Dodaj do ulubionych

Ortopeda dziecięcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:26
Szukam namiarów na dobrego ortopede dziecięcego, ktory przyjmuje prywatnie.
Czy ktoś wie czy dr Szuma z przychodni na sobieskiego przyjmuje pywatnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:10
      Może jednak cos ktoś wie??
    • Gość: xxl Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:39
      ???
      • Gość: ata Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:09
        tylko dr pilecki z zabrza 600660440
        • Gość: ata Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:10
          www.klinika.dekta.pl tu wszystkie info o doktorze pileckim
          • Gość: znudzony Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:16
            kolejna darmowa kryptoreklama tzw. Kliniki Św. Łukasza!!!!!!!!
            • Gość: Ata Re: Do znudzonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:25
              Chłopie co ty piszesz. Popatrz sobie kto reklamuje się na forum bo ja widzę
              Klinika Św. Łukasza i to od kilku tygodni. Myślisz, że gazeta daje te ogłoszenia
              za darmo?
    • mysz76 Re: Ortopeda dziecięcy 25.09.06, 14:21
      a czemu akurat ten doktor Szurma? Bo tez musze isc do lekarza z dzieckiem.
    • Gość: Gosia Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:11
      Polecam dr Podhoreckiego, przyjmuje prywatnie w szpitalu na Tysiącleciu. Moje
      dzieci jako niemowlęta chodziły do niego na kontrolę stawów biodrowych. Bardzo
      sympatyczny lekarz, który NIE wyciąga ręki po kasę. Jak nie było potrzeby
      przyjścia na kolejną kontrolę, to nam to powiedział. Inny kazałby pewni
      przychodzić co miesiąc, mimo, że wszystko było OK.
      • Gość: znudzony Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:17
        ??? prywatnie w szpitalu???? nie pomieszało Ci sie coś???
    • Gość: ojciec Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:37
      Ja polecam dr Dmitruczuka. Pracuje w szpitalu na zawodziu a prywatnie przyjmuje
      na al. wolnosci - mniej wiecej na przeciwko dworca pkp. Wyleczyl mojego syna z
      dysplazji stawow biodrowych. Wedlug mnie bardzo dobry fachowiec.
      • Gość: aaaaaaaaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:22
        Ja równiez polecam dr Podhoreckiego. po porodzie lekarz (ortopeda) w szpitalu
        stwierdzil u mojej córci dysplazje nadajacą sie tylko do operacji...
        przepłakałam 3 dni, aż ordynator oddziału noworodków powiedział, że dla pewności
        mam iść i skonsultować z innym lekarzem bo operacja to zawsze ryzyko i stres.
        Przez przypadek trafiłam do dr Podhoreckiego. Powiedział, że operacja absolutnie
        nie, że wada jest, ale bez problemu możemy sobie z tym poradzić. Trwało to 3 -4
        miesiące bez żadnego stresu i innych dziwnych rzeczy. Chodziłam do niego
        prywatnie ale tylko 2 razy pozwolił sobie zapłacić (byłam 4 razy). Bardzo miły i
        fachowiec pełną "gębą". A córcia ma 3 latka biega skacze, nie kuleje i ma bardzo
        zgrabne nóżki.
      • anna.scott Re: Ortopeda dziecięcy 26.09.06, 14:49
        Doktor Dariusz Dmitruczuk - jeszcze niedawno przyjmował w przychodni na
        Sobieskiego.
        Bardzo dobry fachowiec i przyjemny dla pacjentów i ich rodziców.
        • Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 19:49
          Proszę o kontakt do dr Podhoreckiego. Ile kosztuje u niego wizyta???
    • Gość: a Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 20:20
      a
      • Gość: AAaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:23
        Marcin Grabowski ul. Wolna, ale przyjmuje w Cz-wie tylko 2 dni w tygodniu bo
        poza tym pracuje w Piekarach
        • Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.man.czest.pl 17.12.06, 20:35
          Proszę o kontakt do dr Podhoreckiego. Ile kosztuje u niego wizyta???
          • Gość: aaa Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 20:54
            gdzieś posiałam jego nr telefonu, ale on przyjmuje też w przychodni Matki i
            Dziecka na Sobieskiego, więc może tam zgłoś się na wizytę, a jeśli chcesz
            szybciej to może podadzą ci na niego namiary. Ja za wizytę prywatną (jeśli w
            ogóle płaciłam)płaciłam 50 zł.
            pozdrawiam i życzę zdrowia....
            • Gość: Ania Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.12.06, 23:11
              Pytam, bo chcę iść prywatnie, więc proszę o tel. kontaktowy.
              • Gość: j Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 02:09
                505100087
              • Gość: gość Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:50
                Pan Podhorecki jest chirurgiem dobrym w leczeniu urazów. To, że "leczy" wady
                postawy u dzieci i młodzieży jest pomyłką... On tego po prostu nie potrafi,
                podobnie jak większość częstochowskich ortopedów.
                • Gość: Gosia Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:25
                  CZęściowo się z Tobą zgodzę. Dr Podhorecki leczy urazy i jest lekarzem
                  sportowym (opiekuje się min. Włókniarzem), ale on się naprawdę zna na
                  diagnostyce wad dzieci i noworodków. Z moimi dzieciakami byłam właśnie u niego.
                  W przypadku syna, nie było żadnych problemów, jeśli chodzi o córkę, to lekarz
                  szpitalny czyt. na NFZ mocno mnie postraszył, kazał przyjść na dodatkową
                  wizytę, stwierdził duży problem z bioderkami. Poszłam do Podhoreckiego, ten
                  zrobił USG i stwierdził, że biodra są książkowe. Córka biega, skacze i jest
                  dobrze. Co z tego, że nie ma "papierka na dzieci", a może i nawet ma, tego nie
                  wiem. W moim konkretnym przypadku okazał się lepszy od lekarza, który się
                  rzekomo w tym spracjalizuje.
    • Gość: 1 Re: Ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:14
      1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka