Dodaj do ulubionych

"Samochodówka" na Augustyna

IP: *.prenet.pl 23.08.06, 16:16
Co sądzicie o tej szkole?
Obserwuj wątek
    • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:22
      ja kończyłam ją prawie 10 lat temu - to były czasy
    • Gość: piotr Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.profiline.pl 23.08.06, 16:26
      tak , tak to była fajna szkoła . Nie wiem jak teraz , ale 10 lat temu było ok
      pozdrowienia dla całego rocznika robiącego maturę w 95 roku
      • Gość: MALWING Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:27
        i dla 93
        • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:28
          być może piotrze znamy sie z widzenia :)
        • Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:54
          Ja też w 93 pisalam maturkę , pozdrawiam!!!
      • Gość: Rafik Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:28
        Ja robiłem maturę w 93. Również pozdrowionka
        • Gość: Kum Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.21.pl / *.21.pl 23.08.06, 16:33
          ej, o opinie chodzi dla tej szkoły a nie zeby pozdrawiać:]
          WIęc jaka kto ma opinie, fajnie jak by opinie były świeższe od Wasztch sprzed
          10lat:P
        • Gość: malwing@o2.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:18
          ej rafik - do której klasy chdziłeś - czasem nie do tb?
          • Gość: rafik Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:17
            Nie, ja 4 lata w LZ.
          • Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:55
            cześć Kinga ;-P
            • Gość: malwing-kinga Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:17
              cześć.
              co słychać??
              a kto pamięta poje..nego brandysa?????/???????????????
              to już legenda a ciągle śni mi się po nocach he, he ,he...

wiadomość dla pana "profesora" - kinga śledź (może i pan będzie mieć dzisiaj
              jakiś koszmarek)
            • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:20
              pozdrowionka natomiast dla: p. małgosi reterskiej, i. jarockiej, p.kubary i
              koniecznie dla z. ociepy - fizyka z nią to była czysta przyjemność (wiecie o co
              chodzi ...)
    • lookas.prv.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 00:55
      Ja kończyłem tę szkołę niedawno i chętnie bym tam powrócił.

Same pozytywane wspomnienia.

Pozdrowienia dla wszystkich zssb-wiaków :-)

• Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 24.08.06, 02:06
        Slonczylam ta szkole w 2001 roku, mam dobre wspomnienia, szczegolnie milo
        wspominam wycieczki do Szczyrku :)
        • lookas.prv.pl Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 09:04
          Brałem udział w dwóch wycieczkach do Szczyrku i z obu też mam świetne
          wspomnienia :-))

• Gość: wxqc11h Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:38
        To trzeba było nie zdać tej matury :)

pozdrawiam
    • Gość: piotr Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.profiline.pl 24.08.06, 09:03
      co Ci powiedzieć ?
      że jaraliśmy papierosy w kiblu a prof. Atłasik jak wpadł to nawalał wszystkich
      dziennikiem po głowie a ostatni musiał zbierać pety, gralismy w karty na
      praktykach w wykładowcami o wolny czas , robiliśmy fuchy im ma mieście . Kadra
      jaka była to taka była , jak w każdej innej szkole . Byli profesorowie mający
      wiedzę i których się szanowało a byli też tacy których się w ogóle szanowano.
      Wszystko zależy od grupy . Trzeba wiedzieć co i ile można . My to wiedzieliśmy
      i całej naszej klasie żyło się raczej dobrze. W ciągu 5 lat chyba tylko jeden
      nie zdał / ale chyba z własnej woli/
      Ogólnie fajna szkoła , kilku chłopaków z mojej klasy zaszło daleko i mają
      wiedze , inni nie ale to chyba ich sprawa -takie życie.
      • Gość: Sebek Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 212.160.86.* 24.08.06, 10:32
        niewiem jak ta szkołe mozna miło wsponinac : J.Polski-Michałowska, Fizyka-
        Czarny (jej nazwisko sie nie odmienia hehe) chemia-Dobosz, i jescze biologia
        ale nazwiska nie pamietam jednym zdaniem koszmar nie polecam tej szkoły chodz
        miał bys same 4 i 5 to i tak Ci wiecej niez 3 nie postwia
        • Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 24.08.06, 13:35
          Jak ktos chce sie uczyc to bedzie sie uczyl w każdej szkole, a nie prawda ze są
          tam same 4 i 5, co swiadczy nawet o tym że byla liczba osob które nie zdawaly z
          klasy do klasy.
        • Gość: Maggus Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:40
          Ala Czarny to było coś strasznego, jednak mieliśmy na nią sposób, na prawie
          każdych zająciach robiliśmy składke po 20gr na "pieski" i zajęć już nie było:D:D
    • Gość: DWójcik ZSSB, rocznik 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:35
      Ukończyłem TS w 2003 roku. Przez pięć lat obserwowałem sobie ta placówkę...
      Pamiętam prof. dyr. I.Warchoł (matematyka), prof. A.Czarny (fizyka), prof.
      D.Rukszę (J.Polski), prof.prof. Cieślików (on - przedmioty elektrotechniczne,
      ona - przedmioty ściśle techniczne), prof. E.Kubarę (chemia, ochr.środowiska),
      prof. B.Kurzelowskiego (przedmioty samochodowe), prof. H.Zajder (przedmioty
      samochodowe i moja promotor pracy dyplomowej), prof. T. Kłosowskiego
      (wych.fiz.), prof. dyrektora naczelnego P.Galewicza (dyrektor ZSSB i przedmioty
      samochodowe) oraz przede wszystkim moją wychowawczynię prof. Ewę
      Szewczyk-Krakowiak, która potrafiła pogodzić ogień z wodą, i której dziękuję za
      wspaniałe pięć lat.
      Opinie mam różne. Uczniowie z geografii są lepiej oceniani ipsatywnie za udział
      w wycieczkach szkolnych (płatnych!), niektórzy nauczyciele sprawiają wrażenie,
      jakby ich zesłała trzecia rzesza niemiecka (a może i w pół do czwartej...), ale
      są też prawdziwi ludzie.
      • Gość: bryg Re: ZSSB, rocznik 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:24
        Strasznie dużo tych prosfesorów, to uniwersytet jakiś się nam zrobił w Czwie? Matura w TS w 73r. Znam tylko dyrektora Galewicza!
    • Gość: dori Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:22
      ja tam konczyłam Liceum Ogolnokształcace o profilu informatycznym z elementami
      menedzerstwa ... ;o) A Brandysa oczywiscie ze pamietam, miałam matematykę 4
      lata !! I jeszcze pani od biologi - tez mały koszmarek - Biś się nazywała,
      potem zmieniła nazwisko - a mature pisałam chyba w 1996 albo 1997 ? W kazdym
      badz razie pierwszy rocznik Liceum Ogolnokształcacego
      Pozdrawiam !!
      • Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:31
        Ja tez kończyłem ogólniak , ale kto wymyślił że u Michałowskiej same 4 i 5 , ja
        miałem 5 ale cuda na kiju odstawiałem żeby ta ocenę przyłapać . A wspominam
        bardzo miło oprócz pani p. od biologii ale zapomniałem jak się ten chodzący
        koszmar nazywa

Pazdro dla wszystkich absolwentów i uczących się i niech starce Nauczycieli
        • iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:03
          Pani od bilogii nazywała się BIŚ !! wrrrr koszmar !! Po slubie chyba Jędras?
          Ale pewna nie jestem

Pzodrawiam
      • Gość: =R= Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:57
        Gość portalu: dori napisał(a):

> ja tam konczyłam Liceum Ogolnokształcace o profilu informatycznym z elementami
        > menedzerstwa ... ;o) A Brandysa oczywiscie ze pamietam, miałam matematykę 4
        > lata !! I jeszcze pani od biologi - tez mały koszmarek - Biś się nazywała,
        > potem zmieniła nazwisko - a mature pisałam chyba w 1996 albo 1997 ? W kazdym
        > badz razie pierwszy rocznik Liceum Ogolnokształcacego

No to pewnie się z widzenia znamy, ten sam rocznik, klasa A ;)
        • iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:01
          taaaaaaaaak ??? a ja klasa C :>
          a bywałes / -as na zielonych szkołach ? :-))))
          • Gość: =R= Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:48
            iskierkaaa napisała:

> taaaaaaaaak ??? a ja klasa C :>
            > a bywałes / -as na zielonych szkołach ? :-))))

Nie bywałem na zielonych szkołach. Byłem z tych co zostawali ;)
            • iskierkaaa Re: "Samochodówka" na Augustyna 24.08.06, 15:53
              hmmm .... ja byłam na 2 na trzecią sie nie wybrałam i tez zostałam ... :o)

• Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:35
                Tak Jendrasowa najwredniejsza osoba w szkole u niej z łaski mi 3 postawiła a na
                studiach bez problemu pzrez 3 semestry miałem 5 :)
                Pozdro
    • Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 08:55
      Kinga, ja po latach dobrze wspominam Brandysa, może i Ty mu wybaczysz ;-))???
      • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:43
        no cóż lata potrafią zatrzeć wiele - ostatnio go spotkałam i palant mnie
        namawiał na pracę w ubezpieczeniach - wybaczyć to za wiele powiedziane ...
        chociaż dał wszystkim 4 na koniec 5 klasy i 4 na maturze (za wyjątkiem
        marzenki, której dał wymęczoną 3 /z czystej złośliowości, gdyż dziewczyna miała
        charakter/ to i tak jak go widzę to mnie skręca.

ps. pamiętacie stanie pod klasą parami i oczekiwanie kiedy nadejdzie ON?, bóle
        brzucha A I PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ !!!!! - FACET POWIEDZIAŁ DO CHŁOPAKA Z NASZEJ
        KLASY, KTÓRY STRACIŁ OJCA:" co ojca nie masz w domu ..."
        I JESZCZE JEDNO - SWOJEGO CZASU CHŁOPAKI NOSILI TAKIE TAM KUCYKI - I CO ZROBIŁ
        GOŚĆ? - WZIĄŁ NOŻYCZKI I ZWYCZAJNIE MU GO ŚCIĄŁ!!!
        W TYCH CZASACH ZA TAKI NUMER DAWNO BY NIE UCZYŁ!!! - albo chodził o kulach he,
        he, he - wiadomo mamy teraz agresywnych uczniów ;-)
      • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:45
        mona - a może się przedstawisz i już będzie "milej"

ps. można zorganizować jakiś wypad całego roku np. do Olsztyna albo na jakąś
        bibę?

• Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:01
          Mona - czyli nieszczęsna Marzenka z charakterkiem ;-P
        • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:27
          ups
          • Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:04
            ;-)))
            • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:50
              piszesz z domku czy jeszcze z pracy?
              a zapomniałam - przecież ty masz super godziny - nie to co ja - nocne - he, he,
              he.
              • Gość: Mona Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:28
                Piszę z domku, nie pracuję na nocki ;P, pozdrawiam i życzę miłej pracy !!!
                • Gość: malwing Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:31
                  szczęściara ...
                  ja od 01,09 - zaczynam "gibać" do 21/00
    • little_annie Re: "Samochodówka" na Augustyna 25.08.06, 10:44
      W tym roku skończyłam LO w "samochodówce" i żałuję, że już musiałam z niej
      odchodzić...
      Uważam, że te 3 lata nie były czasem straconym... Atmosfera jest super,
      nauczyciele,oczywicie z wyjątkami też spoko, do tego super panie w bufecie,
      zawsze będę miło wspominała te lata licealne...
      Pozdrawiam klasę 3 B LO i wszystkich nauczycieli :)
      • Gość: xXx Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:15
        Tak szczególnie tysiąca i hod doga z pomarańczowo brązowo parówka to co tygrysy
        lubią najbardziej ;)
        • Gość: mo Re: "Samochodówka" na Augustyna IP: 83.167.248.* 26.08.06, 04:27
          I bardzo dobrze wspominam studniowke, bylam na dwoch - dla liceum i technikum.
          Zdecydowanie fajniejsza studniowka byla dla technikum!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka