Dodaj do ulubionych

Wakans Otwarty ??

18.09.06, 11:26
Slyszalem ze w piatek czy w sobote otwarli Wakans. Czy to prawda? byl ktos?
widzial?
Obserwuj wątek
    • Gość: XY Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:37
      tak byliśmy w sali techno, ale była zabawa :-)))))
      • Gość: pajac Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:59
        otworzyli sie pisze ,a nie otwarli! otwarli to mozna napisac obore lub stodołe
        na wsi!tzn u ciebie na powdórku mozesz otworzyc
    • Gość: ta Co ? nie możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:38
      Fajnie jakby powrucił legendarny częstochowski klub, ciekawe czy atmosfera by była taka sama jak kiedyś za czasów mojej szkoły średniej
      • Gość: mysl widać 'ta' twoja szkoła nie za wieleCi dała... IP: 212.2.99.* 03.10.06, 10:18
        jw
    • Gość: TTT Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.trustnet.pl 18.09.06, 20:08
      ciekawe co ze starych bywalcow takiego miejsca wyroslo, ja omijalam z daleka i na szczescie nie jest to reaktywacja takiego miejsca tylko nowa sala na imprezy okolicznosciowe :)
      • Gość: ta spoko główka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 23:12
        Nic się nie martw, radzimy sobie, ja tam lubiłem to miejsce, pracuję za niezłe pieniądze jak na polskie warunki, studiuje zaocznie, mam stałą dziewczynę i wogule wszystko zmierza w dobrym kierunku, i oczywiście jestem zwolennikiem PO
        • Gość: nie lubiła wakansu Re: spoko główka !!! IP: *.realestate.net.pl 18.09.06, 23:26
          ta, od razu widać, że byłeś bywalcem Wakansu, "wogule" nie wiem po co ci te
          studia, już wiem dlaczego PO przegrało z PIS
    • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ?? 02.10.06, 11:05
      Pewnym krokiem w sobotni wieczór pomaszerowaliśmy do Wakansu z nadzieją, że
      będzie gdzie usiąść i pogadać przy muzyce, pomni to talnej porażki sprzed
      tygodnia, albo nie było gdzie usiąść, albo był taki brud ..... brrr.
      Ogrom sali (bo druga była zajęta) jest imponujący (jak na warunki
      częstochowskie), wystrój dość ascetyczny, ale może był to efekt pustek, bo
      generalnie aranżacja, ok. Baaaardzo miła obsługa i bogate menu, podobno (bo nie
      jadłam tam jeszcze) mają niezłą kuchnię.
      Na co zwróciłam szczególną uwagę, lokal idealnie nadający się na spotkania i
      pogaduchy przy dobrej muzyce, która jest tłem a nie głownym "aktorem", a
      rozplanowanie stolików i foteli nie koliduje ze swobodnym przemieszczaniem sie
      po sali. Mam nadzieję, że lokal się spopularyzuje wśród Częstochowian, a poziom
      nie będzie się zaniżał.
      Serdecznie polecam.
      • Gość: trele Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:14
        czy jest tu ktos na forum co pamieta lub przychodził do wakansu 15-lat temu to
        były klimaty
        • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ?? 03.10.06, 10:32
          Wspominam z łezką w oku. Dziś wiekszość z tych ludzi jest w innych miastach lub
          krajach.
    • Gość: piotr Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.profiline.pl 02.10.06, 12:50
      Nie to nie jest stary FAJANS , nie ten klimat .
      Pamietacie sale z bilardem , drewniany barek to były czasy ech :)
      • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ?? 02.10.06, 12:53
        Oczywiście, że to nie jest stary Wakans i to chyba dobrze.
        Bo co było fajne na studiach czy w liceum, teraz może trącić myszką ;-P
        Dawni bywalcy tego klubu, to teraz 30-latki na stanowiskach więc chyba
        wymagania się podniosły :-)
        • Gość: zgredziara??? Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:15
          A co z ludźmi czeterdziestoletnimi????? czuję się bardzo młodo i co został mi
          tylko różanieć?
          • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ?? 02.10.06, 13:34
            No co Ty ? Akurat nasz stolik to chyba był najmnłodszy na sali. Mam nawet taką
            nadzieję, że lokal uplasuje sie z klientelą między 30-50 lat, fajna muza i zero
            chamstwa. Mam tylko ogromna nadzieję, że nie wpadną na ten durny pomysł co
            Cinema Cafe i nie zrobia tam latino, bo kolejna knajpa odpędzi klientów.
            Cudownie by było gdyby był tam podobny klimat co we wrocławskim Spiżu i byłoby
            gdzie zabrać znajomych z innego miasta.
            • Gość: JAnek Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:26
              to troche Cie zaskocze bo od bodajże 14 października rusza cykl imprez
              salsowych w soboty :)) poważnie
              pozdrawiam
              • Gość: AGA Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:45
                A JA NA TO JAK NA LATO !! <LOL>
        • Gość: piotr Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.profiline.pl 02.10.06, 13:33
          bajko od poniedziałku do piątku wszyscy jesteśmy poważni , ale sobota :) robimy
          prywatki jakie nie przeżył nikt :):)
          • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ?? 02.10.06, 13:35
            To tak jak ja ;-) Tylko mam już dość siedzienia po chatach, albo jechać do
            Wrocka by sie pobawić ;-)
            • Gość: loza Re: Wakans Otwarty ? IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 15:27
              A jaka muzyka tam leci??..........................
              • inna-bajka Re: Wakans Otwarty ? 02.10.06, 15:32
                Wiesz, tytułami to Ci nie polecę, ale nie jest natrętna, ani w stylu tego co
                serwują inne lokale. Taka mniej więcej jazzująco - soulująca. A co
                najważniejsze nie ryczy na maxa ;-)
                • Gość: loza Re: Wakans Otwarty ? IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 02.10.06, 19:43
                  ooo..to jak jezzik to pewnie sie przejde :) spoko dzieki za informacje musze
                  zobaczyć czy to rzeczywiscie "cos innego" czy "jak zwykle to samo"-a
                  deklarujace się jako "inne"...no cóz pozostaje sie tylko wybrać :)..
                  • Gość: gaga Re: Wakans Otwarty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:35
                    Byłam,zajrzałam i zostalismy ze znajomkami.
                    Fakt idealne miejsce na pogaduchy,muzyczka spoko,wystrój nie nachalny -mozna
                    rzec ze nadający
                    nastrój rozmowom.Atmosfera jakby głównie klubowa.
                    Obsługa spoko.Jest miejsce na ewentualny taniec
                    Ale z tego co sie pytalismy w duzej mierze nastawiony na spotkania
                    okolicznościowe.Nam sie spodobało.Dzięki za obsługe .
                    Dobrze by było jakby zapraszano fajnych kolesi na wieczory ,może kapele co nie
                    wyją ?.
                    Ale chyba czas pokaże jak sie ten lokal wpisze w miasto.
    • Gość: Luki Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:53
      Jest super, polecam bardzo miło :))))))))))))))
    • Gość: Jan Mendyk Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:53
      Super jest - lepiej niż poprzednio
    • Gość: Tomus Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:54
      Jest extra, bardzo sympatycznie zdecydowanie lepiej niż poprzednio
    • Gość: Dorcia Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:56
      Witam,

byłam, widziałam i jest bardzo fajnie:-) polecam Wszystkim
      • Gość: michał Re: Wakans Otwarty ?? IP: 212.160.86.* 03.10.06, 16:03
        widzę że ktoś sobie robi niezłą reklamę. pozdro dla autora ostatnich 5
        wypowiedzi
    • Gość: ... Re: Wakans Otwarty ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:06
      Naprawdę fajny lokal, siwetny do spotkan ze znajomymi czy małych imprez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka