IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:15
włąsnie ostatbnio w sobote byłam w szoku ze zanjomymi chcielismy wpasc do pubu
i mielsimy zamiar do flasha bo bardzo dawno tam nie bylsimy a fajny lokal i
nas zatkało - pusti i jeszcze raz pustki w sobote około pólnocy :O:O z
ciekwaosci posząłm zobaczyc co siee dzieje naprzeciwko w sofie i tym jeszcz
ejednym nie apmoetam nazwy i było tak samo:/co sie dzieje??? czyzby wszyscy
jeszcz nead morzzem szaleli jeszczE???czy wybieraja tylko dyskoteki i
''tekno''?????chcoiaz na biznes pewnie pełno dzieciarni jak zwykle???
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:27
      Hmm... moze zanim kogos zaczniesz nazywac "dzieciarnia" mowie z gory ze ja do
      nich sie nie zaliczam to sam/a sie zastanow nad tym jak piszesz, gdyz twoja
      gramatyka zasluguje naprawde na krytyke. Nie chce nikogo pouczac ale piszac
      watek na forum Ludzie blagam piszcie tak jak sie pisac powinno a nie blad na
      bledzie w prostych slowach... ;/
      • Gość: pl Re: pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:02
        najwidoczniej mam problemy z pisownia ale kazdy chyba wie oco chodzi , a tu
        chodzi o temat a nie czy literke ''l'' postwiłam poprawnie za literka ''k''
        widocznie sie pomyliłam kiedy szybko chciałam napisac wiad. kazdy ma prawo do
        pomyłek. wiec co sie dzieje????
        • shizuoka20001 Re: pub 30.08.06, 12:06
          mylić się można, ale nie w całym tekście. Z obserwacji wynika, że jak napiszesz czytelnie napewno będzie więcej odp
          • Gość: pl Re: pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:11
            ale czy ktoś zaprzeczy ze na biznes centrum przebywa najwiecej młodziezy
            niepełnoletniej albo lepiej tak napisze -jest tam najnizsza srednia wieku??
            • shizuoka20001 Re: pub 30.08.06, 12:16
              No i ile ładniej :)
              Najwięcej niepełnoletniej młodzieży to moim zdaniem przebywa w dyskotekach po za miastem
              • Gość: pl Re: pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:31
                fakt . a jaką konkretną masz na mysli??
                • misiakilla Re: pub 30.08.06, 14:24
                  pl nie wiesz gdzie przebywaja Twoi znajomi? "wiwa" "jorker" no i niestety czesc
                  w miejskich skupiskach dzieciecych t.j. "dupo" "tijamo" i absolutnie bijaca na
                  glowe konkurencje "igłana" :D
                  • Gość: pl Re: do misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:51
                    no prosze to wiedzę że jestes lepiej poinformowana ode mnie. ja bym sie ich tam
                    nie spodziewała widocznie ukrywają to przedemną ale z tego co widzę to musisz
                    sie tam dobrze z nimi bawić.
                    • Gość: pl Re: do misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:53
                      skoro masz takie informacje.... wnioski nasuwają się same
    • Gość: fakt Re: pl IP: 195.189.52.* 30.08.06, 15:41
      1. Gość portalu: pub napisała -

>czyzby wszyscy jeszcz nead morzzem szaleli jeszczE

tłumacze: czyżby wszyscy jeszcze nad morzem szaleli jeszcze?

Jak widzimy nie tylko zjadasz i mylisz literki ale również nie potrafisz złożyć
      zdania odpowiednio. jeszcze jeszcze?

2.Fakt - na biznes chodzą gimnazjaliści i liceaiści ale również mozna tam
      spotkać starsze towarzystwo. Wszystko zalezy w jakim kręgu się obracasz. Mam 24
      lata i żadko bywam na biznes ale jak juz wychodze to chzodze(chodzimy) do takich
      lokali gdzie małolaty zazwyczaj niebywają. A takim lokalem był przez krótki czas
      Absynth. Niestety jak wszedzie bamberki też tam sie pojawiały myśląc ze jak
      ładny lokał i i "łądne" panienki i podobne towarzystwo :|.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka