independent-girl 27.08.06, 17:44 Piękną tęczę mamy na niebie! Nawet dwie :) ale jedna jest tak intensywna jakby ktoś pędzlem po niebie pociągnął :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Tęcza :) IP: 80.54.173.* 27.08.06, 17:47 aż się usmiechnęłam:)a żeby było jeszcze weselej polecam mały seansik:) www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=2094 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tęcza :) 27.08.06, 17:57 Independent-Girl, czy rowniez podpisujesz sie tym nickiem? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=47509708&a=47561445 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:07 Nie, ja jestem tylko independent-g-IR-l, ten nieszczęsny-g-RI-l to wymysł mojego kolegi, który z nudów albo sama nie wiem z czego, podszywa się pode mnie. Niegroźnie i nie pisze żadnych wulgarnych czy chamskich postów, ale jednak... Moje prośby nie działają :/ W każdym razie w przypadku bardzo głupiej treści w poście (i-gRIl jest do tego zdolny :P ) proszę o baczne zwrócenie uwagi na drugi człon nicka :-) I miło,że się upewniasz :) Pozdrawiam ciepło :) Kasia :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:15 Dziekuje Ci za wyjasnienie. > Pozdrawiam ciepło :) Na Tęczy i Wzajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-gril Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:19 independent-girl przeciez ty mnie nigdy o to nie prosiłaś!!! a wręcz przeciwnie - zawsze smiejesz sie do rozpuku z opowiadań o gadkach na forum. moge forumowiczom zaprezentowac próbke twojego śmiechu hahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:21 Misiek, Ty Łosiu! :P Już Ci parę razy mówiłam, tylko w potoku słów, które ja zazwyczaj z siebie wyrzucam Ty tego nie wychwytujesz :P A gadki na forum bywają zabawne, poza tym nie raz przy Tobie się śmieję do rozpuku, taka już jestem :-) A śmiech...uważaj sobie,bo mam Twoje zdjęcia na dysku i w telefonie... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-gril Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:27 niezależna, ty mnie tutaj zdjęciami nie szantażuj, moje masz porządne, a ja w swoich zbiorach też mam pokaźna baze twoich... i do tego smiech w audio :D Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:33 Ciiii, ciiii, spokojnie Misiu :)) Nie wszyscy musza wiedzieć jakie masz moje zdjęcia :P Zakopujemy topór wojenny :) Ale jak masz ochotę się wypowiadać na forum częściej to zmień proszę nick albo chociaż sygnaturkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:33 Tęcza mieni sie pawim ogonem w uroczym wachlarzu, dzieki Wam, na tym watku. Znikam wraz z nia;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:35 Storimo, pojawiłeś się dziś na forum wraz z pojawieniem się tęczy, ale to nie znaczy,że masz wraz z nią znikać ;-) Pozdrawiam :) Kasia Независимая-Девушка :))) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Tęcza :) 27.08.06, 18:45 independent-girl napisała: > Storimo, pojawiłeś się dziś na forum wraz z pojawieniem się tęczy, ale to nie > znaczy,że masz wraz z nią znikać ;-) > > Pozdrawiam :) > Kasia Независима > 103;-Девушка :))) > Niestety juz Z/-\ l\l i k l e /\/\ ;) > Odpowiedz Link Zgłoś