Dodaj do ulubionych

klub chudego grubasa

29.08.06, 15:48
co powiecie na stworzenie ekipy, która np. wieczorami lub porankami w parku
by ćwiczyła, chodziła na basen itd, itp ?
ważę przynajmniej za dużo o 10kg a z tego co wiem takich "chudych grubasów"
przybywa z roku na rok.

czekam na odpowiedzi

ps. może włączą się jacyś trenerzy społecznicy ;-}
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:50
      Trzeba nie jeść tyle.
      • Gość: NaDrzewoDobraRada Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:59
        nie wchodz na posty ktore cie nie interesuja i przestan piep....yć
        • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:06
          na tycie nie wpływa tylko jedzenie czy też jego brak.

ps. post ten jest adresowany również do osób aktywnych, które chciałyby fajnie
          spędzić czas.
          • kinita Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:43
            Na basen chętnie bym sie przeszła, bo wybieram się od poczatku wakacji i wybrać
            się nie mogę. A co do ćwiczenia, to 3 razy w tygodniu chodzę na fitness na
            Łódzką, jest bardzo fajnie, jak coś zapraszam. Napisz na mojego maila wiadomość,
            jak byś chciała się wybrać na basen, postaram się znaleźć czas:) Pozdrawiam, nie
            przejmuj się głupimi komentarzami, on(a) pewni siedzi przed monitorem i obżera
            się chipsami...
          • Gość: adek Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:53
            facet ma dobry pomysł ,a wy jak zwykle bluzgacie takich,wolicie siedziec jak
            stare pierdziochy w domu i nic nie robic!To jest własnie prawdziwy polak i
            polskie realja
            • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:58
              kotku - jestem kobietą - i zapraszam do grupy - wchodzisz w to?
    • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:50
      swojego czasu chodziłam na basen bardzo często , ostatnio to zaniedbałam i ...
      interesuje mnie basen ale nie taki, żeby pociskać tam jakieś pierdoły ale
      normalnie popływać.
      pływam dobrze i szukam ekipy, która będzie potrafiła zarówno pograć w dmuchaną
      piłkę, popływać z deską ale i się pościgać
      • monika_forys Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:55
        witam ja się pisze na basenik :)
        • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 16:58
          może 02,09,2006 - godz??????????
          • Gość: monika Re: klub chudego grubasa IP: 195.117.153.* 29.08.06, 17:01
            oki mi pasuje , tylko któy basen:) godizna tak zeby nie bylo za duzo ludzi ,
            aby spokojnie poplywac
            • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 17:10
              wg mnie najlepszym basen jest w szkole nr 48 północ - następnie kb.
              może ze względu na dostępność - kb?
              • Gość: monika Re: klub chudego grubasa IP: 195.117.153.* 29.08.06, 17:12
                oki to kb:) mi pasuje:)
                • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 17:15
                  no więc - mamy już basen !!!!
                  czekamy na grupę i godz.
                  piszcie !!!
    • Gość: soel Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:36
      A może chcialoby Wam se tez biegac:D bo ja niestety nie ma z kim:( a przydałoby
      sie troszke zrzucic:) pozdr
      • Gość: monika Re: klub chudego grubasa IP: 195.117.153.* 29.08.06, 17:39
        ja chce tak stracic z 5 kg , wszelak aktywnosc dla mnie wskazana jestem z rakowa
        • malwing Re: klub chudego grubasa 29.08.06, 17:52
          ja okolice jasnej góry - z bieganiem mógłby być mały problem wysiadaja mi
          kolana... - basen, albo szybki spacer - tak
          • Gość: Mona Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:28
            Droga koleżanko K!!!
            Jak znajdujesz na to wszystko czas???
            Praca, spacery, basen.....mąż, dzieci....pies
            Jak Ty to robisz???
            Pozdrawiam, całuję...i podziwiam ;-P
        • Gość: soel Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:21
          Ja jestem w sumie tez z okolic Jasnej Gory, chociaż może bliżej ellei...Również
          chciałabym strącić tak ok 5, 6 kg:)). Jak coś to może jakoś nr gygy się
          wymienimy bo tak na forum to może przyjść dużo os ob nie koniecznie z takimi
          zamiarami jak my... pozdrawiam
          • malwing Re: klub chudego grubasa 30.08.06, 14:08
            gg 9743732 - jestem tylko od 18/00 - 19/00

droga koleżanko M - zapomniałaś jeszcze o kochanku he, he, he...

ps. WCHODZISZ W TO DROGA KOL. M.?
            • Gość: Mona Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:09
              Niestety nie umiem pływać :-((, ale pomysł fajny i dzięki za zaproszenie.
              Pozdrowiam i życzę powodzenia ;-)
              • malwing Re: klub chudego grubasa 30.08.06, 16:17
                droga koleżanko M!!!!!!!!!!!
                a chodzić umiesz? - może szybkie spacery~!!!!!~
                • Gość: bingo Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:25
                  zaprzaszam do biegania - jest kilka osob ktore od kilku lat biega regularnie
                  dwa trzy razy w tygodniu!
                  • Gość: malwing Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:30
                    bieganie - to nie dla mnie - 2 razy "uciekłam" chirurgowi (kolana)
                    interesuje mnie coś bardziej spokojnego ...
                    ale pomysł jak najbardziej trafiony

ps. tyle ludzi na forum pyta gdzie pobiegać i takie tam pierdoły !!!
                    i co - macie teraz okazję!!!
                    • Gość: karolaa Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:31
                      ja bym rowniez chetnie zrzuciła 5,6 kg:) widze ze cos sprawa ucichła:) ja w
                      sumie najpierw poszłabym pobiegac, albo na jakis szybszy spacereka jak cos
                      dopiero pózniej na basen... Kto chetny??? :))
                      • malwing Re: klub chudego grubasa 31.08.06, 13:30
                        co tak tu cicho - weekend się zbliża i co? ...
                        • Gość: bingo Re: klub chudego grubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:37
                          widze ze to klub dyskusyjnego grubasa,
                          ja wczoraj przebieglem 10km.
                          Zapraszam dzis na stadion budowlancow od 18 do 20 wstep wolny.
                          Biegam w zolciotkiej kamizelce!
                          do zobaczenia
                          • malwing Re: klub chudego grubasa 31.08.06, 13:53
                            JA PO 3 KM - BYM PADŁA I MUSIAŁBYŚ MNIE REANIMOWAĆ
                            BASEN TO CO INNEGO !!! - MOJA SPECJALNOŚĆ

UWAGA KTO IDZIE NA BASEN W SOBOTĘ NP. 12/00?? (JEŚLI JEST WEJŚCIE O TEJ GODZ. -
                            OCZYWIŚCIE)
                            • Gość: karolaa Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:27
                              ja bym cehtnie poszła..ale niestety parcuje:(
                              • malwing Re: klub chudego grubasa 01.09.06, 14:36
                                szkoda - przecież zawsze można iść całą ekipą np. w niedzielę
                                • Gość: karolaa Re: klub chudego grubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:00
                                  teraz juz konkretnie bo widze ze cos nie mozemy sie dogadac?Kto na bank jest
                                  pewnien że poszedłby na basen ?? Np. we wtorek????
                                  • malwing Re: klub chudego grubasa 04.09.06, 15:04
                                    mogę tylko w sobotę lub w niedzielę - pracuje codziennie od 13/00 - 21/00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka