IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:07
co to jest ?????
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysztof Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:40
      chodzi o imnpreze ktora sie co roku odbywa ponoc jest to tylko za okazaniem
      specjalnego zaproszenia ale czy jet to prawda nie wiem ibnie bylem i nie bede
      raczej bo wiem ze tam graja haus itp muzyke a to nie dla mnie
      • leniwy_tlen Re: Membrana 25.08.06, 17:06
        "nie mow nikomu co sie dzieje w domu"

tylko zaproszenia.
    • barone Re: Membrana 25.08.06, 19:25
      pl.wikipedia.org/wiki/Membrana
      • Gość: D... Re: Membrana IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.06, 19:42
        Memebrana to półprzepuszczalna selektywna... bla bla bla... Ochrona Środowiska
        pozdrawia:P

Eh... tylko zaproszenia... i ciiiiiiiiiiiiiii:P
        • Gość: hmmm Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:03
          z tego co wiem to jest ielagalna impreza i wogole wszystko
          • Gość: przerazona Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:07
            z tego co ja slyszalam to tam chodzi mlodziez ktora lubi sobie wziasc co nieco z
            uzywek to jest straszne ponoc mnostwo p[ijanych i bog wie co jeszzce ludzi az
            sie plakac chce :(
            • Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.08.06, 22:00
              dostałam zaproszenie na ost imprezie w c4, nie jestem z częstochowy podajcie mi
              adres, bo chce sie wybrac, ale nie wiem gdzie...czy mogę zabrac os towarzyszącą
              na imprezkę?
              • barone Re: Membrana 25.08.06, 23:31
                Al. NMP 3
                • Gość: dziewczyna Re: Membrana IP: 83.167.248.* 26.08.06, 04:13
                  Nie mow nikomu co dzieje sie w tym domu, ciiiii
                • Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.06, 08:49
                  na 100%?????
    • Gość: xyz Re: Membrana IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.08.06, 08:50
      oki, ciiiii, tylko chcę tam być.....
      • Gość: ?????? Re: Membrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:20
        tak jasne ciiii i co jeszce? pewnie na stradomiu jak zwykle gdzies ta impreza
        bedzie z tego co mi wiadomo to zawsze gdzies w tamtych rejonach jest to urzadzan
        mimo ze takiej muzyki nie slucham to jednak sie co nieco slyszy heheh a co sie
        tam dzieje to juz mozna sobie wyobrazic chlanie i cp@@ie na maxa sie moge zalozyc
        • Gość: D... Re: Membrana IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.06, 19:19
          Idź do C4 i się dowiedz gdzie masz iść... masz zaproszenie, więc Cię skierują...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka