Dodaj do ulubionych

work service

07.08.06, 17:53
Chciałabym zacząć pracę na promocji w marketach.W tym celu zostawiłam swoje
dane w Work Service na Kościuszki.Pani powiedziała, że odddzwonią, jak będą
coś mieć.Mam pytanie do dziewczyn, które korzystały z pośrednictwa tej
firmy:czy i po jakim czasie faktycznie oddzwonili?z góry dziękuję za
odpowiedzi.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • makrooo Re: work service 07.08.06, 17:57
      firma ta jek bedzie cos miala to oddzwoni do mnie oddzwonila po tygodniu
      pracowalam dla nich przez 3 miesiace az nie znalazlam stalej pracy z kasa nie
      leca ile masz godzin tyle jej dostajesz!! tylko wyplacaja ja dopiero 20
      nastepnego miesiaca ;/
      pozdrawiam i zzce szczescia
    • Gość: ona Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:29
      kleo006 ja tez chce:)
    • artwol1 Re: work service 07.08.06, 23:56
      Nie wiem jak jest w innych firmach ale work service przyjmuje pracowników do
      zakładu w którym pracuję,dają 8zł brutto na godzinę-pozdro
      • Gość: Do artwol1 Re: work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:41
        Nie wydaje mi się możliwe żeby tyle dawali. Może tyle płaci twój zakład za
        pracownika do Work Serwice, a to duuża różnica. Jeśli się mylę to sorry i
        chętnie się dowiem jaki to zakład.
        • artwol1 Re: work service 08.08.06, 09:39
          Napisałem Ci bo wiem jak jest.Mój zakład płaci każdemu pracownikowi z Work
          Service 8zł brutto na godzinę i miesięcznie wychodzą 1000zł z "groszami"-firma
          płaci im po 10zł/h-pozdro
          • Gość: hmm Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:30
            jaka to firma?
    • Gość: do kleo006 Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:48
      a masz moze telefon do Nich?
      • Gość: były work Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:22
        pewnie trw tyle płaci. w marketach dostaje się grosze tj. 4,50zł (minuz podatek)

jak na pierwsza prace polecam natomiast na dłuższa mete odradzam.
        • Gość: carmen Re: work service IP: 87.239.176.* 08.08.06, 11:42
          "Mój zakład płaci każdemu pracownikowi z Work
          Service 8zł brutto na godzinę i miesięcznie wychodzą 1000zł z "groszami"-firma
          płaci im po 10zł/h"
          -nie rozumiem tej wypowiedzi...
          -nie chce mi sie wierzyc ze work tyle placi
          • artwol1 Re: work service 08.08.06, 12:35
            W Brembo każdemu pracownikowi z WS tyle płacą!
            • Gość: sakas Re: work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:25
              i dlatego w marketach płacą 4,5 :] hi,hi,hi. Stary, to przecież pół Częstochowy
              zatrudni się do WS !!!! A taką stawkę to ma kierownik w markecie w przeliczeniu
              na godziny :/ Mam przyjemność znać zasady wypłacania do WS i niestety nie
              wygląda to tak jak piszesz.
              • artwol1 Re: work service 10.08.06, 00:02
                Osoby pracujące w Brembo zatrudnione przez WS zarabiają 8zł/h.Przy normalnych
                godzinach mają nieco ponad 1000zł.Z nadgodzinami więcej(ze mną na linii pracuje
                ziomek z WS i z nadgodzinami bierze 1200-1300zł)i większość nowych pracowników
                szkoli się na liniach!!!
            • Gość: sakas Re: work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:27
              Kolega "były" WS ma rację i popieram, na początek fajnie, zapoznać się z
              warunkami, nowym zakładem. Na stałe nie polecam :/
              • Gość: kon Re: work service IP: 80.54.172.* 09.08.06, 16:21
                brembo,gomma to tak placa pracownikom WS ale nie polecam !chyba ze chcesz byc
                typowym murzynem przynies,wynies,pozamiataj !
                • Gość: speed Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:22
                  wynies przynies pozamiataj tak jest wszedzie jak sie przyjmiesz do kazdego
                  zakladu kazdy musi to przejsc.za taka kase mozna robic nawet sprzatac jesli
                  kaza kazda praca nie hanbi a jak sie sprawdzisz to i nawet wejdziesz na maszyne
                  i byc moze zaklad cie przyjmie
                  • Gość: kolo Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:03
                    pracuje w pewnej firmie przez WS i płaca mi tyle samo co pracownikowi z tej
                    firmy nie ma zadnego zabierania jakies czesci pieniedzy to zalezy jak firma
                    podpisze z nimi umowe nie pytajcie co za firma bo nie powiem.Ponoc w TRW tak
                    jest ze firma daje tyle a oni tyle tu gdzie ja pracuje takiego czegos nie ma
                    • Gość: kruk Re: work service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 01:38
                      mnie zdarzyła się śmieszna (z perspektywy czasu) sytuacja, że pracując w pewnym
                      zakładzie z WS wychodziłem około 1000 PLN netto miesięcznie, ale jak zakład
                      zerwał umowę i przeniosłem się bezpośrednio to za stawkę miałem 900 brutto...
                      jakoś tak od razu zrobiło się mało przyjemnie... ;/
    • Gość: hmm Re: work service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:20
      Hej! Pracowałam dość długo w WS, płacili tak sobie niecałe 4 zł na godzine, noo
      co prawda było to 2 lata temu i raczej nie wierze że płacą teraz 8 zł, ale dla
      studenta liczył sie każdy grosz. Ogólnie dość trudno jest się tam wkęcić, ale
      jak już raz zadzwonią to jest jak w banku że bedą częściej dzwonili, największe
      prawdopodobieństwo jakiegość zlecenia jest przed różnego rodzaju świętami,
      teraz też jest okazja gdyż w każdym markecie szykuje się "akcja szkoła". Noo i
      jako nowa osoba pewnie trafi Ci się Auchan bo tam nigdy nikt nie chciał
      pracować, boo daleko no i zależało na jaki dział sie trafiło boo ludzie tam ...
      Nooo a na koniec roku oczywiście zwrot podatku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka