Dodaj do ulubionych

Kampania Wyborcza Rozpoczeta

13.09.06, 20:16
W zwiazku z tym, ze dyzurni z propagandy siedza na FCzestochowa,
ja ustupuje im miejsca (tym bardziej, ze dyzurnym od propagandy nie bylem i
nie bede).
Niech sie kloca niech walcza o glosy Forumowiczow.
Nie pisze tutaj o Ulissesie, ktorego jako Forumowicza, absolutnie posrod
innych Forumowiczow szanuje.
Pragne jedynie podziekowac Marcysiowi, DU i Lukaszowi za normalna forumowa
dyskusje.
Inni Forumowicze rowniez to wiedza, ale przeciez nie bede zdradzal
najblizszych wspolpracownikow;)

Pozdrawiam,

Storima
Obserwuj wątek
    • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: 80.50.253.* 13.09.06, 20:23
      > W zwiazku z tym, ze dyzurni z propagandy siedza na FCzestochowa,
      > ja ustupuje im miejsca

Nareszcie! Tylko dotrzymaj słowa. I postaraj się nie wracać. Może Ci sie to uda.
      • Gość: storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: *.dsl.club-internet.fr 13.09.06, 20:28
        Jesli chodzi o polityke Regionalna , owszem zobowiazalem sie do ciszy
        prsedwyborczej.
        Zajmuj sie dalej poezja.
        Twoje wstawki cytatow w moim stylu, jak widze, czekos Cie ucza.

Poetycko,

Storima

PS Czy dzis Ksiezyc jest rownie Widoczny i Piekny?
        • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: 80.50.253.* 13.09.06, 20:36
          > PS Czy dzis Ksiezyc jest rownie Widoczny i Piekny?

A niby skąd ja mam to wiedzieć? Siedzę 300 metrów pod ziemią. Na dodatek, jakie
          moje "wstwki cytatów"? Coś Ci się miesza - jak zwykle zresztą - pod berecikiem.
          • Gość: storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: *.dsl.club-internet.fr 13.09.06, 20:41
            Gość portalu: troll pospolity napisał(a):

> > PS Czy dzis Ksiezyc jest rownie Widoczny i Piekny?
            >
            > A niby skąd ja mam to wiedzieć? Siedzę 300 metrów pod ziemią.

Klamiesz.

>Na dodatek, jakie
            > moje "wstwki cytatów"? Coś Ci się miesza - jak zwykle zresztą - pod >berecikiem.

Tu masz racje. Skroty myslowe Maciarewicza.
            Coz dziecko, on ze mna w jednym wiezienu siedzial.
            Dziwisz sie?
            • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: 80.50.253.* 13.09.06, 21:15
              Te, mądralo, tylko nie "dziecko", bo chyba jestem starszy od Ciebie młokosie.
              Jestem sztygarem i siedzę teraz pod ziemią. A jak ci się nie podoba to wypadaj.
              lata mi z kim siedziałeś i za co. Znam takich sporo, też siedzieli i za lepsze
              sprawy jak ty.
            • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: 80.50.253.* 13.09.06, 21:15
              Te, mądralo, tylko nie "dziecko", bo chyba jestem starszy od Ciebie młokosie.
              Jestem sztygarem i siedzę teraz pod ziemią. A jak ci się nie podoba to wypadaj.
              lata mi z kim siedziałeś i za co. Znam takich sporo, też siedzieli i za lepsze
              sprawy jak ty.
              • Gość: storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: *.dsl.club-internet.fr 13.09.06, 21:29
                To nie ma nic wspolnego z kampania wyborcza.
                O tym mowimy i mowic bedziemy:

--
                Gość portalu: Janosik napisał(a):
                >
                > Tylko co to da??

Jakos nie mam takich obaw, ze nic nie da.
                Zauwaz jak Kaczor Minor tlumaczyl sie niedawno z wybrykow Michalkiewicza i
                giertychoidow. Zdecydowana reakcja opinii publicznej zmusila przyglupa
                maciarewicza do odszczekania kalumni, a Kaczora Majora do skrecania sie jak
                scierka w wyzymaczce po idiotyzmach Giertycha.
                Tak jak Wyborcza czyta sie dzis na calym swiecie, tak i inne gazety wydawane w
                jezyku polskim dla mieszkajacych poza Polska Polakow czytane sa i w W-wie i w
                innych miejscach i nie tylko przez ... Polakow.
                Jesli sadzisz, ze galeria zdjec z dawnymi ekscesami na stadionie Rakowa, to
                tylko lokalny i nic nieznaczacy incydent, to jestes w bledzie.
                Nie jest wiec zadnym problemem zadac polskim dygnitarzom podrozujacym po
                swiecie publicznie pytan typu: Przedstawiacie sie jako ofiary II WS,
                protestujecie przeciw "polish death camps", a sami tolerujecie pohitlerowskie
                sieroty i zademonstrowac dokumentacje fotograficzna.
                Osobiscie nie wiedze tez zadnych przeszkod, zeby zadawac niewygodne pytania w
                tem temacie polskim oficjelom [od konsula, przez ambasadora po
                rzadowych "vizytorow"] odbywajacych wycieczki do "Przepieknej BC"
                > I pamietasz ile to sie polskie wladze musiały nameczyc aby jankesi zamkneli
                > strone krew i honor...

Pamietam. Sam osobiscie tez maczalem palce w protestach przeciw antypolskim
                artykulom w kanadyjskiej prasie... Dlatego wiem, jak to dziala.
                Wyobraz sobie co moze zrobic np Konsul Generalny RP Kasprzyk w Nowym Jorku,
                jesli on protestuje przeciw poniewieraniu RP, a tu mu jakis NYT, czy inny
                W.Post pokazuje stadion z hakenkreuzem, czy parteigenosse Giertycha z lapa
                wyciagnieta w gescie sieg heil????
                Kazda wladza musi sobie odpowiedziec, czy warto miec tego typu "reklame".
                A mieszkancom odpowiedziec dlaczego nie reaguje na ekscesy, ktore w jakis
                sposob dotycza takze ich...

• storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta 13.09.06, 21:39
                  www.ekologia.org.pl/grafika/dionizy.jpg
                  Dzieciatko, 170 letni jesion "Sztygar" o obwodzie 300cm i wysokości 19 m.

PS Niezapomnij , ze istnieja w Twoim wieku...hmmm.
                  Ty wlasnie jestes jednym z nich.
                  Sluchaj!
                  Nie jest zle, masz szanse dojrzewac;)
    • storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta 13.09.06, 21:40
      O!
      Przepraszam!!!
      W zadnym wypadku nie ublizam "sztygarowi" (jak na zalaczonym obrazku).

Oszuscie.
      • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: 80.50.253.* 13.09.06, 21:47
        Wesz Mareczku, ludzie tu mówią, że tobie zawsze odbijało.
      • Gość: troll pospolity Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:48
        wiesz Mareczku, ludzie tu mówią, że tobie zawsze odbijało.
        • storima Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta 13.09.06, 21:50

> wiesz Mareczku, ludzie tu mówią, że tobie zawsze odbijało.

Oxzywiscie 'hitlerku' zawsze mialem i mam hopla na punkcie politycznych samobojcow.
    • storima ATakNaDzienDobry 13.09.06, 21:48
      Opowiedz nam o Twojej neofaszystowskiej afiljacji.
      • Gość: troll pospolity Re: ATakNaDzienDobry IP: 80.50.253.* 13.09.06, 21:56
        człowieku, a skąd ty nadajesz? Z Lublińca z psychiatryka? Pozwolili ci w ramach
        terapii?
        • storima Re: ATakNaDzienDobry 13.09.06, 21:59

> człowieku, a skąd ty nadajesz? Z Lublińca z psychiatryka? Pozwolili ci w ramach
          > terapii?

Pytram o Twoja afiljacje z neofaszystami?
    • storima Pytanie nr 2 13.09.06, 22:06
      Protestujesz przeciw usunieciu imiennych i z nazwiska wpisanych tu na
      FCzestochowa neonazistow?
    • storima Pytanie nr 3 13.09.06, 22:14
      Czy Storima potrafi wybaczyc?
      Owszem.
      Czy Storima bedzie tolerowal dalsze wybryki neofaszystow?

Nie.
      Tym bardziej, ze imie i nazwisko Storimy znalazlo sie na lisci neofaszystowskiej
      organizacji.

Co znaczy, ze Storima jest do odstrzalu.

PS Cala ta lista jest hanba.
      Czyta ja caly swiat.
      Wstyd!!!!!
      • taoo Re: Pytanie nr 3 13.09.06, 22:19
        Masz rację. Nie wolno tego tolerować. Nawet najmniejszego przejawu neofaszyzmu,
        nazizmu, nacjonalizmu, nietolerancji, poniżania. Bo jak się da palec, to
        wiadomo, co się będzie działo...
        Organizacje, które opierają się na przesłankach neofaszystowskich, powinny być
        delegalizowane z urzędu, a nowe nie powinny mieć zgody na powstawanie.
        • harry1983 Re: Pytanie nr 3 13.09.06, 23:01
          > Organizacje, które opierają się na przesłankach neofaszystowskich, powinny być
          > delegalizowane z urzędu, a nowe nie powinny mieć zgody na powstawanie.

Teza bardzo słuszna - ma tylko jedną wadę : jest nierealna.
          Popatrz, kto rządzi Polską, to zrozumiesz dlaczego.
          • taoo Re: Pytanie nr 3 13.09.06, 23:07
            Dlatego, harry, napisałam "powinny być", a nie że "są". Jestem realistką, ale
            myślę, że w jedności siła. Jeśli wielu się postawi, to może da się "wydreptać"
            pewne standardy.
            Powinna obowiązywać zasada "Live and let live", czyli "żyj i pozwól żyć innym".
            Myślę, że jeśli każdy będzie tak postępował, to będzie dobrze.
            A co do tych różnych neo... Cóż... Może kiedyś zrozumieją, że to, co robią,
            jest ZŁE. Złe, nieetyczne i nie ma poparcia w normalnych społeczeństwach.
            Wiem, nastały w Polsce dziiiiiiwne czasy. Ale skoro przetrwaliśmy zabory, to
            i to też. Obecne rządy na pewno nie będą trwały tak długo. Wystarczy spojrzeć,
            na jakiej kruchej bazie powstały. Chwieją się na boki i żaden kaczor, tfu!,
            plaster nie będzie w stanie tego zlepić na trwałe.
          • storima Re: Pytanie nr 3 13.09.06, 23:08
            harry1983 napisał:

> > Organizacje, które opierają się na przesłankach neofaszystowskich, powinn
            > y być
            > > delegalizowane z urzędu, a nowe nie powinny mieć zgody na powstawanie.
            >
            > Teza bardzo słuszna - ma tylko jedną wadę : jest nierealna.
            > Popatrz, kto rządzi Polską, to zrozumiesz dlaczego.

Harry1983,
            mylisz sie:
            "Aresztowano wtedy trzech podejrzanych, którzy tworzyli witrynę. Mariuszowi T. z
            Bielska-Białej, Andrzejowi P. ze Świnoujścia oraz Bartoszowi B. ze Słupska
            postawiono m.in. zarzuty propagowania faszyzmu i udziału w zorganizowanej grupie
            przestępczej."

miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,3582481.html

PS Przeciez trabie o tym wraz z czolowka FCz od lat.

• Gość: teymart Re: Kampania Wyborcza Rozpoczeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:32
      Drodzy adwersarze! Jeżeli nie macie nic do powiedzenia w tytułowym temacie
      wątku, to gwoli przyzwoitości załatwiajcie swoje prywatne sprawy poza forum
      publicznym i gorąco proszę - nie czyńcie z tego forum cyrku, a z siebie błaznów!

Z wyrazami szacunku
      Artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka