Dodaj do ulubionych

Prokurator chce kary dla byłego wojewody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:46
No śmieszniejszych kar za takie nadużycia nie słyszałem !!!!!! Proponuję:
tydzień pozbawienia wolności w zawieszeniu na dwa tygodnie, 10 złotych grzywny
i miesięczny zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych.
Obserwuj wątek
    • Gość: s Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: 212.160.86.* 04.10.06, 20:49
      w takiej sytuacji to chyba skarb państwa nie stracił 1,5 mln zł tylko 2,5mln+
      950tyś zł.
    • Gość: abc Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.trustnet.pl 04.10.06, 21:57
      a może by koleśiowi kazano zwrócić całą kase, albo na poczet tego zabrać
      wszystko, ktoś to kiedyś obiecywał że puści aferzystów w skarpetkach
      • Gość: bynio Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.cn.com.pl 05.10.06, 05:18
        Ten wyrok to zadna kara. W jakim my państwie żyjemy .
        • Gość: bingo Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 06:41
          abc ma racje zabrac wszystko na poczet kary
          i do lopaty
          • Gość: Ja Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 07:48
            Przecież to swój chłop.Najbliższy kolega Wrony.Jeszcze za wysypisko na
            Sobuczynie powinni razem odpowiadać.To wszystko funkcjonuje bez
            ZEZWOLENIA.Hasło PO RAZEM powinno być również hasłem Wspólnoty. Rayem do
            wiyienia.
            • Gość: Ja Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 07:53
              Ostatnie zdanie to razem do wiezienia
      • Gość: qwe Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.net 05.10.06, 20:19
        Człowieku ty chyba niemasz pojęcia z kim ten facet jest spokrewniony.Dowiedz
        sie a wniosek sam sie nasunie.
    • Gość: tomasz_jaskola Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 08:32
      Pan Guła odpowiedzialny jest również za dziwnie "niską" cenę SKRY dla
      Kryńskiego. Przypominam, że to on rządzi Sobuczyną i podnosi ceny składu śmieci,
      co umożliwia "zmowe" cenową między firmami oczyszczającycmi miasto.
      • Gość: alex Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.trustnet.pl 05.10.06, 09:33
        tak, sprzedaż skry to ku.. reozbó w biały dzień, budynek był wybudowany ze
        składek rzemieślników częstochowskich (chyba mam dobre wiadomości) jeszcze
        bodajże przed wojną, tej całej sprzedaży powinna się przyjrzeć prokuratura -
        sku..syny złodzieje
        • Gość: qwe Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.net 05.10.06, 20:24
          Sprubuj skojażyć Skra,Akademia Polonijna,były premier i jego połowica,Jasna
          Góra.Poczytaj o początkach organizacji mafijnych we Włoszech,co za podobieństwo
          prawda.
    • Gość: Janusz Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.cn.com.pl 05.10.06, 09:45
      Rywin siedzi w pierdlu - i dobrze
      Pęczak,Jagiełło,Gawrolik, też dastali wyroki bez zawieszenia -i to jest
      sprawiedliwe
      A Guła to co? -święta krowa
      Jakie ,,zawieszenie,, -powiniem dostać karę bezwzglęgnego wiezienia!!!!!!!
      No chyba że kolesi prezydenta Wrony sprawiedliwość nie dotyczy !!!!!!!
      Czekam na następne wyroki dla kolesiów Wrony np. - Nabrdalika Prezesa MPK i
      Naczelnika Urzedu Miasta -Pawła Kubika
    • Gość: bilder Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.dclient.hispeed.ch 05.10.06, 13:50
      Zalac wapnem gdyz smierdzi ten PL system....
    • Gość: swojak Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.21.pl 05.10.06, 17:37
      Za kadencji pana G. pad nie tylko Komobex jeszcze Elanex ,Warta,
      Papiernia ,Zakłady Mięsne, Budex ,Wełnopol zaczął zdychać.Dziwne to że ludzie
      szybko zapominają idą dalej głosować na oszołomów.A Wrona jak sprzedawał
      województwo chcieli go zjeść a został znowu i mało ważne że częstochowa stała
      się wypierdkiem Katowic.Pa Pa panie Wrona.
      • Gość: ja Re: Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:17
        I boisko Skra - to jego zasługa
    • Gość: :) A Kielichowski odpowiada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:12
    • Gość: qwe Prokurator chce kary dla byłego wojewody IP: *.net 05.10.06, 20:17
      Prokuratura wybrała idealny czas,przy dzisiejszym układzie politycznym ten Pan
      zostanie uniewinniony,przekonacie sie za jakiś czas,ewentualnie sprawa zostanie
      umożona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka