Dodaj do ulubionych

Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO ?

30.08.06, 09:27
Monitoring dla Lublińca. BEZPIECZNE MIASTO???
Zbliżają sie Wybory Samorządowe! Mieszkańcy Lublińca, (Diadkowie, Rodzice)
zwracamy się z APELEM o akceptację MONITORINGU LUBLIŃCA.
Mieszkaniec deklarując 1 zł. pomoże przy stworzeniu systemu monitoringu
miasta.
Zapraszamy do dyskusji na forum!
Obserwuj wątek
    • miska_co Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:32
      Już gdzieś to widziałam...:/
    • blaida Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:36
      Widziałas, pewnie dla lublinieckim hydeparku :D
      • miska_co Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:36
        O właśnie, a ty tez widziałas:P ?
        • blaida Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:38
          Hehe niop:)
          • szkazu Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:38
            Nie marudzić, mam tu jeszcze cytat:

Przed rozpoczęciem sesji Firma BOSCH zaprezentowała radnym system monotoringu
            miasta.

Przedstawiciel Firmy podkreślił, że monitoring zdaje egzamin, gdy istnieje
            ścisła współpraca Policji, Straży Miejskiej i Urzędu Miejskiego. Ważna jest
            również jakość sprzętu, Firma zajmuje się kompleksowo tą sprawą. W miastach,
            które posiadają monitoring wyraźnie spadła przestępczość, a szczególnie
            kradzież samochodów.

Komendant Powiatowy Policji stwierdził, że są jak najbardziej za wdrożeniem
            monitoringu miasta, jednak nie może zapewnić całodobowej obsługi siłami
            Policji.

Burmistrz Miasta wyjaśnił, że koszt zatrudnienia osób byłby kosztem miasta.
            Jeżeli zdecydujemy o potrzebie monitoringu, należy wybrać taki system, który
            daje możliwość rozbudowy. Jego zdaniem poprawi to na pewno bezpieczeństwo
            mieszkańców i ułatwi pracę Policji.
            • blaida Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:39
              Cytat pewnie tez stamtą:P hehe
              • szkazu Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:39
                Dobra rozmawiajmy na temat.
                • blaida Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:40
                  Na temat, to ja nie wierze ze miasto zamontowało kamery.
                  • miska_co Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:40
                    A ja wierze w sumie to juz od dawna sie do tego zabiera.
                    • szkazu Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:41
                      Ja tez w to wierze, napewno jeszcze przed wyborami zamontują.
                      • miska_co Re: Monitoring dla Lublińca!!! BEZPIECZNE MIASTO 30.08.06, 09:41
                        No nie wiem czy przed wyborami....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka