Dodaj do ulubionych

sklepy z wózkami

27.08.06, 11:54
Chciałam przyjechać do Częstochowy kupić wózek i inne potrzebne rzeczy dla
dziecka niestety nie wiem gdzie mogłabym to zrobić. Bardzo proszę o kilka
adresów fajnych sklepów i jeśli można godziny otwarcia także w sobotę.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: koralik Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:47
      www.tako.czest.pl
      • Gość: kolo Re: sklepy z wózkami IP: 80.54.168.* 27.08.06, 12:50
        Smykatesy na ulicy wilssona polecam goraco
    • Gość: daisy Re: sklepy z wózkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:57
      ja kupilam wozek prosto od producenta. kosztowal mnie 500 zeta. wzor taki sam jak w tako tylko o polowe tanszy. jest to wozek gleboki przerabiany pozniej na spacerowke. posiada nosidelko, dwie torby, kosz na zakupy. jest porzadnie wykonany i spelnia wszystkie standarty. firma TOMAS , ulica. solskiego 25. dzielnica wyczerpy. zreszta mozesz wejsc na strone TOMAS. oferuja bogata kolorystyke. szczesliwego rozwiazania. pozdrawiam.
    • Gość: Gosia Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:16
      Nie jestem pewna, czy są tam wózki, ale sporo fajnych rzeczy dla noworodka
      dostaniesz w Jacku i Agatce, przy 1-go maja w bramie.
    • mamatrojga Re: sklepy z wózkami 27.08.06, 21:04
      ja mam najblizej do magicznej krainy, na brzeznickiej. ubranka i akcesoria w
      bardzo przystepnych cenach. nie ma za to wozkow ani fotelikow, a szkoda
      • artwol1 Re: sklepy z wózkami 27.08.06, 22:51
        Witam!Kupowałem wózek pół roku temu i pozwoliłem zjechać sobie wszystkich
        producentów w Częstochowie zanim na jakiś się zdecydowałem.Wybrałem firmę Dymex
        i to był najlepszy wózek jaki widziałem.Pozdrawiam
        • Gość: iza Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:17
          a gdzie jest dymex i gdzie jest ulica brzeznicka?
          • artwol1 Re: sklepy z wózkami 28.08.06, 22:53
            www.dymex.com.pl
            • myszka600 Re: sklepy z wózkami 28.08.06, 22:57
              polecam handlowy dom dziecka mal.nmp 21 najnizsze ceny firmy graco kolorystyka
              na zamowienie no i przede wszystkim mila obsluga ktora swietnie potrafi
              doradzic.polecam
              • Gość: linijka Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:08
                khe khe, "najlepsza obsluga" - jakbym miala wskazac gdzie jest najgorsza w
                czestochowie to mialabym ciezki problem czy wlasnie w tym handlowym domu dziecka
                czy na wielusnkim rynku. klient jest traktowany jak intruz, a juz zwlaszcza
                nimili sa jak jest klient "ogladacz" ktory chce sie zorientowac w asortymencie.
                wklejam co napisalam juz kiedys:

moja noga tam nie postala od czasu kiedy bedac tam w ciazy - widocznej, a jakze
                poprosilam o mozliwosc skorzystania z toalety (powiedzialam ze slabo sie czuje)
                a jakas &^%$%^ powiedziala ze mam isc do mc donaldsa bo u nich nie ma. na
                pieterku jej mlodsza kolezanka zlamala sie moja nieszczesliwa mina ale stala pod
                drzwiami zebym nie ukradla papieru :))) hmm albo :(((
          • Gość: jaaa Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:23
            ul.brzeznicka jest to ulica odchodzaca od dekabrystow kolo skrzyzowania
            dekabrystow z kiedrzynska jesli ci to ulatwi sprawe to dojdziesz ta ulica do
            promenady jadac dekabrystow od strony armii krajowej mijasz skrzywowanie i
            skrecasz w pierwsza ulice za swiatlami to wlasnie ta chyba powinnas juz
            trafic :) pozdro
    • Gość: kikaaa Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:47
      proponuje najpierw zajrzec na strony producentow i zobaczysz co cie interesuje.
      bo wiekszosc producentow ma tylko u siebie wystawione wszystkie wozki.
      ja polecam Roana, jest super www.roan.pl
      W II Alei jest taki sklep gdzie mozna zobaczyc wozki roznych producentow, jest
      on kolo apteki po schodkach na gorze.
      W Berbeciu tylko Polak i kilka innych drozszych wozkow. W Smykatesach tylko
      dziwne drozsze wozki i Graco. Tak samo w Domu dziecka w alejach.
      Ale najlepiej poszukaj sobie najpierw na necie co cie interesuje i jedz
      zobaczyc te wozki u producentow. (np. Roan, Deltim, Polak, Dymex, Mikrus i
      jeszcze wiele innych)
      • Gość: kikaaa Re: sklepy z wózkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:54
        Aha no jeszcze sa: El-Jot, Kajtex, Baby-Dreams, Wampol, Anmar, Sojan :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka