Gość: ktosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:52 Czy ktoś był w tą sobotę w DK i widzial tą dziwaczną parę, która chyba tańczyła na balkonie? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm a co to DK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:03 czy chodzi o trasę DK-1? to tam jakieś potańcówki są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: a co to DK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:58 Czy chodzi o tanczaca pare na balkonie w sali techno kolo godz. 12? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol gdzie jest to DK??? IP: *.srod.spidernet.pl 26.09.06, 17:34 powie ktoś w końcu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: gdzie jest to DK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:52 ja bylem,dopiero pierwszy raz tak z ciekawosci... ale nie zwrocilem uwagi na ta pare tylko na kogos o wiele fajniejszego...... wysoka blondynke z kreconymi wlosami .oj oj ...chyba bede czestszym gosciem.widzieliscie ja tez...byla na sali techno a potem chyba zniknela na latino:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: gdzie jest to DK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:24 Za to mi sie bardzo podobal wysoki facet w szaro bialym sweterku....mmmmniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem! myśle ze to Depo Klub :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:13 fan music Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: gdzie jest to DK??? 26.09.06, 19:18 A kojarzysz Don Kichota? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:16 a co ta para robila bo moze mysle o tej samej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geronimo Re: Sobota w DK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:18 Kupę na bawiących się na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenn Re: Sobota w DK 26.09.06, 11:50 Bylam,widziałam. Może początkowo to było dość zabawne, lecz później nikt już nawet nie patrzył na żenujące zachowanie wspomnianej parki. Uważam, że ochrona powinna ich zdjąć z tego balkonu, chyba że mieli właśnie w taki sposób zabawiać towarzystwo. To już nawet śmieszne nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Sobota w DK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:04 Co oni takiego robili ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenn Re: Sobota w DK IP: *.scout.pl 26.09.06, 12:10 Obłapywali się wzajemnie tak jednoznacznie (+ruchy frykcyjne) że ślepiec zauważyłby co się dzieje na balkonie. Prowokacyjne, obleśne zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sobota w DK IP: *.man.czest.pl 26.09.06, 12:10 Bo w sobote to chodzą same wiesniaki.Wiekszośc oderwana od pługa z takich metropolii jak Kłobuck,Lubliniec czy Myszków.Najlepiej jest w piatek nie ma tego dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenn Re: Sobota w DK IP: *.scout.pl 26.09.06, 12:12 Tak, coraz gorsze tam dziadostwo. Szkoda, że DK nie może być fajnym miejscem na dobrą zabawę. Robi się istna speluna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jakie wnioski? Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:05 ellenn: robi sie speluna ale na sobote juz miejscowke tam masz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sobota w DK IP: *.man.czest.pl 26.09.06, 13:06 dobrze powiedziane.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellenn Re: Sobota w DK IP: *.scout.pl 26.09.06, 13:22 Nie, mylisz się. Chciałabym zwyczajnie czasem tam pójść potańczyć w dobrej atmosferze. Może masz wyłączność na miejscówki, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jakie wnioski? Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:29 mozesz rozwinac swa mysl.Co oznacza zwyczajnie pojsc i dobrej atmosferze? tzn coz stoi na przeszkodzie? Atmosfere lokalu tworza przebywajacy tam ludzie, czyli i TY. Jesli ktos ubiera sie w innym stylu niz Ty czy trafi sie jakas parka napolonych bez lokalu do ugaszenia pragnien to dla Ciebie to jest zla atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depowicz PIATEK W DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:05 niezla kicha, same jakies glupie laski tam chodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Czy DK to jeszcze jest otwarty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:02 Słyszałam, że DK ma być zamknięty do końca wakacji... Czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forte oby był zamknięty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:51 na zawsze, na cztery spusty :D i ulga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Sobota w DK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:24 coś mi się wydaję ze wakacje juz sie skończyły ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:55 noooo widzialem ja ta w kozaczkach i czarnych spodniach...niezla sztuka....pewnie zajeta ale popatrzec zawsze mozna a jest na co....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:30 oj goraca laska,ma ladne włosy. mniami..stala obok mnie przy barze z kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik2 Re: Sobota w DK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:10 co to się dzieje już z tymi dyskotekami, niedługo będą uprawiać seks na tych podestach... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś