Gość: ania IP: *.man.czest.pl 07.08.06, 17:27 mam pytanie gdzie ta pani przyjmuje chodzi mi o leczenie dziecka.Podobno ta pani jest ginekologiem dziecięcym.Bardzo również proszę o opinie na temat tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.m. Re: dr Krystyna Witkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:05 Dr Witkowska przyjmuje w Medyku i na Al. Pokoju. Jest wspaniala osoba, przemila i do tego swietnym lekarzem. Naprawde goraco polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krystyna Witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:52 Prywatnie panie doktor przyjmuje przy ulicy Wierzbowej, numer telefonu jest w książce telefonicznej. Polecam, chodzę do niej z moją czteroletnią córką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dr Krystyna Witkowska IP: *.net / *.flatpla.net 08.08.06, 08:40 Zgłoś się na Sobieskiego do przychodni tam jest ginekolog dziecięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dr Krystyna Witkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:04 ul,Wierzbowa 12a Odpowiedz Link Zgłoś