Dodaj do ulubionych

Przekonaj sie sam! Sobota 16.00

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:01
RKS RAKÓW kojarzy Ci się tylko i wyłącznie z wyimaginowanym bandytyzmem?
Myślisz, że na stadion przychodzi tylko miejscowa chuliganeria?
Cały stadion wypełniony jest nazistami (jak to wynika z postów, pisanych
przez tutejszego (oczywiście tylko duchem:)) mędrca samozwańca)?
Chcesz przekonać się jak chłopaki częstochowskich osiedli radzą sobie z
presją lidera III ligi?

SOBOTA, 16.00, stadion przy ulicy Limanowskiego: RKS RAKÓW CZĘSTOCHOWA -
DOZAMET NOWA SÓL!

Bez wielkich pieniędzy i nazwisk. Dzięki poświęceniu najwierniejszych kibiców
w Częstochowie, działaczy i zawodników kochających ten klub, co tydzień
oddających zdrowie na boisku powoli buduje się historia częstochowskiej piłki
noznej. Przyjdź i zobacz jak odradza się najbardziej częstochowski klub.

Serdecznie zapraszamy. Kibice Rakowa.

PS. Proszę nie odpisywać na posty gó..arstwa z Domexu i Złomrexu.

Pozdrawiamy wszystkich normalnych częstochowskich kibiców (obojetnie komu
kibicują)!
Obserwuj wątek
    • paolo101 Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 22.09.06, 16:12
      > noznej. Przyjdź i zobacz jak odradza się najbardziej częstochowski klub.

a to juz inne kluby w Częstochowie nie sa rownie czestochowskie co sam RKS???
      moze one są z Warszawy, albo z Katowic...
      dziwne...

**<<<<<AZS CZĘSTOCHOWA>>>>>**
      • Gość: michał Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:14
        Gdybyś przeczytał cały tekst dokładnie ze zrozumieniem to byś wiedział o co chodzi.
      • Gość: Racoviak Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:22
        A jak się wasz trener nazywa? :)
    • Gość: Kibice Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:27
      Do góry
      • Gość: Rafał Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:04
        Czy napewno nie będzie chuligaństwa?? Bo jak dla mnie to było, jest i będzie na
        stadionach całej Polski. Wystarczy spojrzec na dzielnice Raków, kto tam chodzi?
        sami chuligani, dno polskiego społeczeństwa. Także jeżeli nie będzie tego na
        meczu to bardzo sie ciesze :)
        • Gość: champion Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: 83.18.124.* 22.09.06, 19:13
          przez rok chodziłem na praktyki na Łukasińskieo (wracałem wieczorami)i jakoś
          żadnych bandytów tam nie było...jak nie wiesz to nie pisz...
          • Gość: nieznajomy Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:21
            napewno sie stawie :) nie jestem jakims "chuliganem" ale lubie przezywac te
            emocje :) i na meczu nie ma zadnych wybrykow tylko czysty sport z dopingowaniem
            :) takze z czymstym sumieniem rowniez na mecz :)
        • Gość: do rafal Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:55
          Wypraszam sobie ,zebys nazywal ludzi mieszkajacych na Rakowie dnem polskiego
          spoleczenstwa. Mieszkam tu cale zycie i nikt nigdy nie nazwal mnie ani mojej
          rodziny dnem.Takze "ugryz sie w jezyk" zanim chlapniesz cos rownie glupiego
          mądralino.
    • Gość: Przemo23 Cz-wa na Raków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:02
      My bedziemy, wy też przyjdzcie!
    • Gość: Robert Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:26
      Zapraszamy na mecz. Dopingujmy Częstochowian w walce o II lige:))
    • Gość: koszałek Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.trustnet.pl 22.09.06, 20:35
      można tylko boleć nad faktem że stadiony piłkarskie są opanowane przez
      sku..synów kiboli, sam chętnie poszedłbym na mecze piłkarskie, dziwi tylko
      postawa państwa polskiego które jest bezradne w stosunku do kiboli,
      • t3d1 Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 22.09.06, 20:57
        A ze ja sie tak zapytam zorietowanych bardziej odemnie w jakiej cenie sa bilety
        ? Bo z mila checia bym sie wybral i zobaczyl.
        • Gość: L Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:09
          Normalny - 7 zl ;Ulgowy - 5 zl
          • Gość: Rafał Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:51
            Sorry ale na rakowie to strach chodzic, sami wszyscy wiemy czemu, więc nie musze
            opisywac co tam sie dzieje.
            • Gość: Przemo23 Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:43
              Chetnie poczytam co sie dzieje na Rakowie! Słucham!
              • Gość: Forza AZS Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:33
                Te Kibice, sorry, ale jakim prawem uzurpujesz sobie prawo do nazywania Rakowa
                najbardziej częstochowskim klubem?
                Powiedziałbym, że najbardziej częstochowski to jest raczej AZS, założycielem
                Rakowa jest Żyd. To chyba nie bardzo jest trendy w świetle tego co mówicie o
                Widzewie na przykład.
                Poza tym najpierw awansujcie nieco wyżej, bo na poziomie III ligi nie jesteście
                partnerem do jakiejkolwiek dyskuscji Włókniarz i AZS występują w najwyższej
                klasie i czy ci sie podoba czy nie, mówią o nas regularnie w najważniejszych
                mediach. Gdzie na tym tle jest Raków? Więcej szacunku i pokory dla tradycji i
                sukcesów.
                Jak zdobędziecie kilkanaście medali w ekstraklasie to pogadamy, na razie
                jesteście ubogimi krewnymi z prowincji.
                Kibicowsko możecie rządzić w mieście, medialnie i sportowo jesteście póki co
                śmieszni.
                Dobranoc.
                • Gość: złomrex Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.man.czest.pl 23.09.06, 00:55
                  A co bedzie jesli przyjde kibicowac Rakowowi w szaliku złomrexu czy AZSu. ????
                  Czy bede sie czul bezpieczny bo przyszedlem zobaczyc jak klub z mojego
                  rodzinnego miasta walczy o II lige a ja jestem ubrany na bialo-zielono?
                  • Gość: T Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 07:53
                    w barwach bialo zielonych idz na mecz Wlokniarza badz AZSu , na Rakow przychodz
                    w czerwono niebieskich proste nie ? A co do wypowiedzi Pana z AZSu - czemu
                    najbardziej czestochowski ? - zobacz kto u nas gra - przewaznie sasmi
                    wychowankowie (rodowici czestochowianie), kto gra w AZSie ? wiekszosc to armia
                    zaciezna , ktorej obojetna jest Czestochowa - podobnie we Wlokniarzu. btw
                    Zrobcie kolejny temat i tam wylewajcie swoje zale.

Serdecznie zapraszam na mecz !! BBJ RKS !! Polnoc sie stawi na meczu :)
                    • Gość: Forza AZS Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:27
                      "Zobacz kto u nas gra"
                      Cóż za błyskotliwy argument. Zobaczymy kto będzie u was grał jak wejdziecie do
                      II albo I ligi. Połowa nazwisk kończyć się będzie na ić, druga połowa
                      przyjedzie z jakiejś Macedonii Brazylii ewentualnie z Afryki. Gdzie ty żyjesz
                      człowieku, jak sie ma pieniądze ma się również zagranicznych sportowców, to
                      chyba oczywiste.
                      Wtedy przypomnę wam argument o częstochowskim klubie.
                      Aha i nie omieszkam używać nazwy sponsora, którego zapewne będziecie w nazwie
                      mieli zamiast nazwy klubu. Dokładnie tak jak wy robicie to teraz w stosunku do
                      AZS-u i Włókniarza. Dla nas jest tylko AZS i CKM, dla was Domex i Złomrex.
                      Wolny kraj.
                      • Gość: Arnie Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:38
                        > "Zobacz kto u nas gra"
                        > Cóż za błyskotliwy argument. Zobaczymy kto będzie u was grał jak wejdziecie
                        do
                        > II albo I ligi. Połowa nazwisk kończyć się będzie na ić, druga połowa
                        > przyjedzie z jakiejś Macedonii Brazylii ewentualnie z Afryki. Gdzie ty żyjesz
                        > człowieku, jak sie ma pieniądze ma się również zagranicznych sportowców, to
                        > chyba oczywiste.

Ale na razie tego nie ma. I kurna dlatego częstochowski! Z reszta wole
                        czestochowaski w III lidze niz macedonsko-afrykansko-brazylijski w I. Sorry.

> Aha i nie omieszkam używać nazwy sponsora, którego zapewne będziecie w nazwie
                        > mieli zamiast nazwy klubu. Dokładnie tak jak wy robicie to teraz w stosunku
                        do
                        > AZS-u i Włókniarza. Dla nas jest tylko AZS i CKM, dla was Domex i Złomrex.
                        > Wolny kraj.

Nie ma takiej mozliwosci. Znasz historie o "Service-gumie"? :)))PDK
                      • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 23.09.06, 20:40
                        Gość portalu: Forza AZS napisał(a):

> "Zobacz kto u nas gra"
                        > Cóż za błyskotliwy argument. Zobaczymy kto będzie u was grał jak wejdziecie do
                        > II albo I ligi. Połowa nazwisk kończyć się będzie na ić, druga połowa
                        > przyjedzie z jakiejś Macedonii Brazylii ewentualnie z Afryki. Gdzie ty żyjesz
                        > człowieku, jak sie ma pieniądze ma się również zagranicznych sportowców, to
                        > chyba oczywiste.
                        > Wtedy przypomnę wam argument o częstochowskim klubie.
                        > Aha i nie omieszkam używać nazwy sponsora, którego zapewne będziecie w nazwie
                        > mieli zamiast nazwy klubu. Dokładnie tak jak wy robicie to teraz w stosunku do
                        > AZS-u i Włókniarza. Dla nas jest tylko AZS i CKM, dla was Domex i Złomrex.
                        > Wolny kraj.

Czyli mozna mieszkajac w Czestochowie posiadac normalny punkt widzenia. Jak w
                        powyzszym wpisie.
                        Dodam, ze ciesza mnie wszystkie sukcesy osiagane w sporcie, szczegolnie te ktore
                        zwiazane sa z Czestochowa.

Pozdrawiam,

Storima
                • Gość: Racoviak Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:29
                  Ponawiam pytanie. Kto jest trenerem u was w klubie?
                  Odpowiadam: Toż to z krwi i kości Polak :)
                • Gość: Racoviak Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 08:36
                  Jeszcze mi pewnie napiszesz, że wszyscy wasi zawodnicy identyfikują się z
                  klubem i potrafią poprawnie wypowiedzieć np. "złomrex".

> Poza tym najpierw awansujcie nieco wyżej, bo na poziomie III ligi nie
                  jesteście
                  >
                  > partnerem do jakiejkolwiek dyskuscji Włókniarz i AZS występują w najwyższej
                  > klasie i czy ci sie podoba czy nie, mówią o nas regularnie w najważniejszych
                  > mediach. Gdzie na tym tle jest Raków? Więcej szacunku i pokory dla tradycji i
                  > sukcesów.
                  > Jak zdobędziecie kilkanaście medali w ekstraklasie to pogadamy, na razie
                  > jesteście ubogimi krewnymi z prowincji.
                  > Kibicowsko możecie rządzić w mieście, medialnie i sportowo jesteście póki co
                  > śmieszni.

Nie pij synku więcej.
                  Dzień dobry
                  • Gość: Yoko Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:51
                    W górkę temat:):):)

o 16.00 wszyscy na estadio;)
                • Gość: śmieszny Wystarczy pomyslec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:59
                  Gość portalu: Forza AZS napisał(a):
                  > Te Kibice, sorry, ale jakim prawem uzurpujesz sobie prawo do nazywania Rakowa
                  > najbardziej częstochowskim klubem?

Hmm... Powiedz mi, czy do tego naprawde tak trudno dojsc? Wystarczy rzut okiem
                  na fakty, którymi - co jest przeciez jasne - kierował sie załozyciel tematu.
                  Spójrz. Na 21 zawodnikow kadry Rakowa w Czestochowie (i jej najblizszej okolicy
                  - jakby sie ktos czepial, ze "Bański jest przeciez z Olsztyna") nie urodził sie
                  tylko JEDEN (Damian Sołtysik pochodzi z Zawiercia).
                  A o ile sie orientuje, w amerykansko-polskim AZSie czy też w
                  amerykansko-australijsko-angielsko-niemiecko-polskim Włókniarzu te proporcje są
                  nieco odmienne...
                  I tyle.

• storima Re: Wystarczy pomyslec... 24.09.06, 00:55
                    Gość portalu: śmieszny napisał(a):

Poznaj historie Rakowa. Kto hute i sposorat wprowadzil wdzielnicy.
                    Zapoznaj sie z historia Zyda, ktory bezplatnie buty sportowe pilkarzom Rakowa szyl.
                    Poznaj historie dzialaczy i pilkarzy Rakowa, ktorzy zostali wyslani do
                    Auschwitz-Birkenau.
                    Sami o tym piszecie na glownej stronie Rakow-Czestochowa.
                    • Gość: Rudolf Re: Wystarczy pomyslec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 01:54
                      [...]sposorat[...]. Wszystko jasne megamózgu. Przegralismy 0:2. Nic się nie
                      stało
    • Gość: ja Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:15
    • Gość: q Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:15
      "PS. Proszę nie odpisywać na posty gó..arstwa z Domexu i Złomrexu.

Pozdrawiamy wszystkich normalnych częstochowskich kibiców (obojetnie komu
      kibicują)! "

no to jak - jestesmy gowniarstwem?? ja tak nie uwazam, zreszta wiekowo na pewno
      do gowniarza sie nie zaliczam, moze i polowa twojego postu przekonala mnie do
      pojscia na ten mecz, ale cytowana koncowka zdecydowanie mnie zniechecila

• Gość: Kibice Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:04
        No przecież wiadomo o co chodzi:/ Gó..arstwo czyli dzieci neostrady, leczące
        kompleksy w internecie, anonimowo bluzgające itp.
        Nie chcielibyśmy żeby ten temat przerodził się w stek wyzwisk...

Domex, Złomrex, Raków, wszędzie to gównairstwo jest spotykane. Wiadomo, że
        gó..arstwo z Rakow nie będzi wyzywać swojego klubu, dlatego wymienione zostały
        tylko te dwa kluby sportowe ;)

Zapraszamy na mecz, a wszystkich chętnych do pomocy piłkarzom w sposób gardłowy
        zapraszamy wiadomo gdzie :]

Pozdrawiamy normalnych ludzi
        • Gość: Przemo23 Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:02
          Moze dzisiaj padnie rekord frekwencji na Limance w tym sezonie!
          CAŁA CZĘSTOCHOWA NA RAKÓW !!!
    • Gość: CBC Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.man.czest.pl 23.09.06, 11:36
      i tak nie awansujemy do II ligi bo jestesmy za słabi.Teraz jest euforja bo Rakóf
      jest liderem ale zobaczycie ,że nie awansujemy do póki nnie będzie wzmocnień.
      • Gość: T Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 11:45
        lecz kompleksy gdzie indziej. ViVa Racovia !!
    • Gość: ... Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.man.czest.pl 23.09.06, 13:10
      co to jest Racoovia???
    • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 23.09.06, 20:24
      No trudno, pilka jest okragla, a bramki sa dwie. Jak mawial Kazimierz Gorski.

--
      Nie interesuja mnie poglady polityczne kibicow.
      Kibicuje Rakowowi cieszac sie z kazdego sukcesu i sciskajac mocniej kciuki gdy
      zdarzy sie porazka.
      • Gość: Forza AZS Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:59
        No to "jedyny częstochowski klub" pojechał po bandzie w stylu godnym mistrza
        Polski:)
        I po co było tak dąć w te czerwono-czarne trąby? Spompowaliście się wprost
        proporcjonalnie do szumu jaki zrobiliście.
        Sporo jeszcze się musicie nauczyć.
        • Gość: Rudolf Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 01:56
          Wprostproporcjonalnie to raczej razem piszemy :) Ch... z wynikami
          • Gość: ja Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:32
            > Wprostproporcjonalnie to raczej razem piszemy :) Ch... z wynikami

osobno rakowiaku
    • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 23.09.06, 23:10
      Gość portalu: Kibice napisał(a):

> Cały stadion wypełniony jest nazistami (jak to wynika z postów, pisanych
      > przez tutejszego (oczywiście tylko duchem:)) mędrca samozwańca)?

Nie interesuje mnie "medrzezc samozwaniec".
      Interesuja mnie wyniki Rakowa.
    • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 23.09.06, 23:25
      "Medrzec samozwaniec".
      Rozumiem, ze chodzi Ci o ToMNR.
      To przeszlosc.
      Bylo. Minelo.
      Zajmujemy sie obecnie wynikami Rakowa.

Pozdrawiam,
    • storima Do waszej swiadomosci: 24.09.06, 01:34
      Owszem, zyd mozna pisac z malej litery (Polacy--nie znaja zasad polskiej
      pisowni!!!!)
      Tak jak sie pisze: katolik.
      Natomiast Polak, Zyd, Amerykanin.
      Zawsze piszemy z duzej litery.
      Macie problemy?
      Leczcie sie u Miodka,

Storima
    • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 24.09.06, 01:46
      Tym bardziej:
      pojawia sie na FCz gosc "biala reka".
      Jest to czysty zworot ToMNRR.

Yoko,
      dla mnie jest to kolejne, absolutne naduzycie osobistego spotkania
      podczas FCzestochowa. (spotkanie Forumowiczow).
      Chamskie naduzywanie bezposredniego spotkania--myslalem wowczas--z
      czlowiekiem--lecz nie faszysta 'chodzi o ToMNR).
      • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 24.09.06, 01:56
        Dobrze ze A. nie pali paorosow. Mimo, ze jest szczuplejsza ode mnie.
        Bo Wy nazwaliscie mnie narkomanem (szczuply facet jestem).
        I ta wszystkie rasistowskie glupty typu pisanie:
        MY Kibice.
        WY Kto???
        • storima Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 24.09.06, 02:02
          Owszem wyniki wynikami. To jest sport, a nie
          g+++++++++++++++rzy zabaw<ianie sie w polityke.
          Tym bardziej, ze g.....rz balagal reda
        • storima Re: Przkonaj sie sam! Sobota 16.00 24.09.06, 02:04
          Owszem wyniki wynikami. To jest sport, a nie
          g+++++++++++++++rzy zabaw<ianie sie w polityke.
          Tym bardziej, ze g.....rz balagal redakcje aby usunela
          jego wpisy. Wiec niech to szanuja. Nie prowokujac jego kolegow i samego siebie;
          nedznie; tchorzowsko pod innymi nickami.
        • Gość: Angela Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.flatpla.net 24.09.06, 07:04
          Witajcie, znowu widzę małą wojenkę pomiędzy dwoma bardzo sympatycznymi Panami.
          Tomku, Marku. podajcie sobie proszę witrualnie dłonie. Przecież pochodzicie z
          tego samego miasta, żyjecie tym samym - sportem i kulturą Częstochowy. Czemu aż
          tak iskrzy pomiędzy Wami? Czyżby starcie dwóch intelektualnych gigantów? A może
          braki w zasobie słownictwa i nadrabianie wulgaryzmami? Chyba nie jest aż tak
          źle. Miałamm okazję poznać Was osobiście i nie sądzę żeby w jednym czy drugim
          nie znalazła się kropla rozsądku. Pozdrawiam serdecznie.
    • storima Kibice! 24.09.06, 02:28
      Czy Tobie byloby milo byc umieszczonym na Liscie Smierci???
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=49147450
      • Gość: T Re: Kibice! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 07:16
        storima - prosze Cie nie wpisuj sie juz tu - kurde tak trudno przeczytac ze
        zrozumieniem post autora ? i odpowiedziec na temat ? a nie jakies offtopic
        prowadzic sam ze soba ?

Za tydzien kolejny mecz u nas. Zapraszamy !!
        TYLKO RAKOW !!
        • Gość: 12.12m Re: Kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 07:57
          czy sport to zdrowie???
    • Gość: Kibice Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 09:48
      Dobra prosimy o nie wpisywanie się tutaj już kibiców Rakowa.

W fajną dyskusję wdarła się bestia, która nie mogła się nie wedrzeć. Na całe
      szczęście późno, praktycznie 2 dni :)))
      Niech gada sam ze sobą.

Pozdrawiamy normalnych. Pa
    • Gość: ja Re: Przekonaj sie sam! Sobota 16.00 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:37
      Gość portalu: Racoviak napisał(a):

> A jak się wasz trener nazywa? :)

zobaczymy jak Wasz sie bedzie nazywacja bedziecie grali w Lidze
      Mistrzów.błeehehehe aaaa zapomnialem, ze Wy niestety w tych rozgrywkach nie
      zaistniejecie..co tylko pomaryc, albo ogladac w TV w barze na rogu mozecie
      sobie...

Jak jest kasa to jest i zagraniczny trener, a u Was kasy nigdy nie bylo i nie
      bedzie, bo zaden sponsor nie da na Rakow szmalu bo wie, ze ile by dal to i tak
      to nic nie da...!!!

Ś.P. POLSKI FUTBOL........
      • Gość: Paweł Re: zgadzam sie z ForzaAZS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:44
        teraz szczyca sie,ze polacy sami w druzynie, ale jak awansuja to ilu tych
        piklarzy poleci...hahahaha

zaraz sciagną jakis z 4 ligii zagranicznej i tyle po tym "najbardziej
        czestochowskim klubie".......błehehe

Jeden z Was ma ksywke na forum "Racoviak" skoro tacy polscy jestescie to
        napiszcie "Rakowiak",albo na murach spreyem ...."hooligans RKS", piszcie po
        polsku, bo tak krzyczycie, ze polski klub, a tak angielszczyzne wprowadzacie, z
        e....zalosni jestescie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka