Gość: absolwent IP: *.prenet.pl 23.08.06, 16:16 Co sądzicie o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:22 ja kończyłam ją prawie 10 lat temu - to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.profiline.pl 23.08.06, 16:26 tak , tak to była fajna szkoła . Nie wiem jak teraz , ale 10 lat temu było ok pozdrowienia dla całego rocznika robiącego maturę w 95 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWING Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:27 i dla 93 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:28 być może piotrze znamy sie z widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:54 Ja też w 93 pisalam maturkę , pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:28 Ja robiłem maturę w 93. Również pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kum Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.21.pl / *.21.pl 23.08.06, 16:33 ej, o opinie chodzi dla tej szkoły a nie zeby pozdrawiać:] WIęc jaka kto ma opinie, fajnie jak by opinie były świeższe od Wasztch sprzed 10lat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing@o2.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:18 ej rafik - do której klasy chdziłeś - czasem nie do tb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:17 Nie, ja 4 lata w LZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:55 cześć Kinga ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing-kinga Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:17 cześć. co słychać?? a kto pamięta poje..nego brandysa?????/??????????????? to już legenda a ciągle śni mi się po nocach he, he ,he... wiadomość dla pana "profesora" - kinga śledź (może i pan będzie mieć dzisiaj jakiś koszmarek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:20 pozdrowionka natomiast dla: p. małgosi reterskiej, i. jarockiej, p.kubary i koniecznie dla z. ociepy - fizyka z nią to była czysta przyjemność (wiecie o co chodzi ...) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 00:55 Ja kończyłem tę szkołę niedawno i chętnie bym tam powrócił. Same pozytywane wspomnienia. Pozdrowienia dla wszystkich zssb-wiaków :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 24.08.06, 02:06 Slonczylam ta szkole w 2001 roku, mam dobre wspomnienia, szczegolnie milo wspominam wycieczki do Szczyrku :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 09:04 Brałem udział w dwóch wycieczkach do Szczyrku i z obu też mam świetne wspomnienia :-)) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxqc11h Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:38 To trzeba było nie zdać tej matury :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.profiline.pl 24.08.06, 09:03 co Ci powiedzieć ? że jaraliśmy papierosy w kiblu a prof. Atłasik jak wpadł to nawalał wszystkich dziennikiem po głowie a ostatni musiał zbierać pety, gralismy w karty na praktykach w wykładowcami o wolny czas , robiliśmy fuchy im ma mieście . Kadra jaka była to taka była , jak w każdej innej szkole . Byli profesorowie mający wiedzę i których się szanowało a byli też tacy których się w ogóle szanowano. Wszystko zależy od grupy . Trzeba wiedzieć co i ile można . My to wiedzieliśmy i całej naszej klasie żyło się raczej dobrze. W ciągu 5 lat chyba tylko jeden nie zdał / ale chyba z własnej woli/ Ogólnie fajna szkoła , kilku chłopaków z mojej klasy zaszło daleko i mają wiedze , inni nie ale to chyba ich sprawa -takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 212.160.86.* 24.08.06, 10:32 niewiem jak ta szkołe mozna miło wsponinac : J.Polski-Michałowska, Fizyka- Czarny (jej nazwisko sie nie odmienia hehe) chemia-Dobosz, i jescze biologia ale nazwiska nie pamietam jednym zdaniem koszmar nie polecam tej szkoły chodz miał bys same 4 i 5 to i tak Ci wiecej niez 3 nie postwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 24.08.06, 13:35 Jak ktos chce sie uczyc to bedzie sie uczyl w każdej szkole, a nie prawda ze są tam same 4 i 5, co swiadczy nawet o tym że byla liczba osob które nie zdawaly z klasy do klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:40 Ala Czarny to było coś strasznego, jednak mieliśmy na nią sposób, na prawie każdych zająciach robiliśmy składke po 20gr na "pieski" i zajęć już nie było:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójcik ZSSB, rocznik 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:35 Ukończyłem TS w 2003 roku. Przez pięć lat obserwowałem sobie ta placówkę... Pamiętam prof. dyr. I.Warchoł (matematyka), prof. A.Czarny (fizyka), prof. D.Rukszę (J.Polski), prof.prof. Cieślików (on - przedmioty elektrotechniczne, ona - przedmioty ściśle techniczne), prof. E.Kubarę (chemia, ochr.środowiska), prof. B.Kurzelowskiego (przedmioty samochodowe), prof. H.Zajder (przedmioty samochodowe i moja promotor pracy dyplomowej), prof. T. Kłosowskiego (wych.fiz.), prof. dyrektora naczelnego P.Galewicza (dyrektor ZSSB i przedmioty samochodowe) oraz przede wszystkim moją wychowawczynię prof. Ewę Szewczyk-Krakowiak, która potrafiła pogodzić ogień z wodą, i której dziękuję za wspaniałe pięć lat. Opinie mam różne. Uczniowie z geografii są lepiej oceniani ipsatywnie za udział w wycieczkach szkolnych (płatnych!), niektórzy nauczyciele sprawiają wrażenie, jakby ich zesłała trzecia rzesza niemiecka (a może i w pół do czwartej...), ale są też prawdziwi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: ZSSB, rocznik 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:24 Strasznie dużo tych prosfesorów, to uniwersytet jakiś się nam zrobił w Czwie? Matura w TS w 73r. Znam tylko dyrektora Galewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:22 ja tam konczyłam Liceum Ogolnokształcace o profilu informatycznym z elementami menedzerstwa ... ;o) A Brandysa oczywiscie ze pamietam, miałam matematykę 4 lata !! I jeszcze pani od biologi - tez mały koszmarek - Biś się nazywała, potem zmieniła nazwisko - a mature pisałam chyba w 1996 albo 1997 ? W kazdym badz razie pierwszy rocznik Liceum Ogolnokształcacego Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:31 Ja tez kończyłem ogólniak , ale kto wymyślił że u Michałowskiej same 4 i 5 , ja miałem 5 ale cuda na kiju odstawiałem żeby ta ocenę przyłapać . A wspominam bardzo miło oprócz pani p. od biologii ale zapomniałem jak się ten chodzący koszmar nazywa Pazdro dla wszystkich absolwentów i uczących się i niech starce Nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:03 Pani od bilogii nazywała się BIŚ !! wrrrr koszmar !! Po slubie chyba Jędras? Ale pewna nie jestem Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:57 Gość portalu: dori napisał(a): > ja tam konczyłam Liceum Ogolnokształcace o profilu informatycznym z elementami > menedzerstwa ... ;o) A Brandysa oczywiscie ze pamietam, miałam matematykę 4 > lata !! I jeszcze pani od biologi - tez mały koszmarek - Biś się nazywała, > potem zmieniła nazwisko - a mature pisałam chyba w 1996 albo 1997 ? W kazdym > badz razie pierwszy rocznik Liceum Ogolnokształcacego No to pewnie się z widzenia znamy, ten sam rocznik, klasa A ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:01 taaaaaaaaak ??? a ja klasa C :> a bywałes / -as na zielonych szkołach ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:48 iskierkaaa napisała: > taaaaaaaaak ??? a ja klasa C :> > a bywałes / -as na zielonych szkołach ? :-)))) Nie bywałem na zielonych szkołach. Byłem z tych co zostawali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:53 hmmm .... ja byłam na 2 na trzecią sie nie wybrałam i tez zostałam ... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:35 Tak Jendrasowa najwredniejsza osoba w szkole u niej z łaski mi 3 postawiła a na studiach bez problemu pzrez 3 semestry miałem 5 :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 08:55 Kinga, ja po latach dobrze wspominam Brandysa, może i Ty mu wybaczysz ;-))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:43 no cóż lata potrafią zatrzeć wiele - ostatnio go spotkałam i palant mnie namawiał na pracę w ubezpieczeniach - wybaczyć to za wiele powiedziane ... chociaż dał wszystkim 4 na koniec 5 klasy i 4 na maturze (za wyjątkiem marzenki, której dał wymęczoną 3 /z czystej złośliowości, gdyż dziewczyna miała charakter/ to i tak jak go widzę to mnie skręca. ps. pamiętacie stanie pod klasą parami i oczekiwanie kiedy nadejdzie ON?, bóle brzucha A I PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ !!!!! - FACET POWIEDZIAŁ DO CHŁOPAKA Z NASZEJ KLASY, KTÓRY STRACIŁ OJCA:" co ojca nie masz w domu ..." I JESZCZE JEDNO - SWOJEGO CZASU CHŁOPAKI NOSILI TAKIE TAM KUCYKI - I CO ZROBIŁ GOŚĆ? - WZIĄŁ NOŻYCZKI I ZWYCZAJNIE MU GO ŚCIĄŁ!!! W TYCH CZASACH ZA TAKI NUMER DAWNO BY NIE UCZYŁ!!! - albo chodził o kulach he, he, he - wiadomo mamy teraz agresywnych uczniów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:45 mona - a może się przedstawisz i już będzie "milej" ps. można zorganizować jakiś wypad całego roku np. do Olsztyna albo na jakąś bibę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:01 Mona - czyli nieszczęsna Marzenka z charakterkiem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:27 ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:04 ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:50 piszesz z domku czy jeszcze z pracy? a zapomniałam - przecież ty masz super godziny - nie to co ja - nocne - he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:28 Piszę z domku, nie pracuję na nocki ;P, pozdrawiam i życzę miłej pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:31 szczęściara ... ja od 01,09 - zaczynam "gibać" do 21/00 Odpowiedz Link Zgłoś
little_annie Re: "Samochodówka" na Augustyna 25.08.06, 10:44 W tym roku skończyłam LO w "samochodówce" i żałuję, że już musiałam z niej odchodzić... Uważam, że te 3 lata nie były czasem straconym... Atmosfera jest super, nauczyciele,oczywicie z wyjątkami też spoko, do tego super panie w bufecie, zawsze będę miło wspominała te lata licealne... Pozdrawiam klasę 3 B LO i wszystkich nauczycieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:15 Tak szczególnie tysiąca i hod doga z pomarańczowo brązowo parówka to co tygrysy lubią najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 26.08.06, 04:27 I bardzo dobrze wspominam studniowke, bylam na dwoch - dla liceum i technikum. Zdecydowanie fajniejsza studniowka byla dla technikum! Odpowiedz Link Zgłoś