anulka9925 20.09.06, 12:17 Pomóżcie proszę !!! gdzie w częstochowie można kupic modele samolotów do sklejania. Ile takie coś kosztuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WWW Re: Modele samolotów IP: *.com 20.09.06, 12:32 proponuje MODELTECH na Worcella (chyba:)), niedaleko gastronomika, obok kościoła św. Jadwigi!! A ile kosztują tam modele to przyznam się, że nie wiem bo dawno tam nie zaglądałem!! Ale jednego jestem pewien> to najbardziej profesjonalny sklep w Cz-wie zajmujący się tym tematem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Modele samolotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:18 Model tech to pozadny sklep, ceny modeli od kilku zlotych do ~1000zl albo i wiecej. Polecam jeszcze firme sau z czestochowy, link: www.sau.civ.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DU Re: Modele samolotów IP: *.dolsat.pl 20.09.06, 19:33 Gość portalu: lolek napisał(a): > Model tech to pozadny sklep, ceny modeli od kilku zlotych do ~1000zl albo i wiecej. Polecam jeszcze firme sau z czestochowy, link: www.sau.civ.pl/ Tak, ale SAU produkuje modele RC (całkiem dobre), a w pierwszym poście chodziło raczej o modele redukcyjne :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś