Dodaj do ulubionych

Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:15
Witam,
Potzrebuję namiarów na jakąś fachowa i niedrogą Pomoc Drogową z Cz-wy
Proszę o pomoc w tej kwestii
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zmotoryzowany Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! IP: *.prio139.trustnet.pl 08.09.06, 10:22
      proponuje ci firme: "Pastuszka"
      kiedys korzystałem i byłem zadowolony.. maja wszechstronny podobno spzret a i
      finanse potem mnie miło zaskoczyły
      Powodzenia
    • Gość: do autora Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! wypad spamerzy!!! IP: 91.210.242.* 10.05.13, 12:03
      no prosze, jak za darmo mozna stworzyc darmowe ogloszenia patrałachów.
      Dobra pomoc czy fachowiec nie musi sie oglaszac. A patalachy moderatorzy gdzie sa????

Za reklame,ogloszenia nalezy placic kutaty je.bane.
    • Gość: roberto Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:48
      ja korzystałem z usług firmy www.pomocdrogowapoznan.pl/ to oni mi zawsze pomagają jak mam problem.. polecam ich
      • Gość: Grzegorz Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:59
        jeżeli szukacie dobrej firmy która nie tylko was scholuje ale i od razu naprawi samochód to polecam firmę jarex24.pl/ ja kożystam z ich usług i ejstem bardzo zadowolony
        • Gość: do w.w. Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.13, 16:20
          Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> jeżeli szukacie dobrej firmy która nie tylko was scholuje ale i od razu naprawi samochód to polecam firmę
          jarex24.pl/ ja kożystam z ich usług i
          ejstem bardzo zadowolony

Proponuję ci na wstępie, ale szybkie "scholowanie" porządnego słownika ortograficznego to nie będziesz się analfabeto ośmieszał na tym forum pajacu jeden.
          Poza tym, tylko nieudaczniki zamieszczają tu swe reklamy!!
    • 6jacek778 Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! 08.05.15, 12:13
      zadzwoń tu pomoc-drogowa-lodz.com.pl według mnie najlepsi i natychmiast reagują :) działają na terenie całej Polski:)
    • killer167a Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! 14.07.16, 22:34
      Polecam firmę SOSAUTO24, zasięg działania firmy to cały kraj, firma jest na rynku bardzo długo i pomaga nawet kierowcom bez ubezpieczenia, cennik nie jest wygórowany a w firmie pracują fachowcy. Miałem okazję skorzystać podczas wakacji. Polecam! katalog.gazeta.pl/firmy,wedlug,branz/pomoc,drogowa,sosauto24,pl,s,45101/
      • taniarada Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! 15.07.16, 08:45
        forum.gazeta.pl/forum/w,55,161927062,161927062,Poszukuje_taniej_Pomocy_Drogowej_do_przewozu_auta.html
    • maciass88 Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! 14.03.17, 21:01
      Jak dla mnie najlepsza firma, jeżeli chodzi o usługi pomocy drogowej to CAR-HOL. Za drobną dopłatą są w stanie przetransportować auto na lawecie z każdego miasta w Polsce autolaweta-gda.pl/ Polecam!
      • taniarada Re: Pomoc Drogowa!?!?!?!?!?! 19.03.17, 11:17
        maciass88 napisał(a):

> Jak dla mnie najlepsza firma, jeżeli chodzi o usługi pomocy drogowej to CAR-HOL. Za drobną dopłatą są w stanie przetransportować auto na lawecie z każdego miasta w Polsce autolaweta-gda.pl/ Polecam!
        Czy najlepsza to nie wiem .Ale dziękuję za informację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka