Gość: m IP: *.21.pl 08.09.06, 16:35 Około 15.10 zaginął kotek. Może gdzieś się błąka. Kontakt 606648603 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.09.06, 17:25 Możesz podać więcej szczegółów, dotyczących wieku/wyglądu/płci kociaka? Reaguje na jakieś imię?? Moja znajoma dokarmia niedaleko kociaki - dałam jej znać; tylko więcej szczegółów trzeba! Może coś charakterystycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosnik kotów Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:30 kotek wracaj do domu !!nonono up up!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.09.06, 18:55 Koleżanka poszła szukać koteczka....i znalazła na chodniku dorosłą koteczke z przytulonym do niej małym kociakiem.....Kocica i maluszek są czarne Może komuś zagineły?? Wyglądaja na domowe koty....i tak się zachowują; są teraz u mojej koleżanki...ale mogą być u niej najwyżej pare dni!! Nie mogła ich zostawić na ulicy i nie może zostawić u siebie na stałe! Szukamy dla nich domu!! -chociaż dom tymczasowy, dopóki nie znajdziemy dla nich opiekunów na całe życie! Proszę pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.21.pl 09.09.06, 09:51 Może dzisiaj ktoś zobaczy mojego kota. Cały czarny, oczy ma pomarańczowe. Reaguje na swoje imie Anatal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.21.pl 10.09.06, 22:15 Czy nadal nikt nie widział kota. Cały czarny, oczy ma pomarańczowe. Reaguje na swoje imie Anatol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: zaginął czarny kotek koło BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:31 Psychoza kotowa. Odpowiedz Link Zgłoś