Gość: MEMBRANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:07 co to jest ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysztof Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:40 chodzi o imnpreze ktora sie co roku odbywa ponoc jest to tylko za okazaniem specjalnego zaproszenia ale czy jet to prawda nie wiem ibnie bylem i nie bede raczej bo wiem ze tam graja haus itp muzyke a to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_tlen Re: Membrana 25.08.06, 17:06 "nie mow nikomu co sie dzieje w domu" tylko zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D... Re: Membrana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.06, 19:42 Memebrana to półprzepuszczalna selektywna... bla bla bla... Ochrona Środowiska pozdrawia:P Eh... tylko zaproszenia... i ciiiiiiiiiiiiiii:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:03 z tego co wiem to jest ielagalna impreza i wogole wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazona Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:07 z tego co ja slyszalam to tam chodzi mlodziez ktora lubi sobie wziasc co nieco z uzywek to jest straszne ponoc mnostwo p[ijanych i bog wie co jeszzce ludzi az sie plakac chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.08.06, 22:00 dostałam zaproszenie na ost imprezie w c4, nie jestem z częstochowy podajcie mi adres, bo chce sie wybrac, ale nie wiem gdzie...czy mogę zabrac os towarzyszącą na imprezkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Membrana IP: 83.167.248.* 26.08.06, 04:13 Nie mow nikomu co dzieje sie w tym domu, ciiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.06, 08:49 na 100%????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.06, 08:50 oki, ciiiii, tylko chcę tam być..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:20 tak jasne ciiii i co jeszce? pewnie na stradomiu jak zwykle gdzies ta impreza bedzie z tego co mi wiadomo to zawsze gdzies w tamtych rejonach jest to urzadzan mimo ze takiej muzyki nie slucham to jednak sie co nieco slyszy heheh a co sie tam dzieje to juz mozna sobie wyobrazic chlanie i cp@@ie na maxa sie moge zalozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D... Re: Membrana IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.06, 19:19 Idź do C4 i się dowiedz gdzie masz iść... masz zaproszenie, więc Cię skierują... Odpowiedz Link Zgłoś