Dodaj do ulubionych

Chirurg szczękowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:48
Witam
Czy kiedyć ktoś usuwał zęba w przychodni na ulicy Kiedżyńskiej na kasę
chorych? Na ulicy Kilińskiego dopiero są zapisy na styczeń nie wiem jak tam
ale chciałam zasięgnąć opinii o tej chirurgii szczękowej.

A może ktoś zna inną przychodnę gdzie można usunąć zęba na kasę chorych/
Obserwuj wątek
    • iqnia Re: Chirurg szczękowy 26.08.06, 20:10
      Polecam dr Kosinska albo dr Kucharskiego, ale oni nie przyjmuja na kase
      chorych. Ze znalezieniem dobrego dentysty, ktory przymuje na kase chorych nie
      bedzie latwo
      • Gość: marlklom Re: Chirurg szczękowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:26
        Czy chodzi o Halinę Kosińską? bo właśnie taka przyjmuje w przychodni na ul.
        Kiedżyńskiej a tam jest na kasę chorych?
        • Gość: kinia Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:13
          spróbój na limanowskiego - tam przyjmują i stomatolodzy i chirurdzy szczękowi.
          nawet nmie wiem czy nie sam dr kucharski - taki młody, szczupły, łysy facet -
          bardzo fachowy i super lekarz.
          • iqnia Re: Chirurg szczękowy 28.08.06, 20:13
            Tak, chodzi mi o dr Haline Kosinska
    • Gość: aja Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:30
      ja wyrywalam zabki u pani chirurg Beaty Tkocz-Szczepanik na ulicy Wodzickiego
      10- super fachowiec z tej pani i na kase chorych oczywiscie.Tel do gabinetu
      3611197.
      • Gość: xxx Re: Chirurg szczękowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:10
        ja polecam w 100% Panią dr Kosińską z przychodni na Kiedrzyńskiej. Rwali mi zęba
        w przychodni na Kilińskiego i jeden z Panów doktorków zrobił mi dziure w zatoce
        po czym miałem spore komplikcje. Dopiro Pani Kosińska udzielila mi
        profesjonalnej pomocy i to na NFZ. Więc jeszcze raz polecam!
    • Gość: dziadziu Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:32
      Ja polecam Stary Rynek wieczorem. Zaatwi za darmo i bezbolenie. Na sam koniec
      mozna tamtejszym chirurgom szczkowym nad 2 z na piwko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka