Gość: M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:43 Gdzie kupię ładną, niedrogą bawełnianą piżamę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmm Re: Piżamy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:24 W ciucholandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Piżamy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:07 A gdzie ja kupię chleb? Bo taka nieporadna życiowo jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Piżamy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:18 Nie podszywaj się :) Jesli nie masz ochoty udzielić mi porady to nie zabieraj głosu. Tak sie składa że chodzi mi o konkretny sklep w którym ktoś kupił piżamke i jest zadowolony. Piżamy sa wszędzie ale mialam nadzieje że ktoś poleci coś sprawdzonego. Jak widać na ludzi z "forum" nie można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Piżamy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:56 U Jagielończyków srodkowy rząd takie stoisko obok spinek do włosów,kosmetyków chyba Kamila czy u Kamila taka blondynka sprzedaje.Kupuje tam różne piżamy i na rózne okazje . Np. na przeciwko jej tez ma jakaś kobitka ale ceny 2 razy takie Polecam np koszule dla mam karmiących lub typowe pizamy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa85 Re: Piżamy!! 27.09.06, 22:09 A jakie ceny??Interesuje mnie jednoczesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa Re: Piżamy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:02 Plac czerwony paw nr.3 a jak chcesz troche taniej to na krakowskiej 45 w pierwszym wolnostojacym budynku (nad wejsciem pisze POMPEA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Re: Piżamy!! IP: 80.51.222.* 02.01.07, 15:10 W hurtowni z bielizną na ul. Krótkiej. Odpowiedz Link Zgłoś