ivorygreen 15.08.06, 21:02 Zapraszam wszystkich posiadaczy opla omegi A,B,C to rozmowy na temat utworzenia FanClubu Omegi w Częstochowie.Chętni niech się wpisują może coś z tego wyjdzie.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawiktorki Re: Fan Club Opel OMEGA 15.08.06, 21:07 Witam istnieje juz super ogólnopolski klub Opla Omegi.Zrzeszonych jest tam juz wielu posiadaczy tego autka z Czestochowy. Oto adresy: www.omegaklub.eu i forum: forum.omegaklub.eu/index.php?ap=2 Zapraszam w imieniu swoim i męża! Odpowiedz Link Zgłoś
ivorygreen Re: Fan Club Opel OMEGA 15.08.06, 21:47 Wielkie dzięki za info. napewno dołącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Fan Club Opel OMEGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:55 Miłem Omege A z 89' moje pierwsze autko, jeździło się zajebiście !!! Pozdarwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Fan Club Opel OMEGA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.08.06, 22:19 ivorygreen napisał: > Zapraszam wszystkich posiadaczy opla omegi A,B,C to rozmowy na temat > utworzenia FanClubu Omegi w Częstochowie.Chętni niech się wpisują może coś z > tego wyjdzie.Pozdro. Veto przeciwko "FanClubowi". Wystarczy to co podal mamawiktorki. A ja od siebie dodam, ze w Cz-wie organizowany jest zlot Omeg we wrzesniu (poczytajcie forum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fan Club Opel OMEGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:41 Hej co z ciebie za trep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fan Club Opel OMEGA IP: 212.160.86.* 16.08.06, 08:19 Ja za niego odpowiem. Omeg w naszym miescie jezdzi b. duzo, ale wiekszosc posiadaczy tych aut IMHO nie bedzie zainteresowana FanClub'em. Czyli powstanie cos dla 5-6 osob. Beda sie chwalic, ze sa jedynymi JEDYNYMI POPRAWNYMI wlascicielami omeg ("kicha") i temu modelowi opla w czestochowie to na dobre nie wyjdzie. Dodatkowo po co zakladac ten FanClub skoro w Omega Klubie Polska jest kilka osob z czestochowy? Nie lepiej robic jakies lokalne spoty i zabawy w ramach OKP? PS. Szkoda, ze zednych konkretnych informacji o tym FanClubie nie podal zalozyciel watku. Brak pomyslow co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterek Re: Fan Club Opel OMEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:21 Jasne, że warto robić lokalne spoty, a nie tworzyć czegoś nowego! OKP oprócz forum z rozmowami na temat Opla Omegi (i nie tylko na ten temat ;) ), posiada sieć Omega Assisstance, oraz dostęp do fachowego oprogramowania i literatury. Pozdrawiam Piterek OKP Admin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobomega Re: Fan Club Opel OMEGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:28 Witk! Sa moze gdzies zdjecia ze zgrupowania omeg w Cz-wie. Jak jechalem tramwajem stalo tego mnustwo na parkingu m1, dokladnie kolo neste? Przydalby sie taki artykul w wyborczej razem z seria zdjec - a moze jakis duzy plakat :) Ciekawy jestem kto, co, jak i dlaczego to organizowal - REDAKCJO DO DZIELA! Odpowiedz Link Zgłoś