Gość: TRE IP: 80.251.207.* 15.08.06, 23:45 Czy pamieta ktos slynna klase K/B rocznik 81? Eh to byly czasy, o praktykach w Łebie nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 12.12m Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:20 chodzi o worcella? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:38 ja K/B ale rocznik 81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 16.08.06, 11:18 No oczywiscie ze na Worcella i oczywiscie ze 81 r. Zuza jak masz na imie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:32 Izabela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:47 Pomyliłam się w roczniku. Ja jestem rocznik 82 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas27 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.50.253.* 16.08.06, 20:35 Wiecie ze mgr Krzysztof Loręcki nie żyje? Był pogrzeb 2 tyg temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:20 Co się stało? Przecież on nie był taki starszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 17.08.06, 00:18 Zuza nie mozesz byc z K/B rocznik 81 bo nie bylo takiej osoby w tej klasie, ale wiadomosc o Lorenckim, szkoda na prawde szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:09 szkoda Lorenckiego był moim nauczycielem,ale nie pamietam czego mnie uczył albo historii albo podstaw zywienia,przypomnijcie mi czego on uczył.a moja wychowawczynia była profesor Bekus pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 17.08.06, 15:48 No Bekusowa byla niezla, jak nie chcialo sie nam zeby lekcje prowadzila to ja zagadywalismy i jedna lekcje niemieckiego mielismy z glowy. Dopiero na drugiej zaczynala zajęcia. No mnie akurat Lorencki nie uczyl. Ciekawe czemu umarl? Moze ktos wie? Moja wychowawczynia byla p.Pyrkosz. Nawet fajna babka. Bardzo wczuwala sie w role i chciala nas wychowac na dobrych ludzi. W paru przypadkach jej sie to udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas27 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.50.253.* 17.08.06, 16:03 mgr Loręcki uczył historii, zmarł w wieku 57lat na zawał. Pozdrawiam absolwentow Gastronoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:18 ja slyszałam ze był chory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 87.192.188.* 17.08.06, 17:19 wielka szkoda pana Loreckiego uczyl mnie historii. bylem w klasie "L" rocznik 84.a pani Bekus byla moja wychowawczynia, bardzo dobra kobieta.Napewno jej niezapomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:39 co Bekusowa u was uczyła niemieckiego, o Jezu przecież to matematyczka była, no to teraz potwierdziliście zdolności nauczycielskie, ta kobieta w zyciu nie miała studiów skończonych z filologii niemieckiej jak również nieznała tego jężyka , więc jak mogła uczyć??? SODOMIA I GOMORIA KOMUNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.06, 20:00 Rocznik 78,profil kelner,wych.prof.Puczynska.Lorencki mnie nie uczyl,ale jak pamietam spoko byl,natomiat mata oczywiscie prof,Pyrkosz-chyba nigdy jej nie zpomne,zawsze bylam lewa z maty wiec moze dlatego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 17.08.06, 23:56 Słynna K/B to była ta której wychowawczynią była profesor Wanda Kośmider, i niestety (możecie mi mieć za złe) ale to właśnie my byliśmy tą słynną K/B, póżniejsz klasy to już nie to. To my przetarlismy Wam szlaki to nas zapamietali nauczyciele najbradziej. A praktyki w Łebie - hmm to były piekne dni.... A może by tak jakiś zjad po latach zorganizować. A pamietacie pierwsza wycieczkę - do Pająka - artur chodził do kazdej dziewczyny i opowiadał głupie kawały a ta która sie smiała musiala go całować - dziwne że wszystkie się śmiały. Wspaniałe czasy. Pozdrawiam absolwentka tej pierwszej i jedynej w swoim rodzaju K/B... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 18.08.06, 00:05 No tutaj mozna by sie spierac co do slynnej K/B. Ja tez uwazam ze moja klasa, rocznik jak wiadomo 81, byla slynna i wiekszosc nauczycieli nas zapamietala poczynajac od niesamowitej p. Pyrkosz poprzez p.Koniecznego a koncząc na p.Gielazynie (ktory nas zreszta nie uczyl). Zrozpaczona napisz ktory rocznik chociaz jestes.Moze rocznik "majoneza" i "marchewki"(kurde jakie ksywy pasujace do Gastronomika). A co do Bekusowej to na stronie Gastronomika jest napisane ze uczy jeszcze rosyjskiego. Wiec jak to mozliwe ze uczyla matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona 21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 18.08.06, 00:27 mature pisalismy w 1996 roku, bylismy pierwsza K/B wczesniej takiej klasy nie było to my zapoczatkowalismy wszystko. A lekcje z kelnerstwa z Walichnowską - to były jaja. Co do bekusowej uczyła niemieckiego i masz racje jak nie chciało sie miec lekcji to chłopaki zagadywali ja prawiąc rózne komplementy. A historyczka jak jej było Brózda chyba i jej słynne powiedzenie "Umiesz liczyc licz na siebie", Chemia - Konieczna o matko to była męka, a wf Janas cięzkie zycie, Gładyszowa - od praktyk ok babka no i matematyczka wspaniala kobieta - ale nie moge nazwiska sobie przypomnieć no i nasza wychowawczyni życiowa babka do tej pory mam z nia kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 18.08.06, 00:30 No to my mielismy tych samych nauczycieli co ty. Ale jak juz mowisz o Walichnowskiej to musze potwierdzic ze z nia byly niezle jaja. W sumie to ja juz nie bylem w Gastr. ze 4 lata.Szkoda, moze wpadne w nowym roku szk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona 21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 18.08.06, 00:34 Ja chyba tez sie wybiore do gastronomika, a ty kiedy pisałeś mature?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumany Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.prio139.trustnet.pl 18.08.06, 08:31 A czemu Gastronomik ma na miescie cichą nazwę: "wylęgarnia homoseksualistów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 18.08.06, 08:54 Co ty pieprzysz jaka nazwe? Pierwsze slysze. Podejrzewam ze w kazdej szokole sa homo nie wiadomo i nikt na to nic nie poradzi. A poza tym skad ktos moze to wiedziec. Wiec takie gadanie ze tu czy gdzies indziej jest wylegarnia pedalow jest bezmyslne. A maturke pisalem w 2000r. Odwalilismy taki numer ze mozna by film o tym zrobic. Nie jestem pewien czy sie nauczciele zorientowali bo mogla byc niezla afera. Nie wiem czy moge to opisac na forum, bo jeszcze ktos bedzie chcial uniewaznic nasza mature. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:23 pozdrawiam profesora Koniecznego(uczył mnie j.polskiego)i profesora Bąka(od fizyki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:59 TRE wtedy pomyliłam się ni jestem roczik 82 :D Zrozpaczona- miałyśmy tą samą wychowawczynę, a Artur rzeczywiście niezły ananasek (o ile chodzi Ci o Żabę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:08 A jaki jest adres www gastronomika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 18.08.06, 14:45 www.zsg-czest.dnc.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 18.08.06, 14:48 Hehe no Zaba zawsze byl szalony. Zuza to w koncy ktory rocznik jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:34 82 :D Matura 2002 Marlon a Ciebie ananasku braciszku znam:D:D:D:D Gdzie Ty się podziewasz? Tre dzięki za linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona 21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 18.08.06, 18:36 zuza - nie wy jedni odwalaliście numery, my też odwalilismy niezły numer, a i nie myśl że nauczyciele się nie skapli, oni poprostu nie chcieli tego widzieć. Ja jestem rocznik 77, maturka 96 - przetarlismy dla was szlaki, bo k/b była klasa eksperymentalną. Zuza - a jakie masz zdanie o profesor W. Kośmider, A tak przy okazji Bąk od fizy był ciężki, maematyczka Buczkowska - ok, a pamiętacie gościa od mikrobiologi Matysiak chyba - mówilismy na niego pedałek, ale Puczyńskiego juz chyba nie znacie uczył chyba obrony cywilnej czy wos-u w każdym razie maski włóż maski ściagnij itd.. Za moich czasów dyrektorką byla Kulejowa, a wice Domagalska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:42 "zuza - nie wy jedni odwalaliście numery, my też odwalilismy niezły numer, a i nie myśl że nauczyciele się nie skapli, oni poprostu nie chcieli tego widzieć. Ja jestem rocznik 77, maturka 96 - przetarlismy dla was szlaki, bo k/b była klasa eksperymentalną." ------------>to raczej nie było do mnie:D Zuza - a jakie masz zdanie o profesor W. Kośmider-----> nie uczyła mnie A tak przy okazji Bąk od fizy był ciężki-----> lubi dekolty i spódniczki ;) maematyczka Buczkowska - ok--->mnie uczyła Pani "świadomość" ale Puczyńskiego juz chyba nie znacie uczył chyba obrony cywilnej czy wos-u w każdym razie maski włóż maski ściagnij itd..------> nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:44 Pani świadomość i p. Sikora nas maty uczyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 18.08.06, 19:00 Re: Do absolwentow Gastronomika Autor: Gość: Zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl TRE wtedy pomyliłam się ni jestem roczik 82 :D Zrozpaczona- miałyśmy tą samą wychowawczynę, a Artur rzeczywiście niezły ananasek (o ile chodzi Ci o Żabę?) Zuza napisałas ze mamy tę sama wychowawczynię a moja była W. Kosmider?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:45 A ja myślałam że Pająkowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondi Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.gre.pl 30.11.06, 10:04 WITAM NARESZCIE KTOŚ Z NASZEJ KLASY SIĘ POJAWIŁ NA FORUM .MASZ RACJĘ BO TO KLASA Z 77ROCZNIKA BYŁA PIREWSZĄ KLASĄ K/B.DOSKONALE PAMIĘTAM PAJĄ I TĄ IMPREZE INTEGRACYJNĄ O PRAKTYKACH NIE WSPOMNE. KONDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:47 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:21 aasfdsaf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:51 dewfwdfwdqfcasdcfhrnbdfacf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:21 strzałka !!! ja jestem z gastronomika ,rocznik '81 oczywiście "bez wdrożeniówki " he he.słynny tekst pani Bruzdy.nie zapomne numeru jaki wyciął nam Matysiak.mieliśmy klasówkę,oczywiście 5 minutowa "dyskoteka" ale klasówek już nam nie oddał bo złożył wypowiedznie :).wychowawczyni pani profesor Pyrkosz.szacunek dla Niej.niektórzy dopiero po latach jak dorastają to doceniają co dla nas robiła.oczywiście również wieki szacunek dla profesora Koniecznego.mój ulubiony nauczyciel chciaż początki z nim miałem ciężkie :)pozdro dla wszystkich k/b :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Do absolwentow Gastronomika IP: 80.251.207.* 23.08.06, 09:50 Hehehe no tez wlasnie mi sie przypomnial ten tekst "bez wdrozeniowki", niezla byla ta nasza Bruzda,ehh to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa1982 Re: Do absolwentow Gastronomika 23.08.06, 10:59 To ja Zuza :D Konieczny też mnie uczył, jak dla mnie był bardzo miły i rzeczywiście po latach sie utwierdzam w przekonaniu, że nauczuciele nie byli tacy źli. Chociaż wtedy można było się mocno na nich wkurzyć. A na praktyki to jeszcze bym sobie pojachała. Chociaż w życiu tak mi się ułożyło, że 2 razy pojechałam, po skończeniu już szkoły, do Pobierowa do pracy na sezon :D Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:55 a tak mi się przypomniało że to nie był chyba Matysiak tylko Matyński od Podstaw Żywienia Człowieka albo się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:07 nie znasz gościa bo jak ja byłem w pierwszej klasie to się zwolnił :)więc zapewne jak ty rozpoczynałaś naukę to już go nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa1982 Re: Do absolwentow Gastronomika 23.08.06, 21:42 Ja zaczęłam naukę w 1997r. Mi chodzi o to że nawet nie słyszałam nic o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.centertel.pl 26.08.06, 00:20 gość był i nawet niektórzy mówili na niego pedzio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:00 hehe a jak można na niego było inaczej mówić.kto zobaczył to odrazu jedno skojażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:33 Matynski MNIE UCZYŁ PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA,U NIEGO NA LEKCJI MOZNA BYŁO JESC.u profesora Koniecznego potrafiłam dostac 3 pały na jednej lekcji.ale lubiłam go bardzo mimo wszystko.fajne to były czasy.a o praktykach nie wspomne,miałam prywatne.ssssuuppeerrr!!!najfajniejsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P. Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:33 Cześć Jestem kabusiem(klasa k/b) rocznik 1997 i w formie przypomnienia chciałbym nadmienić że mgr Matyński uczył Podstaw Żywienia Zbiorowego i Mikrobiologii. Większość moich kumpli i ja też nazywała go ped......, ale jedno mu trzeba było przyznać u niego łatwo można było mieć dobrą ocene bo miał standardowe zestawy na sprawdziany i te same na poprawki, i nigdy nikomu nie zrobił krzywdy (ja bynajmniej o tym nic nie wiem). Polskiego uczył mnie mgr Konieczny to były 4 lata orki, ale na maturze dzięki temu byłoz górki, mata to już gorzej mgr Pyrkosz dobra kobieta ale nie umiała sprzedać tego co umiała,ona się nadaje na uczelnie a nie do gastronomika, i to jej powiedzenie "...matematyka to taki kochany przedmiot...". Pozdrawiam roczniki k/b to była super klasa, szkoda że ją skasowali. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa1982 Re: Do absolwentow Gastronomika 29.08.06, 08:05 Witaj kabusiu, hehe prawie same kabusie nam się tu zgłaszają. Coś TRE dawno nie pisał. A ja mam takie pytanie do Was: Pracujecie w zawodzie? Bo ja wyjechałam po szkole 2 razy do Pobierowa (miejsce moich prakytyk) do pracy, ale tak poza tym to już nie pracowałam jako kelnerka. Odwidziało mi sie z tym zawodem. Pracuję teraz w jendej z sal weselnych w Częstochowie ale na kuchni :D A jak jets u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P. Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:29 Zuza ja cały czas pracuje w zawodzie kelnera, ale w Częstochowie mimo odpływu kilku naprawde dobrych kelnerów z doświadczeniem, pracodawcy wolą tępoty po ogólniakach lub po kursach niż kogoś z doświadczeniem, wiem bo już kilka razy chciałem znaleźść jakąś inną prace. Chyba się po prostu przebranżowie, żegnaj kelnerstwo. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona 21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:42 Hej hej ja też nie pracuje w tym zawodzie, po szkole kilka razy pojechalam do Łeby do Wodnika popracowac sezonowo ale to wszystko dzis jestem w bankowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek;) Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:45 a jest ktos z rocznika 83?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:07 a z rocznika 84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:02 ja pracuje w zawodzie ale do wcześniejszych słów M.P. się przyłącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:57 zgadzam się z wypowiedziami.PRACODAWCY nie umieją docenic ludzi po szkole gastronomicznej którzy są odpowiednio wykształceni w swoim zawodzie a wolą motołów którzy mogą się schować z wiedzą i umiejętnościami i niszczą nas zawodowo. PRACODAWCY ZASTANÓWCIE SIĘ CO ROBICIE BO LOKALE BĘDĄ PUSTE PRZY TAKIEJ OBSŁUDZE Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa1982 Re: Do absolwentow Gastronomika 12.09.06, 11:40 Podbijam, moze sie ktoś jeszcze znajdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P. Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 10:37 A pamiętacie w Wodniku "Kurnik", to dopiero był syf. Byłem w Wodniku tylko raz ale naszczęście zakwaterowali nas na Krabie to tam gdzie były kolonie. W Łebie było fajnie w starym poczciwy Stradomiu, żarcia ile się da i nie trzeba było się dożywiać "po kryjomu" lub na mieście tak jak w Wodniku. Ja w Stradomiu byłem dwa razy i wspominam je bardzo miło. Piszcie o swoich praktykach wyjazdowych. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona 21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:39 Jasne że pamietam kurnik byłam w nim kilka razy, bylismy też akwaterowni normalnie w hotelu i wtedy było odjazdowo, ale i kurnik dało sie przeżyć - miał swój urok... - jesli wiecie o czym mówię W krabie tez było ok. W stradomiu tez byłam raz - było świetnie tak jak mówisz jedzenia pod dostatkiem , ale jesli ktoś w wodniku był kelnerem nie miał źle zwłaszcza jak sie weszło w dobre układy z kucharkami. W wodniku raz bylismy tez zakwaterowani koło pralni. A pamietacie kucharke ze stradomia nie wiem jak sie nazwywa starsza była ale wspaniała kobieta pozdrawiam MP a kiedy dokładnie byłas w stradomiu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa1982 Re: Do absolwentow Gastronomika 04.09.06, 14:34 Ja byłam 2 x w Międzywodziu i 2 x w Pobierowie. Później jeszcze 2 lata pracowałam (w sezonie ma sie rozumieć) w Pobierowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P. Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:50 Zrospaczona 21 w Stradomiu byłem dwa razy,w sierpniu 1994 roku i lipcu 1996 roku,było super. To były moje chyba najlepsze praktyki, i zarazem ostatnie, od tego czasu nie byłem w Łebie. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:22 piszecie o nauczycielu Podstaw Zywienia, a kto pamięta p. Popko (o zgrozo) od Mikrobiologii i jeszcze jedną p. profesor od Zasad Żywienia-miały razem wspólny kantorek. No i jeszcze pani Włoskowicz pedagog szkolna. Moją wych. była jakiś czas p. Jędrychowska, polskiego uczyła p. Wanda Kośmider - bardzo wymagająca ale super kobitka, Matematyka p. Wiesława Jeżyna, też mile ją wspominam......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona21 Re: Do absolwentow Gastronomika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:10 Witajcie po dłuższej nieobecności Właśnie miałam okazję odwiedzić ostatnio Łebę (tam kabusie mieli praktyki i ja zresztą też) Zmiany w Łebie okrutne Wodni hotel 3 gwiazdkowy odnowiony restauracja teraz się nazywa Książęca, a słynny kurnik no cóż teraz tam jest centrum odnowy i spa - szok. a Łeba sie bardzo rozrasta nowe hotele restauracje knajpki super. pozdrawiam wszystkich kabusiów Odpowiedz Link Zgłoś