic sie swoimi emocjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYPD Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:42 Spotykacz czy w Poczesnej wszyscy takie ściemy puszczają jak ty? Taki z ciebie Casanova jak z koziej dupy trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: 212.160.86.* 02.08.06, 11:06 pierwszy problem to taki ze nie wiem skad Ci sie ta poczesna wziela , drugi to taki , że ja sie nie przechwalam , nie pisze ile bylo tych mezatek , nie pisze jak im sie to podobalo , po prostu w jakims momencie zaczalem sie zastanawiac czemu one to robia , czesto tak szybko sie na to decyduja ze podejrzewam ze wchodza na czaty z gory nastawione na poszukiwanie sexu i o to wlasnie chcialem spytac szerokie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 11:08 No i jakie wnioski z wpisanych tu wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: 212.160.86.* 02.08.06, 11:14 wnioski sa takie , że własciwie nikt nie probował odpowiedziec na to pytanie a wiekszośc probowała w jakis sposób określic mnie , albo mitoman albo koleś co sie swierszczyków naoglądał , całe to forum widze bardziej do tego sie sprowadza żeby sie poobrażać troszke nawzajem niz żeby jakis problem przedyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:13 no więc poczytaj "SŁAWKU" - żony zdradzają swoich męzów bo traktują Cię jak zabawkę - tak naprawde chodzi o to ze jestes dla nich lepsza alternatywą wiobratora! Zona tez czlowiek i swoje potrzeby Ma. Wiem ze czesto umawiasz sie na spotkania i nie tylko ale Ja nigdy bym nie chcial byc traktowany jako tylko i wylącznie wibrator, no ale cóż twoja sprawa. Zonate kobiety chetniej umawiaja sie na sex przez chat bo z reguły wystepuja anonimowo i jest mniejsze zagrozenie wpadki. No a tak wogóle to pozdrawiam wszytskich mezów policjantek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: 212.160.86.* 02.08.06, 17:01 imie Sławek nie bardzo mi sie podoba , wolałbym gdybyście mnie inaczej ochrzcili . rozumiem ze to co napisałes miało mnie upokorzyc i miało mi dopiec , powiem Ci tak , ja znam reguły gry i wiem na jakich zasadach to sieodbywa , ja tez nie kocham tych pań :)dajemy sobie przyjemnośc i tyle. Cały ten post miał dotyczyc czegoś zupełnie innego , wg moich obserwacji można wywnioskować , że mezatki w jakis 80-90 % wchodzą na czat w poszukiwaniu sexu , kochanka itp byłem ciekawy co wy na to , ale widze ze niektore osoby na forum nie bardzo chca podyskutowac a jedynie popisywać sie niezbyt zreszta udanymi uszczypliwościami i zupełnie bez powodu atakuja mnie , a przeciez podobno mamy wolność wyboru , wiec jesli komus sie nie podoba mojpost to wystarczy go nie czytac , Skąd tutaj tylu frustratow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:19 No własnie Sławku z Poczesnej ładnie to tak Odpowiedz Link Zgłoś
sexi-bambus Re: Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 12:01 Nie obrazaj mezatek !!! One sa baaaardzo gorace i duzo umiom ale nie sa hentne zeby to nagrywac! Zalezy im na dyskreci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sexi-bambus Re: Mezatki z czatow sa latwe ! 02.08.06, 11:59 Z co 3 mezatkom ! On sa baaaaaaaaaaardzo napalone !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosexi bambusa Re: Mezatki z czatow sa latwe ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 19:09 Jesteś chyba analfabetą tyle błędów zrobiłeś w jednym zdaniu.Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:22 "spotykacz" rozszyfrowany ?? !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 02.08.06, 11:51 widze , że Sławek z poczesniej ma bujną historie :)) jeśli bywa tutaj niech sie odezwie , wymienimy doswiadczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYPD Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:03 A jak może być nierozszyfrowany, pisze z Poczesnej, co bez problemu można sprawdzić odpowiednim programem i rżnie głupa, że nie wie skąd Poczesna przyszła komuś do głowy. Od razu wiedziałem, że żaden częstochowianin nie zapodałby takiego idiotycznego samochwalczego wpisu. Po nitce do kłębka:) Jeszcze trochę i dowiemy się również co to za bajarz siedzi po drugiej stronie. Hehehe:) Kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
malaviola do NYPD 02.08.06, 12:44 Pewnie spotykacz nie przewidział, że poza analizą psychologiczną spotka się tu również z wnikliwą analizą sieciową... jak zostało wspomniane: po nitce do kłębka :)Ale z drugiej strony... może pozostawmy mu jego sieciową anonimowość, bo jeszcze biedak popadnie w kompleksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: do NYPD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:39 to jakis idiota, wczesniej mial nick ZnowuSamotny, najpierw zaklada glupawy temat "Czemu kobiety boją się przystojnych facetów?" teraz o mezatkach. mysli ze w internecie jest bezpieczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spotykacz Re: do NYPD IP: *.21.pl / *.21.pl 02.08.06, 13:55 widze ze macie strasznie dobre samopoczucie i wiare we wlasne możliwości , programik jest troszke do dupy bo naprawde nie pisze z poczesnej , jestem rodowitym czestochowianinem :)podobnie jak nie zakładałem wczesniej zadnego innego watku pod zadnym innym nickiem . To jest moj pierwszy watek na forum ale widze , że dosyc trafiony bo ładnie sie rozwija chociaz jak juz wczesniej pisałem niekoniecznie w kierunku jaki planowałem ponieważ nie wiem dokładnie czemu mnie tak atakujecie , chociaz.... , moze sie domyślam , może nie jesteście pewni swoich żon... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydas1 Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 02.08.06, 12:01 wiadomo poco sie spotykają,lubią seks z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot 02.08.06, 12:12 Proste i celne. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.prio139.trustnet.pl 02.08.06, 13:45 Uwierzyły ze to sie nie da wymydlić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 03.08.06, 02:12 Gość portalu: nexgen... napisał(a): > Uwierzyły ze to sie nie da wymydlić Hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Po co mezatki umawiaja sie na czatach na spot IP: 212.160.86.* 02.08.06, 19:44 up Odpowiedz Link Zgłoś