Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:24
Skończyłam Wydział Inżynierii i Ochrony Środowiska i szukam pracy. Jest
oczywiste,że chce pracować w swoim zawodzie. Ale w Częstochowie są 1-2oferty
miesięcznie.Wychowałam dziecko, uczyłam się i kiedy miłam zdobyć jakieś
doświadczenie.Jestem młoda i chętnie się dokształce jesli jakas firma mnie
zatrudni. Tylko,że u nas to wielki problem
Obserwuj wątek
    • dudi_82 Re: Szukam pracy 30.08.06, 15:14
      Jak znam życie (i to forum) zaraz Cię ludzie zjedzą, ze forum to nie miejsce do
      szukania pracy, że powinnaś ruszyć tyłek a nie tylko siedzieć, narzekać i czekać
      aż ktoś do Ciebie przyjdzie z pracą ... bla bla bla.
      Ja natomiast życzę powodzenia i wytrwałości w szukaniu.
      • Gość: carmen Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:22
        Czy myślisz,że siedze w domu i nic nie robie tylko narzekam-bzdura. Byłam na
        klilku spotkaniach w sprawie pracy, rozsyłam CV. Ale tak jak mówiłam wszyscy
        najchetniej zatrudniaja ludzi z doswiadczeniem. Gdzie na dziennych studiach
        zdobyć doświadczenie????
        • shizuoka20001 Re: Szukam pracy 30.08.06, 17:42
          dudi chciał Cie poinformować jakie odpowiedzi zazwyczaj padają...a nie oceniał
          • Gość: dolores Re: Szukam pracy IP: 87.239.176.* 30.08.06, 17:47
            to po co sie pchac od razu w dziecko! ja najpierw bede miala prace i zawod a dopiero potem dziecko.chociaz tez juz bym chciala! a nie potem narzekac ze mam dziecko a nie mam pracy.wg mnie kolejnosc powinna byc inna...chce najpierw cos osiagnac a potem zalozyc rodzine,a nie martwic sie co dziecku kupic do ubrania i co dac mu jesc bo nie pieniedzy albo narzekac ze nikt mnie do pracy nie przyjmuje.niestyty zyjemy w takim dupnym kraju i takie sa realia!!!!
            • Gość: kika Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:15
              Ale Ty dolores jesteś głupia, szkoda gadac. Lepiej pomyśl zanimcoś napiszesz.
              Dziecko jest najwspanialszą częścią naszego życia a nie przeszkoda. Po drugie
              jak bedziesz miec 35 lat, wspaniałą prace i tp. to myślisz,że znajdziesz czas
              na dziecko. A poźniej bedziesz samotną 40 z kotem. Gratulacje
              A co do Carmen to ona przedstawia realia jakie są w Polsce.Więc babo czeka Cię
              przyszłość ze sztucznym fiutkiem
              • Gość: dolores Re: Szukam pracy IP: 87.239.176.* 30.08.06, 18:25
                kochanie jak nie wiesz jaka mam sytuacje nie udzielaj sie.mam narzeczonego,zamierzam wyjsc za maz (i to calkiem niedlugo),kota tez mam.i chce zyc na poziomie a nie jezdzic bezplatnym autobusem tesco na zakupy i zalowac sobie i dziecku...oczywiscie ze dziecko jest wspaniala czescia nas ,co do tego nie mam watpliwosci ale chce poczekac kilka lat aby mu zapewnic wspaniale warunki zycia.a nie narzekac ze nie mam pracy!
                • dudi_82 Re: Szukam pracy 30.08.06, 19:22
                  Dzisiaj w Polsce rzadko komu i kiedy spełniają się takie plany jak Twoje. Życzę
                  jednak powodzenia ... ale zapominasz o jednej sprawie. Wielu pracodawców pyta
                  czy masz dzieci, czy planujesz je mieć w najbliższej przyszłości. Masz dzieci
                  odchowane – super, zatrudnimy Cię. Nie masz dzieci - nie masz pracy, bo
                  pracodawca nie zaryzykuje zatrudnienia Cię gdy lada moment możesz uciec na urlop
                  macierzyński.
              • Gość: m Re: Szukam pracy IP: *.prenet.pl 30.08.06, 18:27
                no pewno lepiej zajsc w ciaze w wieku 18-22 lat i pozniej narzekac, ze nie
                przyjmuja :), nie ma sie czasu na nauke , bla bla bla :).

A co do glownego zapytania, to masz dziewczyno problem bo po takim kierunku w
                czestochowie to ciezko o prace w zawodzie, znam 4 osoby ktore go ukonczyly i
                najblizej pracuje jedna w Katowicach (a sa z Czewy) - no ale czasem sie trafia :)
        • dudi_82 Re: Szukam pracy 30.08.06, 18:22
          Tak jak powiedział/a shizuoka20001 - nie oceniam Cię. Podałem jedynie przykład
          odpowiedzi jakie najczęściej padają na forum gdy ktoś napisze "szukam pracy".
          • shizuoka20001 Re: Szukam pracy 30.08.06, 20:06
            powiedział*
            Pozdrawiam
            • Gość: Hmmm Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:23
              Co ma oznaczac to Nie dzieciom Neostrady?
              • dudi_82 Re: Szukam pracy 31.08.06, 12:08
                dziecineo.prv.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka