Gość: xxl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:26 Szukam namiarów na dobrego ortopede dziecięcego, ktory przyjmuje prywatnie. Czy ktoś wie czy dr Szuma z przychodni na sobieskiego przyjmuje pywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:10 Może jednak cos ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:39 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:09 tylko dr pilecki z zabrza 600660440 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:10 www.klinika.dekta.pl tu wszystkie info o doktorze pileckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:16 kolejna darmowa kryptoreklama tzw. Kliniki Św. Łukasza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re: Do znudzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:25 Chłopie co ty piszesz. Popatrz sobie kto reklamuje się na forum bo ja widzę Klinika Św. Łukasza i to od kilku tygodni. Myślisz, że gazeta daje te ogłoszenia za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz76 Re: Ortopeda dziecięcy 25.09.06, 14:21 a czemu akurat ten doktor Szurma? Bo tez musze isc do lekarza z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:11 Polecam dr Podhoreckiego, przyjmuje prywatnie w szpitalu na Tysiącleciu. Moje dzieci jako niemowlęta chodziły do niego na kontrolę stawów biodrowych. Bardzo sympatyczny lekarz, który NIE wyciąga ręki po kasę. Jak nie było potrzeby przyjścia na kolejną kontrolę, to nam to powiedział. Inny kazałby pewni przychodzić co miesiąc, mimo, że wszystko było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:17 ??? prywatnie w szpitalu???? nie pomieszało Ci sie coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:37 Ja polecam dr Dmitruczuka. Pracuje w szpitalu na zawodziu a prywatnie przyjmuje na al. wolnosci - mniej wiecej na przeciwko dworca pkp. Wyleczyl mojego syna z dysplazji stawow biodrowych. Wedlug mnie bardzo dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:22 Ja równiez polecam dr Podhoreckiego. po porodzie lekarz (ortopeda) w szpitalu stwierdzil u mojej córci dysplazje nadajacą sie tylko do operacji... przepłakałam 3 dni, aż ordynator oddziału noworodków powiedział, że dla pewności mam iść i skonsultować z innym lekarzem bo operacja to zawsze ryzyko i stres. Przez przypadek trafiłam do dr Podhoreckiego. Powiedział, że operacja absolutnie nie, że wada jest, ale bez problemu możemy sobie z tym poradzić. Trwało to 3 -4 miesiące bez żadnego stresu i innych dziwnych rzeczy. Chodziłam do niego prywatnie ale tylko 2 razy pozwolił sobie zapłacić (byłam 4 razy). Bardzo miły i fachowiec pełną "gębą". A córcia ma 3 latka biega skacze, nie kuleje i ma bardzo zgrabne nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Ortopeda dziecięcy 26.09.06, 14:49 Doktor Dariusz Dmitruczuk - jeszcze niedawno przyjmował w przychodni na Sobieskiego. Bardzo dobry fachowiec i przyjemny dla pacjentów i ich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 19:49 Proszę o kontakt do dr Podhoreckiego. Ile kosztuje u niego wizyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:23 Marcin Grabowski ul. Wolna, ale przyjmuje w Cz-wie tylko 2 dni w tygodniu bo poza tym pracuje w Piekarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 20:35 Proszę o kontakt do dr Podhoreckiego. Ile kosztuje u niego wizyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:54 gdzieś posiałam jego nr telefonu, ale on przyjmuje też w przychodni Matki i Dziecka na Sobieskiego, więc może tam zgłoś się na wizytę, a jeśli chcesz szybciej to może podadzą ci na niego namiary. Ja za wizytę prywatną (jeśli w ogóle płaciłam)płaciłam 50 zł. pozdrawiam i życzę zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.12.06, 23:11 Pytam, bo chcę iść prywatnie, więc proszę o tel. kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 02:09 505100087 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:50 Pan Podhorecki jest chirurgiem dobrym w leczeniu urazów. To, że "leczy" wady postawy u dzieci i młodzieży jest pomyłką... On tego po prostu nie potrafi, podobnie jak większość częstochowskich ortopedów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:25 CZęściowo się z Tobą zgodzę. Dr Podhorecki leczy urazy i jest lekarzem sportowym (opiekuje się min. Włókniarzem), ale on się naprawdę zna na diagnostyce wad dzieci i noworodków. Z moimi dzieciakami byłam właśnie u niego. W przypadku syna, nie było żadnych problemów, jeśli chodzi o córkę, to lekarz szpitalny czyt. na NFZ mocno mnie postraszył, kazał przyjść na dodatkową wizytę, stwierdził duży problem z bioderkami. Poszłam do Podhoreckiego, ten zrobił USG i stwierdził, że biodra są książkowe. Córka biega, skacze i jest dobrze. Co z tego, że nie ma "papierka na dzieci", a może i nawet ma, tego nie wiem. W moim konkretnym przypadku okazał się lepszy od lekarza, który się rzekomo w tym spracjalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś